Widok

zielone kupki po nan pro ha

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś mama ma ten problem?? Mała jest spokojna, problemy skórne zniknęły ale te kupy są niepokojące
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a teraz zmieniłaś to mleko? jeśli tak to może być to właśnie reakcja na zmianę mleka.
tydzien to je, kupa strasznie śmierdzi ale idzie bez problemu, bardzo rzadka...ostatnie ślady kolki minęły, a zmieniłam mleko za namową pediatry bo problemy skórne były i mega ciemieniucha na którą metody z oliwkami w tle nie dawały nic zupełnie...nie wiem co myśleć- dziecko jest pogodne, je mniej niż nan pro zwykły ale w normie dla swojego wieku a jak na 3 miesiące jest duża bo 7 kg
po sztucznym mleku moga być zielone kupale. Mój też miał ale po zwykłym nanie i pediatra mówiła,że to jest normalne.
mleko nan pro ma duzo zelaza i przez to sa zielone kupki moj synek tez tak miał na poczatku podawania tego mleka ale po jkaims czasie wszystko sie unormowalo
a jak długo trzeba to mleko ha podawać?? czy to że mleko z ha pomaga oznacza że córka ma alergię pokarmową?
często produkty HA zawierają zhydrolizowane białko które sprawia że kupy są zielone. jak moja Mała była na bebiko ha to kupy były zielone i straaaaaasznie śmierdziały, po powrocie do zwykłego bebiko piękne żółte kupy wróciły ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry