Widok

zupa pomidorowa dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na pomidorach czy przecierze pomidorowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no co ty........... pomidory to jeden z najczestrzych produktów które uczulają niemowlaki
w zadnym wypadku!!!!!!
czy ja wiem , ja tam dawałam - nie było uczulenia -mozna spróbować może zrób na pomidorach z puszki, te świeże sa drogie i takie sztuczne jeszcze
ja robiłam na tych z puszki -nie przesadzajcie -masa zupek jest na pomidorach.
A tak na marginesie to Majcia uwielbia pomidorowe dania i takich daje jej najwiecej

ja uwazam ze trzeba dmuchac na zimne , bo jak sięokaze ze dziecko za wczesnie coś zjadło i potem ma uczulenie to dopiero bedzie duzo zachodu zeby organizm odczulić
ja dawałam pomidorową w wieku 4 mc kompletnie nic się nie działo chwilkę pomidora parzyłam przecierałam na sitku i dodawałam do zupki -jeśli nawet dziecko (odpukać)miało by uczulenie to poprostu przez jakiś okres nie dostałoby pomidorków i tyle :)
nie wszystkie dzieci maja alergie i uczulenia moja zuzia jak dotychczas na nic nie ma uczulen ani na kosmetyki dzieciece itp
Hipp ma pyszną;)
ostatnio kupiłam hippa nowość pomidorowa pycha !
nicolas

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry