Widok

zakochany w córci tatuś

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny,
Mam takie pytanko. Jak to jest w waszych domach z waszymi mężami. Czy tatusiowie poza swoimi córeczkami nie zauważają już Was? U mnie po urodzeniu córki (teraz ma już rok) maż nie zauważa mnie wcale. Tylko ją przytula, tylko jej mówi, że ją kocha, tylko o nią się martwi.
Jest dla mnie dobry, pomocny i miły, ale bardziej czuję się jakbym była jego koleżanką niż żoną. Przed urodzeniem córci był dla mnie bardzo kochany, przytulał, mówił że kocha, przynosił małe niespodzianki, po prostu myślał o mnie a teraz nic. Rozmawiałam z nim na ten temat, ale on nie widzi żadnej różnicy i problemu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Limonka, u mnie było podobnie. Nasze relacje przez pierwsze miesiące po urodzeniu córki były delikatnie mówiąc nerwowe. Mąż mnie zupełnie nie zauważał. Byłam tylko lodówką dla małej. Potem było coraz lepiej i teraz już jest dobrze, ale nie tak jak przed urodzeniem Amelii. Próbowałam rozmawiać z mężem, gdy czułam się naprawdę źle, ale on nic nie rozumiał, a teraz mi wmawia, że miałam depresję poporodową i przesadzam. Mam nadzieję, że u Ciebie też będzie z czasem lepiej.
U mnie tez serce meza "rozroso" sie jeszcze bardzo na corke :) ale dla mnie tez jest tam duzo miejsca :)

Za to Mloda jak widzi, ze sie przytulamy to rzuca wszystko i w sekunde jest u taty na kolanach, a mnie odpycha :D
U nas też Tatus zakochany w córce , ale w mamie jeszcze też ...

Gorzej z córką jak jest tata to mama wogóle nie istnieje :-( Jak przebudzi się w nocy to woła Tatę i jak ja przyjdę to mnie wygania :-)
mąż tez jest zakochany w córci ale jeszcze bardziej we mnie:)
A u nas nie nie ma czegoś takiego. Tatuś dba o córeczke, mówi że ją kocha, zajmuje się nią, ale w naszych relacjach nic sie nie zmieniło.
W jakimś stopniu jest tak też u mnie.
Mąż teraz 99% swojej uwagi skupia na córce. To Ona słyszy jak bardzo ją tatuś Kocha ;) ale ja w sumie nie dziwię się jemu, bo sama teraz mniej czasu poświęcam mężowi, mniej mu mówię, że go kocham.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry