Widok
My właśnie przechodzimy przez urządzanie całego mieszkanka.. i musze powiedzieć, że to koszmar!!! Mam dość już sklepów, katalogów .. itd, itp ..... najgorsze jest to, że ciężko się zdecydować.
Firma, która mogę polecić .. to firma którą znam bardzo, bardzo dobrze i wiem, że nie odwalają popeliny: www.prostyle.com.pl
Firma, która mogę polecić .. to firma którą znam bardzo, bardzo dobrze i wiem, że nie odwalają popeliny: www.prostyle.com.pl
oooo , ja urządzałam ostatnio kuchnię!!
tylko ze moja jest w Gliwicach :(
mam mebelki Black Red White i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajne i bardzo szybko i zgrabnie ją zamontowali i całkiem niedrogo
a w domciu tutaj w Gdyni robiłam kuchnię w zakładzie w Żelistrzewie ale nie pamiętam jak się nazywa-też super wyszło
tylko ze moja jest w Gliwicach :(
mam mebelki Black Red White i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajne i bardzo szybko i zgrabnie ją zamontowali i całkiem niedrogo
a w domciu tutaj w Gdyni robiłam kuchnię w zakładzie w Żelistrzewie ale nie pamiętam jak się nazywa-też super wyszło
ja mam kuchnię z salonu Black red White w Top meblach ale produkowane przez atlasa - kuchnie bynajmniej nie tanie, na zamówienie, wyykonywane na wymiar. Za pomiar oczywiście się płaci ale to nei przeszkadzało w tym że kuchnia przyjechała do nas z opóźnieniem, sami musieliśmy teleofnicznie dowiadywać się kiedy w końcu panowie montazyści się zjawią, po czym okazało się że po płatnym pomiarze wykonanym przez architekta firmy...blat jest za krótki o 5 cm!!!i znowu czekanie czekanie i czekanie, mebelki ładne ale firmy zdecydowanie nie polecam- bardzo niesolidna
no cóż a przedstawicielstwo Black Red White w Zabrzu sprawiło się na medal; wszystko jest idealnie dopasowane i tak jak chciałam
na razie nie mam nic do zarzucenia a przyznam ze sprawdziłam wszystko dokładnie bo nie byłam przy montazu a zwracam uwagę na szczegóły, nie lubię jak cos jest niedokładnie zrobione
no i zdali egzamin u mnie
kuchnia jest teraz najprzyjemniejszym pomieszczeniem w domciu
na razie nie mam nic do zarzucenia a przyznam ze sprawdziłam wszystko dokładnie bo nie byłam przy montazu a zwracam uwagę na szczegóły, nie lubię jak cos jest niedokładnie zrobione
no i zdali egzamin u mnie
kuchnia jest teraz najprzyjemniejszym pomieszczeniem w domciu
no ja mam z tych droższych i nie widać narazie żeby się miała rozpaść ;)
i nie poganialiśmy ich, to oni poganiali bo Marcin był 2 tygodnie w szpitalu i nie mogli montowac o terminie
ale wiem jak to jest, moi rodzice też mają firmę-produkują okna- 10 klientów pieje że rewelacyjne, montazyści super itd; a 2 sie znajdzie co stwierdzą że gówno montaz do dupy i okna tez do dupy
tak to niestety jest
i nie poganialiśmy ich, to oni poganiali bo Marcin był 2 tygodnie w szpitalu i nie mogli montowac o terminie
ale wiem jak to jest, moi rodzice też mają firmę-produkują okna- 10 klientów pieje że rewelacyjne, montazyści super itd; a 2 sie znajdzie co stwierdzą że gówno montaz do dupy i okna tez do dupy
tak to niestety jest
zapomnialam dodac, ze za meble do kuchni zaplacilam 3500zl (kuchnia na wymiar, krztalt L 3mx2m), a za te meble do pokoju zaplacilam 4000zl, i to jest zestaw: komoda ; witryna wiszaca; szafka tv ; druga komoda(mniejsza, ale wyzsza) ; lawa; szafka narozna pod akwarium; i 2 poleczki
wydaje mi sie ze za tyle gratow to nie duzo :)
wydaje mi sie ze za tyle gratow to nie duzo :)
JEZELI CHCESZ sie proszke pobawic w projektowanie to zapraszam na stronke www.ecru.pl i ściągnij sobie demo programu PRO100
to jest program którego uzywaja profesjonalne studia mebli kuchennych.
ja w ten sposób zaprojektowalam sobie całe nasze mieszkanko !
Program jest dosc prosty i co wazniejsze mozesz sobie zobaczyc w 3d swoja kuchnie i w różnych kolorach - naprawde pomaga!
pracowałam w meblach i sama używalam tego programu do projektowania klientom kuchni i biur
to jest program którego uzywaja profesjonalne studia mebli kuchennych.
ja w ten sposób zaprojektowalam sobie całe nasze mieszkanko !
Program jest dosc prosty i co wazniejsze mozesz sobie zobaczyc w 3d swoja kuchnie i w różnych kolorach - naprawde pomaga!
pracowałam w meblach i sama używalam tego programu do projektowania klientom kuchni i biur
uuu a ja z pracy patrzę i zdjęc kuchni dodidi nie widzę - mamy lekką cenzurę. Wczoraj byłam na małym rekonansie i trochę się załamałam. Zadna kuchnia mnie nie zachwyciła :( chyba tylko w brw podobały mi się 2, ale też nie wiem jak u nich z jakością. Potrzeba mi mebli na kuchnię ok. 11m2, zabudowa tylko na zmywarkę i piekarnik, lodówka wolnostojąca będzie. Myślałam o drewnianych ale za cene 8 tys zł w brw widziałam ciag szafek nawet nie na 1 ścianę :/
Nie to żebym chciała sobie max zabudować całą kuchnię ale praktycznie muszę myśleć, także troche szafeczek musi wejść no i cena...chciałabym dać max 8tys. za te meble-bez sprzetu.
Front innych mebli, które podobały mi się tez w sklepie brw nie był akurat z drewna tylko z płyty MDF, takze zastanawiam się też nad opcją MDF-u. A to dopiero początek wędrówki po sklepach. Dzięki kobitki,za adresy, posprawdzam je :-)
Nie to żebym chciała sobie max zabudować całą kuchnię ale praktycznie muszę myśleć, także troche szafeczek musi wejść no i cena...chciałabym dać max 8tys. za te meble-bez sprzetu.
Front innych mebli, które podobały mi się tez w sklepie brw nie był akurat z drewna tylko z płyty MDF, takze zastanawiam się też nad opcją MDF-u. A to dopiero początek wędrówki po sklepach. Dzięki kobitki,za adresy, posprawdzam je :-)
A patrzyłaś za meblami z forniru albo z MDF-u lakierowanego na wysoki połysk? Są tańsze od drewna, szczerze mówiąc polecam raczej firmy które robią meble na wymiar .. bo wszystko jest robione pod klienta, a nie tak z wystawy .. hmm… 8 tyś .. to dość sporo .. można za to mieć niezłą kuchnię jak dobrze wybierzesz producenta.