Widok

www.loren.gda.pl

Wesele Temat dostępny też na forum:
...PRZEPRASZAM - nie chciałbym abyście odebrały/odebrali źle tego tematu (ktoś mógłby powiedzieć że to spam a tak jak ja spamów się nie lubi) ale jeżeli szukacie na wysokim poziomie fryzjerstwa, kosmetyczki, masażu, studia paznokci, profesjonalnej pedicurzystki, solarium, aerobiku, odnowy biologicznej - z najnowszym urządzeniem do odchudzania - sprawdzonego, to zapraszam do siebie. Stworzyłem ten kompleks z myślą o wymagającym kliencie, o osobach szukających zawodowców i to w jednym miescu. Cennik konstruowałem z 30-stoma klientkami z dzielnicy Suchnino i Wrzeszcz, ceny są przystępne. Na koniec mam gorącą prośbę - oceniajcie mnie, oceniajcie Loren, naprawdę zależy mi na Waszej opini, bo tylko dzięki niej stworzę coś dla Was. Dzięki / za cierpliwośc i wyrozumiałość/ kontakt do mnie centrum@loren.gda.pl / www.loren.gda.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kto u was jest kosmetyczką, ktoś dobry, pytam bo zależy mi na przekłuciu uszu mojej Paulince...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

DJ ARO (Arek Waśko) Zna ktoś? Proszę o opinie. (84 odpowiedzi)

Czy słyszał ktoś jak gra ten dj? Może jakieś opinie?

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

do góry