Widok

wyspy kanaryjskie z rocznym dzieckiem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam jakie sa wasze doświadczenia z wyjazdem na wakacje z dziećmi na co powinnam zwrócić uwagę boje sie ze mi sie tam gdzies przeziębi z powodu klimatyzacji w samolocie ? jak wasze maleństwa zniosly podroż samolotem chcemy leciec z niemieckiego biura z berlina
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
huanita jesli chodzi o podroz samolotem to bez najmniejszych obaw! :) moja mala zaczela latac jak miala kilka miesiecy i do roczku zaliczyla 7 podrozy samolotem :) bardziej mozesz obawiac sie zmiany klimatu niz samej podrozy
chcemy leciec w marcu wiec chyba nie bedzie tam az tak gorąco a twoja jak reagowała na zmianę klimatu?
Sis była teraz z malucham ina Teneryfie.
Super zadowoleni!
Pogoda akuratna jak dla dzieci, samolotem latają często, więc luzik.
Dzieci chyba najlepiej znoszą samolotowe podróże;)

Myśle, że w marcu aż takiego skoku nie będzie wielkiego, wiadomo,cieeepło:)
image

image

pakujcie sie i leccie tylko pozazdroscic :) ciepelko , woda , plaza , sloneczko i to na Kanarach :):): )
W jakim wieku jest dziecko??? Może jeść lizaka? Żuć gumę??? Ja mojej Olce do samolotu właśnie dałam gumy do żucia. Częste przełykanie śliny będzie odtykało zatkane uszy.

Jeśli chodzi o kraj to myślę, że nie masz nad czym się zastanawiać. Leć i odpoczywaj.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
moja córeczka ma roczek za 2 tyg i chcemy leciec w marcu
ale sie stresuje ze załapie jakich katarek od klimatyzacji albo zmiany klimatu
huanita ale katarek moze zlapac o kazdym czasie i w kazdym miejscu , katar to nic groznego , troche pomeczy i przejdzie ! :)
Miej w takim razie przygotowaną czapeczkę - jakąś lekką co będzie zakrywać uszka. I apaszkę na szyję.

No i w sumie racja. Katar może złapać wszędzie,
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
takiemu małemu dziecku aby nie zatykało uszek w samolocie od zmiany ciśnienia należy podać coś do picia, soczek lub wodę w butelce w zależności co twoje maleństwo lubi. Moja miała 3 miesiace jak pierwszy raz leciała i bardzo dobrze zniosła podróż.
huanita w jakim biurze znalazlas ciekawa oferte,tez jestem zainteresowana takim wyjazdem ale jeszcze sie nie rozgladalam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry