konto usunięte
188.146.137.*
(16 lat temu) 22 maja 2010 o 07:51
Czy ja napisałam,że dzieci w domach dziecka trzeba powystrzelac,czy ze są nie kochane,nie chciane,nie szczęsliwe?
Przestan dodawac zdania do mojej wypowiedzi i naucz się czytac ze zrozumieniem,bo Twoje proste myslenie jest na poziomie licealistki!
Czy Ty zdajesz sobiesprawę z tego co czuje zgwałcona kobieta?Nie,nie zdajesz sobie sprawy!!!
Tak poczęte dziecko nigdy nie bedzie w aakceptowane przez kobiete,która zdecydowała się je urodzić!!!
Zazwyczaj kobieta chce byc szlachetna i rodzi takie dziecko,a potem nie moze sobie poradzic i albo dziecko wyrasta na jakiegos wykolejenca albo trafia do domu dziecka!
Poczytaj historie kobiet zgawałconych,zobacz ze one juz do konca zycia nie mogą się po tym podnieść!
Aga dobrze napisała,mało która kobieta jest wstanie pokochac takie dziecko!!!!
Ale,nie -Ty sie uparłas by bronic aborcji niczym Zawisz Czarny i jestes slepa na racjonalne argumenty,których Ci brak!!!!
Ja znam dziewczyne,która została zgwałcona-co prawda nie zaszła w ciąze,ale do tej pory powatarza choc minęło juz tyle lat,że gdyby zaszła wtedy w ciąze wyrwała by sobie ten płód z łona,a wierz mi jest katoliczką,kocha dzieci i brzydzi się aborcją!
Nie jesteś wstanie pojąc co to jest za trauma,jak zmienia kobietę i jak sprawia że człowiek czuję się wręcz pusty.
W tym wątku nikt nie jest za celową aborcją,ale jesteśmy wszyscy obiektywni,a Ty przestań się bawić w matkę miłosierdzia,bo zupełnie Ci to nie wychodzi.
Bardzo doprze,że nie popierasz aborcji,ale tez bardzo zle ze nie potrafisz zrozumiec skrzywdzonej kobiety!!!
0
0