Widok

zrzucamy kilogramy :-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Robicie cos kwestii nadprogramowych kilogramow? Jakie macie metody, sprawdzone i wyprobowane? Ile udalo sie wam zrzucic przed slubem?
Potrzebuje inspiracji, bo choc sobie obiecalam ze od Nowego Roku... bla bla bla ... to jakos nie udaje mi sie dotrzymac tego postaniowienia...
Jak jest u was?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdecydowanie tak...jezeli masz duzo nadwagi (w moim ptzypadku ponad 30kg) to zalicza sie to do otyłosci

KAMIS21
JAKĄ STOSOWAŁAŚ DIETĘ?

a to coś gorszego niż nadwaga???????
racja nie miałam nadwagi ale 1 stopien otyłosci.....

kamiś21, 45 kg?????, chyba kojarze Ciebie z fotek, nie wygladałas na osobe z 45 kg nadwagi
najlepsza dieta na świecie to MŻ - MNIEJ ŻREĆ!
a tak bardziej poważnie, to proponuję prosty trik - duży obiadowy talerz zamienić na śniadaniowy - im mniej się zmieści, tym mniej zjesz. Trawienia zaczyna się 20 min po jedzeniu. Jak po ponad pół godzinie będziesz głodna, wtedy zjedz więcej. Wcześniej nie.

Spełnij marzenie chorego dziecka

Ja zamówiłam l-karnitynę i therm line II ale wiem że tabletki nic nie dadza no chyba że w połączeniu z dietą i wysiłkiem fizycznym. ...........od 7 dni nie jem slodyczy to sukces:-)

do ata211 kupilam je na morenie w cerrfourze na korytarzu niedaleko douglasa i carry jest stanowisko z odzywkami dla sportowcow kosztowaly 94 zl i jest to 180 tabletek ktore starczaja na 1,5 miesiaca

ja w ciagu 6 miesiecy schudłam 45 kg ;)

Karolajna a gdzie kupowalas te tabletki? przez internet czy maja jakies sklepy w 3miescie? i jaka cena? :)
Pozdrawiam

moim zdaniem najlepszy sposob to bardziej kontrolowac co sie je no i wiecej ruchu niestety wiosna z nadejsciem sie ciagle ociaga co nie sprzyja wysilku fizycznemu na swierzym powietrzu dlatego siegnelam po tabletki odchudzajace dla osob ktore nie prowadza zbyt intensywnego wysilku a chca spalic troche tkanki tluszczowej tabletki na prawde dzialaja i sa bezpieczne jedyne przeciwskazanie do ich stosowanie to klopoty z krazeniem tabletki nazywaja sie clenburexin naprawde polecam cos wiecej o nich na stronie www.trec.com.pl

wszytsko tzn...
warzywa gotuje sobie na oarze...procz kalafiora i brokulow ktore wzdymaja..ja ich nie moge wy owszem..
kurczak do oporu..oczywiscie gotowany badz na parze...choc osttanio jadlam rowniez w piekarnika w sosie wlasnym...bez zadnych tluszczy itp.
ziemniaki,makarony,ryz...czesto robie sobie spaghetti makaron i rozgotowane pomidory przyprawione...oczywiscie bez mielonego:)
jem duzo jablek prazonych i gotowanych,czasami jak mi sie nie chce robic to kupuje takie deserki dla niemowlaczkow...
pieczywo dwudniowe,dzemy,miod
nabial z wykluczeniem zoltych serow i topionych serkow,nie wolno mi jajek tzn zoltek,jajecznica ewentualnie na suchej patelni z samych bialek z paroweczka jedna....
najrozniejsze zupy,chude wedliny z kurczaka..
polubilam flipsy zamiast chipsow do filmu...
nie moge alkoholu i napoi gazowanych,ale soki woda,do oporu
no i zadnych czekoladek,ciasteczek z duza zawartoscia tluszczy i fast food'ow
usiadł, i wytrwale czekał...
to gratuluje, ale jesli jesz "praktycznie wszystko", to nie jest to dieta watrobowa. Ale liczy sie efekt! :D Gratuacje

wyniki moja kochana mam super
jem bardzo duzo warzyw,marchew,seler,szpinakiem opycham sie ile wlezie
kurczaka tez sobie nie zaluje,jem nabial,praktycznie wszystko ale z mala ilscia tluszczy...pije duzo sokow...
wyniki mam bardzo dobre bo bylam w zeszlym tygodniu u kontroli i musialam zrobic wszytskie badania...
jesli hcecie wyprodkuje wam drogie panie liste rzeczy ktore jem a ktorych pod zadnym pozorem nie wolno wziasc do ust:)

wiecie co jest w mojej sytuacji najlepsze:)
to ze ja jestem po operacji i wiem ze nie moge sie skusic a wy macie ta mozliwosc skubniecia czegos dobrego:)
choc nie powiem ze to co jem jest zle...
poprostu czasami nasze przyzwyczajenia zywieniowe nie do konca sa zdrowe,choc baaardzo smaczne:)
pierwszy tydzien mialam najbardziej kryzysowy...szlam do lodowki,zagladalam,wracalam do pokoju i plakalam bo bylo tam tyle pysznosci...teraz po 1,5 miesiacu diety powiem wam ze to co jem sprawia mi przyjemnosc,a nie ktore rzeczy ktore sa zjadane w moim domu powoduja we mnie wstret a kiedys je wsuwalam...
zmiana psychiki,nastawienia,no i efekty powoduja ze przychodzi taki dzien gdzie zdaje sobie sprawe ze dieta jest SUPER!!

P.S. przede wszytskim jem zdrowo,nie katuje sie,jem czesciej a mniej, tracac kilogramy nie trace wartosci odzywczych,witamin,moja cera jest dalej w swietnej formie,no ewentualnie przydaje sie ujedrniajacy balsam do ciala:)

POWODZENIA
ta dieta wcale nie jest taka super. Tez na niej bylam - 3 m-ce, bo tak trzeba. Ale poza spadkiem wagi nabawilam sie anemii. Zrob sobie badanie krwi, a sie zdziwisz. W tej diecie wielu skladnikow, witamin i mikroelementow brakuje.

ja tez chce byc chuda!!!!!!!!!!

dziekuje mam nadzieje, że dam rade. pozdrawiam

ja uprzedzilam pania ze schudne dosyc sporo i z 42 mam juz 38 rozmiar..slub we wrzesniu na poczatku sierpnia mam ja poinformowac o zmianie rozmiaru:)
zawsze jest tak przy cwiczeniach...a najgorzej miesien czteroglowy...on sie najpierw rozrasta a dopiero potem ksztaltuje i szczupleje...
do góry