Widok
ja tez tak mam prawie przez cala ciaze mi ginekolg powiedzial ze nie ma to wplywu na plod gorzej jakbys przy tym miala wyskoie cisnienie przekraczaja ce 14/90 wtedy tabletki. ale jezeli masz tylko wysoki puls to pij magnez mi najelpeij pomagal ten w tabletkach musujacych i pilam rowniez melise. pozdrawiam
Ja mialam bardzo wysdoki puls, czasem nawet 132,133-ledwo dyszałam:(..
Lekarka kazała mi chować się w miejsca mało nasłoneczniione, podciągać nogi do góry, często leżec....
Wiem, co czujesz, czasami tak serce wali,że oddechu nie można złapać, aż strach zeby sie nie obalić gdzie..;/
Ja raz omdlałam, od wysokiego pulsu,,,,
Lekarka kazała mi chować się w miejsca mało nasłoneczniione, podciągać nogi do góry, często leżec....
Wiem, co czujesz, czasami tak serce wali,że oddechu nie można złapać, aż strach zeby sie nie obalić gdzie..;/
Ja raz omdlałam, od wysokiego pulsu,,,,
A ja dziewczyny od kiedy pamiętam to mam puls na poziomie 130-138 i czuję się ok:/ Jedynie jakieś 4 lata temu puls skoczył mi do wysokości 150 i wtedy zemdlałam, znalazłam się w szpitalu ale nic nie wykazali od czego tak mam niestety. Nie wiem co o tym myśleć bo wyniki mam w normie.
W ciąży było trochę lepiej puls wahał się w granicach 110-120. A ciśnienie było wzorowe, zresztą do tej pory nie mogę narzekać na ciśnienie jest ok no może czasami ciut za niskie.
Może słyszałyście od lekarzy co może być wynikiem wysokiego pulsu?
W ciąży było trochę lepiej puls wahał się w granicach 110-120. A ciśnienie było wzorowe, zresztą do tej pory nie mogę narzekać na ciśnienie jest ok no może czasami ciut za niskie.
Może słyszałyście od lekarzy co może być wynikiem wysokiego pulsu?
ja tez bylam w szpitalu z tego powodu,stwierdzili nerwice lekowa,ja zawsze bylam bardzo bojazliwa,wrazliwa i bojaca sie wszstkiego...akurat wtedy mialam ciezki okres,leki ktore bralam(betablokery)totalnie mnie muliły.wynikiem wysokiego cisnienia w prostych slowach moze byc ze serce zmeczy sie za bardzo za pare lat,gdy ja bede miala 40,ono 60 i koniec