Widok
eeeh, trzeba zwijac sie do pracy.
pogoda taka, ze najchetniej poszlabym spac, i to bez skory bo mi goraco.
mam ciagle wrazenie, ze o czyms waznym zapomnialam i ze juz za pozno...
wpadam w paranoje....brrrr od dzisiaj zostaje ksiezniczka i bede tylko tupac noga. kaze sobie wszystko zalatwic i niech bedzie jak sobie inni chca.
a ja bede sie tylko martwic czy paznokcie miec okragle czy kwadratowe ;)
pogoda taka, ze najchetniej poszlabym spac, i to bez skory bo mi goraco.
mam ciagle wrazenie, ze o czyms waznym zapomnialam i ze juz za pozno...
wpadam w paranoje....brrrr od dzisiaj zostaje ksiezniczka i bede tylko tupac noga. kaze sobie wszystko zalatwic i niech bedzie jak sobie inni chca.
a ja bede sie tylko martwic czy paznokcie miec okragle czy kwadratowe ;)
agata - ja nic nie ogladam, nie mam na to czasu
wczoraj wzielismy film z wypozyczalni, nawet nie wiem jaki mial tytul - laska pracuje w tv, impreza, za dozu alkoholu, laduje w ozku z oblesnym typem no i dzidzia. caly film o tym jak sie do siebie dopasowuja
jak dla mnie niby smieszne, ale kurcze troche propaganda, ze niby malzenstwa kombinowane tez moga miec racje bytu - wystarczychcec(musiec) byc razem.
nie wiem, nawet jaki mial tytul :)
wczoraj wzielismy film z wypozyczalni, nawet nie wiem jaki mial tytul - laska pracuje w tv, impreza, za dozu alkoholu, laduje w ozku z oblesnym typem no i dzidzia. caly film o tym jak sie do siebie dopasowuja
jak dla mnie niby smieszne, ale kurcze troche propaganda, ze niby malzenstwa kombinowane tez moga miec racje bytu - wystarczychcec(musiec) byc razem.
nie wiem, nawet jaki mial tytul :)