Widok

wrześniówki 2008 - 14

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No wiec przenosimy sie tutaj.

Zaraz lece do pracy, ale w poludnie znow zajrze :)

ciao
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No widzisz, spokojnie:* nie ma co panikować, szczególnie, że stan psychiczny, spokój ma bardzo duży wpływ na leczenie i rozwój choroby. Ja pogorszyłam swój stan właśnie przez nastawienie i psychikę.

jestem :)
pracowałam w pocie czoła :)

papilio1@op.pl
akurat, pewnie na rodzince posty skrobałaś ;)

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Zaraz tam przeszpiegujemy :P :P

hahaha, jesteście okropne :)))))

ja po prostu jestem dobrze zorganizowana, mam podzielną uwagę i potrafię jednocześnie pracowac i sie na forum wymądrzać :)))) :) ale na początku miesiaca to jestm zawalona robotą :D

papilio1@op.pl
a u mnie przez cały miesiąc taka sama nuda :/

Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Pożyczcie mi pilnik do paznokci!!!!!!!!!!

I po paznokciu.. :(

Dzisiaj zdechła psinka mojej kumpelki... Dziewczyna się załamała, a za niecałe 3 tygodnie ma ślub. Strasznie mi źle... :(

a ja dzis też przybita... Moja ciocia, która miała wylew 28.07 zmarła w sobotę... teraz mamy na głowie babcie która nie jest w stanie sama chodzić i 15 letniego kuzyna. Mieszkają z nami. Kocioł jest zero prywatności. wszyscy ryczą, wspominają... Całe załatwianie na głowie mojej mamy.... teraz spawa sądowa o opiekę prawną bo mój kuzyn został sierotą (ojciec zmarł 3 lata temu)...

I jeszcze jakby tego było mało chyba (wiem ze to głupio zabrzmi) duch cioci nas nawiedza...
Moja mama jest raczej racjonalną osobą i ostatnia na swiecie uwierzyłaby w duchy, zresztą ja też, a tu wczoraj wybiegła z kuchni z histerycznym płaczem ze czuła jak ktoś jej rękę położył na ramieniu... a jak mój tata śmiał sie że "teraz mama będzie swieczki palić za ciocie?" to wyłączył sie telewizor... myśleliśmy ze korki wysiadły albo zwarcie... ale okazało sie ze sie sam wyłączył- z guziczka. spotkałyście sie kiedyś z czymś takim? Bo ja chyba w paranoje popadam bo zaczynam wierzyć.

Kasiasta_2004 przykro mi z powodu Twojej cioci! Trzymaj się i bądź wsparciem dla swojej rodziny!
Nie obraź się, ale w nawiedzanie domu przez ducha nie wierzę. Nie spotkałam się z tym, więc nie mogę się wypowiadać. A jeśli chodzi o tv... jak zmarł mój tata u nas siadła połowa sprzętów, np. pralka, kuchenka... potraktowałyśmy to jako "Nieszczęścia chodzące parami".

a czemu mam sie obrażać? :)
ja też nie wierzyłam w takie rzeczy...zawsze uważałam ze to bajki...ale teraz to juz nie wiem w co wierzyć....jak człowiek nie zetknie sie z tym osobiście to nie uwierzy...
Nam się tv nie popsuł. On się wyłączył-nie z pilota (to jeszcze bym mogła jakos zrozumieć) ale z tego guzika na tv i to zaraz po tym jak sie mój ojciec z mamy nasmiewał... juz myślałam że babcia coś zakombonowała ale babcia nie chodzi. Siedziała na fotelu.

Różne rzeczy się zdarzają jeśli chodzi o sprzęty w domu, więc trudno mi uwierzyć, żeby ciocia chciała tacie coś udowodnić. Może inne forumki mają jakieś doświadczenia...

no mi też trudno uwierzyc... już samo stwierdzenie ze to duch jest idiotyczne...

składam wyrazy współczucia...
co do duchów coś w tym jest dwa lata temu kiedy mój teść zginał w wypadku też przychodził do teściowej i raz do mojego narzeczonego.. jeszcze jak teściowa leżała w szpitalu pielęgniarki nie wiedziały co sie dzieje bo przez sen z nim rozmawiała i było kilka takich sytuacji tak jak mówisz czuję się na sobie dotyk tej osoby, ciepło, oddech..

aż po mnie ciarki przelazły...

mój łukasz miał tak : siedział sobie w pokoju i oglądał tv i nagle poczuł taki powiew wiatru i zapach jak z krematorium przestraszył sie i wybiegł z pokoju mama mu powiedziała, że nie ma sie bać i ma sie pomodlić.. ale od tego czasu juz nic takiego sie nie zdarzyło.. do mamy natomiast ciągle przychodzi w snach..

moja mama też czuła powiew wiatru... myśała ze to przeciąg

Przed momentem na moment zanikł mi sygnał tv... poważnie! Ale człowiek sam siebie potrafi stresować!

Ta... ładnie napisałam przed momentem na moment... :/

do góry