Widok

wypadanie macicy, pochwy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam głupi problem i z góry sorki za taki temat ale się denerwuję . Od 2 tyg pojawiła mi się przy wejściu do pochwy taka kulka różowa, po odpoczynku się wchłania a przy wysiłku wychodzi z pochwy. Jestem miesiąc po porodzie naturalnym, który był ciężki. Wizytę u gin mam za tydzień ale ciągle się zastanawiam co to? Nie boli mnie brzuch ale mięśnie pośladków czasami tak. Wiem że na wypadanie narządów cierpią kobiety starsze i po ciężkich porodach. Czy ktoś z Was ma taki problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
miałam szwy ale to raczej nie to bo wyłazi ze środka z pochwy, kurcze mam stracha nie dość że poród bolesny i ciężki to jeszcze teraz jakieś komplikacje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miałaś szwy? To może byc ziarnina na bliźnie, takie "dzikie mięsko". Można to wyciac, wypalic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli to faktycznie wypadanie narzadu rodnego, to leczy sie to tylko operacyjnie. Najlepiej pokaz to jak najszybciej ginekologowi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie ale idz szybciej do lekarza z tym ponoć nie ma żartów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry