Widok

urządzam kuchnię :/

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć kobitki.Trochę nie w temacie ale może któraś z Was już się urządziła, przewertowała katalogi,pozwiedzała sklepy meblowe i może polecić jakąś firmę czy producenta mebli kuchennych?:) Lub też odradzić "delikwenta":>

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
są waniliwoe i brudzą się tak jak wszystko, ale nie ma problemu z czyszczeniem

całe mieszkanko mam pomalowane kolorem sunlight, czyli kremowo żółtym, i jedna ścianę w kuchni i w sypialni na czerwono ;)

ja mam z olsztynskiej fabryki mebli - mieszcza sie w top meble w gdansku - jestem calkiem z nic zadowolona

fajne te Wasze meble :)
wiper a białe szafeczki Ci się mocno nie brudzą?
Ach jak ja bym chciała mieć już zakupione mebelki i porządeczek. Póki co czeka mnie remoncik :// na jakie kolory macie pomalowane ściany w Waszych gniazdkach?:-) Ja planuje taki jakiś morelowy może, co by był ciepły.

image

i jeszcze drugie ujęcie

teraz wygląda już ładniej, bo jest firaneczka i lodóweczka i mnóstwo innych pierdółek ;)

o cholercia!! trochę za duże ale się udało

image

A patrzyłaś za meblami z forniru albo z MDF-u lakierowanego na wysoki połysk? Są tańsze od drewna, szczerze mówiąc polecam raczej firmy które robią meble na wymiar .. bo wszystko jest robione pod klienta, a nie tak z wystawy .. hmm… 8 tyś .. to dość sporo .. można za to mieć niezłą kuchnię jak dobrze wybierzesz producenta.

image
ooo nie wkleję bo są za duże, mogę Ci przesłąc na maila

hmm wkleje Ci zaraz zdjątko mojej z brw ale jeszcze nie urządzonej do końca

uuu a ja z pracy patrzę i zdjęc kuchni dodidi nie widzę - mamy lekką cenzurę. Wczoraj byłam na małym rekonansie i trochę się załamałam. Zadna kuchnia mnie nie zachwyciła :( chyba tylko w brw podobały mi się 2, ale też nie wiem jak u nich z jakością. Potrzeba mi mebli na kuchnię ok. 11m2, zabudowa tylko na zmywarkę i piekarnik, lodówka wolnostojąca będzie. Myślałam o drewnianych ale za cene 8 tys zł w brw widziałam ciag szafek nawet nie na 1 ścianę :/
Nie to żebym chciała sobie max zabudować całą kuchnię ale praktycznie muszę myśleć, także troche szafeczek musi wejść no i cena...chciałabym dać max 8tys. za te meble-bez sprzetu.
Front innych mebli, które podobały mi się tez w sklepie brw nie był akurat z drewna tylko z płyty MDF, takze zastanawiam się też nad opcją MDF-u. A to dopiero początek wędrówki po sklepach. Dzięki kobitki,za adresy, posprawdzam je :-)

nas wyjdzie ok. 7,5 tyś za kuchnie ze sprzętami (lodówka, kuchnia, okap. zlewozmywak)

aa i polecam stolarzy z Lubichowa na przyklad.młodzi kreatywni i zrobią wszystko cacy i za niewielkie pieniadze.rodzice zamawiali u nich zabudowe kuchni i przedpokoju(oferują zarowno z płyty i z prawdziwego drewna+np bambusowe drzwi)

nie polecam mebli z Ikea.ciotka kupiła do dość sporej kuchni łaczonej z jadalnią meble na wymiar i juz 3 razy jej wymieniali bo ciagle reklamowala.a nie wydala mało bo około 15tys

sorry za bajzel :)
za kuchenne placilam 3500zl

image
image
a ile pałciłaś za mebele??

muszę przyznać ze ten stolarz całkiem ładne robi mebel a moze jeszcze jakieś zdjecie kuchni wkleisz??

troche ciemne, bo pod swiatlo:(
a to typowa kuchnia na morence, moja :)
image
do góry