Widok

żółte ząbki u niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, mam problem, umówiłam się już do pediatry ale wizyta dopiero na wtorek :/
mojemu synkowi wyszły pierwsze dwa ząbki, i są żółte, od samego początku, cały czas myślałam że nie przebiły jeszcze ostatniej warstwy dziąsła, ale wczoraj zauważyłam że to nie to, że są po prostu żółte :(
czy ktoś wie co to może być?? prócz wit D nie przyjmuje żadnych leków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może idź do stomatologa?
image
mleczaki sa raczej białe, a moze to po prostu taka kość - zapytaj rodziców jakie wy ząbki mieliście
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
pierwsze ząbki nie muszą być białe, synkowi znajomej pierwsze ząbki wyszły czarne, ich kolor zmienił z czasem ale oczywiście wizyta u pediatry nie zaszkodzi.
nie muszą? ja widziałam zawsze piekne i bialusieńke a te nasz są wstrętne, my z mężem mieliśmy białe, no nic muszę przeczekać weekend i zobaczymy co powie doktorka
moze w ciązy przyjmowałaś jakieś leki? ma to wpływ na stan uzębienia naszych maluchow
w ciazy tylko d*phaston (czy jakos tak) na poczaku, a pozniej juz nic, nawet nospy nie bralam..
Może to osad, np. z mleka? Spróbuj wyczyścić mokrą pieluchą tetrową nałożoną na palec.
czyściłam pastą i nic, dalej żółte :(
może to od antybiotyków, jeśli dziecko przyjmuje/przyjmowało dużo antybiotyków to ząbki mogą być żółte, nawet potem te stałe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo taki urok

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

do góry