Widok

urządzam kuchnię :/

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć kobitki.Trochę nie w temacie ale może któraś z Was już się urządziła, przewertowała katalogi,pozwiedzała sklepy meblowe i może polecić jakąś firmę czy producenta mebli kuchennych?:) Lub też odradzić "delikwenta":>

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja właśnei niedawno zamówiłam meble u Pana z Dębogórza....przyjeżdza bierze pomiary, wycenia...z tego co sie orientowałam to jest tani...

Ja robiłam kuchnie u pana z expert kuchnie w Rumi na ulicy dabrowskiego (na przeciwko okragłego kosioła) Bardzo ładna kuchnia....a sprzęt kuipny w Moraxie także w Rumi
moze ikea? :-)

no właśnie ikea raczej odpada ze względu na jakość. Chciałabym dobre jakościowo meble ale nie ma pojecia która firma ma dobrą renomę.

My właśnie przechodzimy przez urządzanie całego mieszkanka.. i musze powiedzieć, że to koszmar!!! Mam dość już sklepów, katalogów .. itd, itp ..... najgorsze jest to, że ciężko się zdecydować.
Firma, która mogę polecić .. to firma którą znam bardzo, bardzo dobrze i wiem, że nie odwalają popeliny: www.prostyle.com.pl
oooo , ja urządzałam ostatnio kuchnię!!
tylko ze moja jest w Gliwicach :(
mam mebelki Black Red White i jestem bardzo zadowolona, bardzo fajne i bardzo szybko i zgrabnie ją zamontowali i całkiem niedrogo
a w domciu tutaj w Gdyni robiłam kuchnię w zakładzie w Żelistrzewie ale nie pamiętam jak się nazywa-też super wyszło

mój szwagier robi teraz kuchnie ale musze zapytac gdzie
jutro napisze

Ja mam z Atlasa.. bardzo dobra jakos.

ich stronka nie jest rewelacja, ale wiem ze jest/sa salony w Gdansku lub Gdyni

my tez jestemy na etapie kuchni-zamawiamy meble w Kosakowie!robia solidnie i ceny maja przyzwoite!a co najwazniejsze-doaradzają,bo maja architektów!!
mają stronke ale tam nie za wiele:
www.skidd-meble.pl
my zmawialismy u P. Darka!

ja polecam Black Red White, ladne tanie i dobre :)ziula napisał(a):
ja pracowalam w black red white i nie polecam kuchni przynajmniej tych tanich

ja mam kuchnię z salonu Black red White w Top meblach ale produkowane przez atlasa - kuchnie bynajmniej nie tanie, na zamówienie, wyykonywane na wymiar. Za pomiar oczywiście się płaci ale to nei przeszkadzało w tym że kuchnia przyjechała do nas z opóźnieniem, sami musieliśmy teleofnicznie dowiadywać się kiedy w końcu panowie montazyści się zjawią, po czym okazało się że po płatnym pomiarze wykonanym przez architekta firmy...blat jest za krótki o 5 cm!!!i znowu czekanie czekanie i czekanie, mebelki ładne ale firmy zdecydowanie nie polecam- bardzo niesolidna

no cóż a przedstawicielstwo Black Red White w Zabrzu sprawiło się na medal; wszystko jest idealnie dopasowane i tak jak chciałam
na razie nie mam nic do zarzucenia a przyznam ze sprawdziłam wszystko dokładnie bo nie byłam przy montazu a zwracam uwagę na szczegóły, nie lubię jak cos jest niedokładnie zrobione
no i zdali egzamin u mnie
kuchnia jest teraz najprzyjemniejszym pomieszczeniem w domciu

jezeli chodzi o te drozesze meble to sa oki ale maja tez tanie kuchnie i one sa do niczego rozpadaja sie szybko i duzo na nie rekalamacji a co do czekania to wiem cos o tym
pamietam jak musialam zbywac klientow ale sa tez i zadowowleni

NIE NARZEKAŁABYM GDYBYM KUPIŁA KUCHNIĘ Z TYCH TNAICH KTÓRE SKŁADASZ SAMA ALE JA ZAMAWIAŁAM W SALONIE NA WYMIAR I ZAPŁĄCIŁAM NAPRAWDĘ DUŻO PIENIĘDZY.

no ja mam z tych droższych i nie widać narazie żeby się miała rozpaść ;)
i nie poganialiśmy ich, to oni poganiali bo Marcin był 2 tygodnie w szpitalu i nie mogli montowac o terminie
ale wiem jak to jest, moi rodzice też mają firmę-produkują okna- 10 klientów pieje że rewelacyjne, montazyści super itd; a 2 sie znajdzie co stwierdzą że gówno montaz do dupy i okna tez do dupy
tak to niestety jest

Jezeli chodzi o kuchnie, to ja rownież mam to za soba
robilam na zamowienie u stolarza, taki mlody chlopak, robi projekt, duzo rozmawia z klientami, potem wykonanie
jest na prawde niedrogi a kuchnie mam super!
JA MYŚLĘ ŻE RACZEJ BLAT KRÓTSZY O 5 CM OD PRAWIDŁOWEGO I W NIESKOŃCZONOŚC PRZECIĄGAJACE SIĘ TERMINY MONTAŻU TO JEST POWÓD DO NARZEKAŃ ZWŁASZCZA ZE MUSIELIŚMY W ZWIĄZKU Z TYM PRZEKŁADAĆ PRZEPROWADZKĘ.

aaa, jeszcze jedno
sprawdzil sie na tyle, ze potem robil nam meble do salonu,
a teraz wszyscy znajomi przychodza i podziwiaja
do góry