Widok

żelazko z biedronki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w aktualnej ofercie biedroniki jest żelazko. Czy ktoś ma takie? Czy warto kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam podobne kiedyś już były narazie mam je 3 lata i jest ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie wiem o jakie chodzi ale kiedyś kupiłam jakieś najtańsze w Realu i już z osiem lat prasuje bez zarzutu, tylko na początku... zahaczało o materiał ;D ale potem się stopa wypolerowała dzięki używaniu. :D
ja mam żelazko z Eldomu i niby ok, ale ma słabą moc - 1800 W i nie zawsze doprasowuje rzeczy, zwłaszcza te "trudne" do wyprasowania.
To z biedronki ma 2400 W i zastanawiam się czy będzie lepsze.
Trochę mi szkoda wydawać kasę na jakieś firmowe, żelazko...
Sandrulka a dobrze doprasowuje ubrania?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak bardzo dobrze , a jak jeszcze popsikasz wodą to wygląda jak nówka :D
Abc można kupić spróbuj po prasować kilka rzeczy ocenisz .Jeśli nie będzie Ci odpowiadało można oddać :)
Do abc . chciałam zapytać czy jesteś zadowolona z żelazka, jeśli zdecydowałaś się kupić ? Ja kupiłam to żelazko i żałuje! Nagrzewa sie bardzo szybko i jak dotknie sie do materiału to doprasuje, problem w tym że to żelazko nie ślizga się po materiale, ciągnie za sobą materiał jakby się przyklejał. Jak kupiłas to żelazko napisz czy Twoje też tak prasuje .
Eeelka a może masz ustawione na dużą temperaturę żelazko, bo z tego co napisałaś to wnioskuje, że tak.
jeszcze nie kupilam i poTwoim wpisie chyba nie kupie :(
Próbowałam przy każdej temperaturze, z parą i bez , na różnych materiałach i efekt ten sam. Nie wiem co jest nie tak, ale ja się poddałam i prasuje moim starym przypalającym żelazkiem :) . Poczekaj , może się ktoś odezwie , kto jest zadowolony i skłoni cie do zakupu, no ja niestety zawiodłam się na tym produkcie,
Witam!
Też zakupiłam to żelazko i nie jestem zadowolona. Tak jak pisała inna dziewczyna żelazko nie ślizga się po materiale, tylko go ciągnie.Za to deska do prasowania "ślizga" się po całych panelach:):):) Niby kasy niewiele, ale mogłam dołożyć i kupić lepsze....
Szkoda, że na nie nie trafiłam...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Stomatolog dziecięcy prywatnie lub NFZ kogo polecacie? (7 odpowiedzi)

witam, mam pytanie odnośnie stomatologa będzie to nasza pierwsza wizyta córka ma 3 lata i chcę...

Obniżenie /wypadanie macicy (1245 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Dobry ortodonta (47 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry