Widok

zawiodłam się ....

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zawiodłam się na moim kuzynie który jest chrzestnym mojego synka, nie będzie g na roczku bo wyjeżdza sobie na Wyspy jakieś :( Do teg sciemnia ze zupelnie zapomniał o tym wyjeżdzie. Szlak mnie fradia nie będzie jeszcze jednej ciotki i wujka i moze ktoś się jeszcze wykruszy. A ja staje na głłowie żeby była duża suer fajna impreza, zamówiłam podziekowania dekoracje itp. A mnie tak bliscy zawodza. Dodam ze jestem chrzesna jeg dzieck i na każdej impreie sie pojawiam, a tuu roczek pierwsze urodziny i zamówili sobie w tym terminie wakacje, co juz dawno wiedzieli o dacie roczku. Jest mii smutno.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mojej mlodszej na roczku nie było ani babci--matki mojego męża,,ani chrzestnego,,brat mojego męza,,bo walneli na mnie focha o cos tam,,wiec ja mam ich w dupie,,od wrzesnia nie widzieli ani mnie ani dzieci,i wisi mi to ,,mam inną rodzinę,, nie martw się olej to :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry