Widok

x-lander xa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny wiem,że kilka z Was ma ten wózek (znalazłam stary wątek, ale nie można go podnieść), mam więc pytanko jak się sprawuje i czy jest w nim śpiworek na zimę w komplecie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki dziewczyny. Decyzja podjęta. Kupujemy x-landera:))

Moja Zosia od 2 tygodni jeżdzi spacerówką rozłożona na płaską,bo w gondoli juz nie chciałala leżeć.Ma już 4,5 miesiąca. Czasem również ustawim pozycje półleżaćą i jest mega zadwolona bo widzi wszytsko wkoło.
My po skonczonym 4 miesiącu. Wózek był rozłożony na płasko:)
My w 6 m-cu ;)

Szczęście to je­dyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
my do spacerowki ale rozlozonej na plasko przenieslismy sie w wieku ok 5 miesiecy

dziewczyny, a kiedy przesiadłyście sie na spacerówkę ?:)
bo ja mam chicco i gondola jest tyćke mała.. i tak sie zastanawiam ile nam jeszcze posłuzy...

Dla mnie jest rewelacyjny!!!
W tej chwili pięty miesiąc jeździmy juz spacerówką, nie mam żadnych uwag. Wygodny, zwrotny, świetnie się prowadzi na każdej powierzchni....Szczerze mogę polecić! :)
u nas też ten wózek prowadzi w rankingu :-)
najfajniejszy ze wszystkich oglądanych

Ja mam i jestem b.zadowolona, dobrze się prowadzi, dobrze wykonany. Co prawda na razie jeździmy w gondoli - nie za dużej niestety więc niedługo Mały przesiądzie się do spacerówki, śpiworek jest oczywiście w komplecie. Polecam!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry