Widok
szczerze to perspektywa drugiego dziecka mnie przeraza , mój narzeczony to chyba bardziej pozytywnie postrzega niż ja
ale teraz tyle wydatków, slub budowa domu,
dwój dzieci i my w 11m pokoiku hihi nie wiem czy śmiać sie czy plakać:)
po trosze żal mi że tak mało nacieszyłam sie swoją upragnioną figurą ale to błachostka do przeżycia
i strach.. czy kolejne dziecko bedzie zdrowe... bo nie wiem czy przeżyłabym to samo co z pauliną, w sumie ciągle przeżywam bo jej wada choć juz po operacji towarzyszy nam każdego dni..
jeszcze kilka chwil i sie okaże..
ale teraz tyle wydatków, slub budowa domu,
dwój dzieci i my w 11m pokoiku hihi nie wiem czy śmiać sie czy plakać:)
po trosze żal mi że tak mało nacieszyłam sie swoją upragnioną figurą ale to błachostka do przeżycia
i strach.. czy kolejne dziecko bedzie zdrowe... bo nie wiem czy przeżyłabym to samo co z pauliną, w sumie ciągle przeżywam bo jej wada choć juz po operacji towarzyszy nam każdego dni..
jeszcze kilka chwil i sie okaże..
tokio słuchaj ty jesteś na świeżo to będziesz lepiej wiedzieć bo ja juz stara matka jestem i nie pamiętam
kiedy ten test sie robi, bo pamiętam że największe stężenie tego hormonu jest rano ale jak ja juz mam 38dc to juz bez problemu powinno mi wykazać jakbym nawet nie z tego rannego moczu tylko teraz zrobiła?
kiedy ten test sie robi, bo pamiętam że największe stężenie tego hormonu jest rano ale jak ja juz mam 38dc to juz bez problemu powinno mi wykazać jakbym nawet nie z tego rannego moczu tylko teraz zrobiła?
ja też puchnę ... nie tyje, bo ani kilograma nie przytyłam od 01 lipca ... ale okrąglutka się robię, już w 38 nie wejdę, 3/4 ciuchów już wkartonie, bo by sztucznego tłoku nie robiły w szafie ... cały czas się łudze, ze jednak się zmieszczę w tą kieckę ... a przymierzę ja sobie jutro ... zobaczę, może okaż eisę że już po ptakach i zacznę szukać nowej ... :'((((((
papilio1@op.pl
sorki, nie zauważyłam ... jeśłi chcesz wykryć badzo wczesną ciaże to najlepiej rano, bo faktycznie wtedy stężenie w moczu jest największe,a le jeśłi juz jest sporo po terminie miesiaczki, to test wyjdzie o kazdej porze dnia :))))
ps: to z wcześniejszych doświadczeń bo tym razem nie robiłam testu wogule, od razu na betę poleciałam :)
ps: to z wcześniejszych doświadczeń bo tym razem nie robiłam testu wogule, od razu na betę poleciałam :)
papilio1@op.pl