Widok
wstydliwy problem-włoski w okolicy sutków
dziewczyny, mam taki problem, którego się bardzo krępuję, mam kilka włosków w okolicach sutków, te włoski są mocne i jest ich kilka, czasem je usuwam, ale obawiam się, że przyczyna ich powstawania jest inna. Chcę zajść w ciążę, czy to może być objaw jakiś zaburzeń hormonalnych?poradźcie coś prosze
niestety przypuszczam, że możesz mieć zaburzenia hormonalne, typu za dużo testosteronu - miałam podobny problem, odpowiednie leki uregulowały hormony i szczęśliwie jestem w ciąży i wszystko jest ok. dobry endokrynolog na pewno Ci pomoże.
nie koniecznie,ale nie wykluczone...a nawet jesli to nie ma co sie smucic i stresowac przed opinia lekarza...idź i sprawdź a później bedziecie myslec razem z lekarzem co dalej:)....oj skad tyle pesymistek w naszym kraju?po co martwic sie przed czasem?i tak niczego to nie zmieni...powodzenia a póki co pozostaje penseta ps moja mama i siostra tez maja włoski pojedyncze i nie maja problemów hormonalnych,ja nie mam ale mam problemy z tarczyca...
martyna ale takie myslenie nie pomoze ci zajsc w ciaze...wrecz przeciwnie czesto jest powodem trudnosci w tym zakresie...uwierz mi nie pisze tego złosliwie tylko dlatego aby uswiadomic ,że pasymizm tylko blokuje...mam przyjaciółke ktora podobnie jak ty starałam sie wiele lat a zaszła w ciaze w wieku 31 lat teraz ma sliczna córeczke i zdrowiutką...masz racje jestem szczesciara ze nam sie udało i jestem z tego powodu bardzo szczeliwa,ale wiem-znam siebie-ze jesli byłyby problemy nie poddałabym sie nawet po kilku latach walki,szukałabym przyczyn bez wzgledu na to jake by one nie były spatrałabym sie pozytywnie myslec-tak juz mam :)nauczyłam sie..wiadomo ze czasami jest ciezej ale pasymizm powinien przemawiac tylko chwilowo(chwile słabosci) a nie byc obecny w naszym codziennym zyciu...bo przede wszytskim takie myslenie NIE POMAGA,a moze zaszkodzic...powodzenia zycze i 2 kreseczek na tescie:)ps moze warto do invicty sie udac,wielu dziewczynom sie udało dzieki temu zajsc w ciaze:)powodzenia raz jeszcze
Martynak spokojnie, ja zawsze miałam takie dwa , trzy włoski wokolicy jedego sutka. Po prostu co jakis czas je wyrywam, a z zajsciem w ciaze nie maiałm zadnego problemu. Nie nakrecaj sie jakimis zaburzeniami, a jak jeszcze cos sie dzieje to idź lepiej do lekarza endokrynologa, przynajmnie Cie uspokoi. Pozdrawiam :)