Widok

wspólne spacery - gdynia obłuże/pogórze

Obłuże Pogórze Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
może są wśród Was jakieś mamuśki z Gdyni-Pogórze/Obłuże chętne do wspólnych spacerów z wózeczkami. razem raźniej:).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oj, sa ;) Ja chodze codziennie przy ladnej pogodzie. ile ma Twoje dzieciatko?
Moja Córcia ma dopiero 2 miesiące. Zazwyczaj chodzimy przy stawkach koło Biedronki na Dąbka - jakoś do tej pory nie udało mi się znaleźć ciekawszego miejsca do spacerów tutaj. to może byłoby raźniej razem pospacerować:)
ja z chęcią się dołączę, mamą zostanę w czerwcu
Aaa, czyli u gory chodzicie... No my jestesmy z pogorza dolnego, wiec spacerujemy na dole. A ze moj smyk najchetniej sam by chodzil, a na dluzsze dystanse jeszcze nie wyrabia, to najdalej dochodzimy w okolice sp39 i wracamy ;)
A to szkoda. Mi na Pogódze Dolne ciężko się z wózkiem stoczyć:). Nie ma innych dziewczyn z Pogórza Górnego?Nina, a teraz też chodzisz na spacerki? ja pewnie koło 11-12 wybiorę się z Małą
dziś mi niestety nie pasuje.... możemy się spotkać w przyszłym tyg. koło stawku :) jak coś to mój mail a118a@wp.pl
hop, hop, znalazłam stary watek, ale mamuś przybywa, wiec moze akurat jest jakas mama z obłuza górnego/pogorza?
image
ja często jezdze do rodziców nad staw :)
ooo super, ja własnie wrociłam z buju:)
image
a ja chyba własnie na buju się wybiorę, wezmę kocyk i sie rozłożę na łączce. Mojej madzi spodobało się raczkowanie po trawie ;) Jak zobaczycie nas na kocyku to znaczy, że to my ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Coś dziwnego..? Kilka czarnych włosów u dziecka (blondynki).. (32 odpowiedzi)

Dzisiaj zauważyłam u córki kilka włosów czarnych.. jakieś 10 (?) a jest naturalną jasną...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Szkoła podstawowa nr 47 Gdańsk opinie zerówka pierwsza klasa (29 odpowiedzi)

Witam, moje dziecko chodzi teraz do przedszkola ale za kilka miesięcy będzie dylemat zerówka...

do góry