Dziewczyny wiem,że kilka z Was ma ten wózek (znalazłam stary wątek, ale nie można go podnieść), mam więc pytanko jak się sprawuje i czy jest w nim śpiworek na zimę w komplecie?
Ja mam i jestem b.zadowolona, dobrze się prowadzi, dobrze wykonany. Co prawda na razie jeździmy w gondoli - nie za dużej niestety więc niedługo Mały przesiądzie się do spacerówki, śpiworek jest oczywiście w komplecie. Polecam!
Dla mnie jest rewelacyjny!!!
W tej chwili pięty miesiąc jeździmy juz spacerówką, nie mam żadnych uwag. Wygodny, zwrotny, świetnie się prowadzi na każdej powierzchni....Szczerze mogę polecić! :)
Moja Zosia od 2 tygodni jeżdzi spacerówką rozłożona na płaską,bo w gondoli juz nie chciałala leżeć.Ma już 4,5 miesiąca. Czasem również ustawim pozycje półleżaćą i jest mega zadwolona bo widzi wszytsko wkoło.
Dziewczyny, za jakiś tydzień będe miała do srzedania fotelik Maxi Cosi cabrio, granatowy ze srebrną rączką i adaptery do tego fotelika i stelaża wózka x-lander xa. Ja też mam ten wózek i muszę przyznać, ze sprawuje się rewelacynie, ale moja Maja już jezdzi w sportówce.
jeszcze nie wiem, ale fotelik jest w bardzo dobrym stanie.
Muszę popatrzeć na allegro w jakich cenach stoją foteliki Maxi Cosi cabrio - uzywanych. Dam znać jutro.
więc tak....fotelik oddam za 240 zł do tego mogę dodać adaptery do stelaża x-lander-a za 30 zł i cieplutki sztruksowy (bardzo ciepły, granatowy) śpiworek za 30 zł.