Widok
A patrzyłaś za meblami z forniru albo z MDF-u lakierowanego na wysoki połysk? Są tańsze od drewna, szczerze mówiąc polecam raczej firmy które robią meble na wymiar .. bo wszystko jest robione pod klienta, a nie tak z wystawy .. hmm… 8 tyś .. to dość sporo .. można za to mieć niezłą kuchnię jak dobrze wybierzesz producenta.
uuu a ja z pracy patrzę i zdjęc kuchni dodidi nie widzę - mamy lekką cenzurę. Wczoraj byłam na małym rekonansie i trochę się załamałam. Zadna kuchnia mnie nie zachwyciła :( chyba tylko w brw podobały mi się 2, ale też nie wiem jak u nich z jakością. Potrzeba mi mebli na kuchnię ok. 11m2, zabudowa tylko na zmywarkę i piekarnik, lodówka wolnostojąca będzie. Myślałam o drewnianych ale za cene 8 tys zł w brw widziałam ciag szafek nawet nie na 1 ścianę :/
Nie to żebym chciała sobie max zabudować całą kuchnię ale praktycznie muszę myśleć, także troche szafeczek musi wejść no i cena...chciałabym dać max 8tys. za te meble-bez sprzetu.
Front innych mebli, które podobały mi się tez w sklepie brw nie był akurat z drewna tylko z płyty MDF, takze zastanawiam się też nad opcją MDF-u. A to dopiero początek wędrówki po sklepach. Dzięki kobitki,za adresy, posprawdzam je :-)
Nie to żebym chciała sobie max zabudować całą kuchnię ale praktycznie muszę myśleć, także troche szafeczek musi wejść no i cena...chciałabym dać max 8tys. za te meble-bez sprzetu.
Front innych mebli, które podobały mi się tez w sklepie brw nie był akurat z drewna tylko z płyty MDF, takze zastanawiam się też nad opcją MDF-u. A to dopiero początek wędrówki po sklepach. Dzięki kobitki,za adresy, posprawdzam je :-)