Widok

zupa pomidorowa dla niemowlaka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
na pomidorach czy przecierze pomidorowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ostatnio kupiłam hippa nowość pomidorowa pycha !
nicolas
Hipp ma pyszną;)
nie wszystkie dzieci maja alergie i uczulenia moja zuzia jak dotychczas na nic nie ma uczulen ani na kosmetyki dzieciece itp
ja dawałam pomidorową w wieku 4 mc kompletnie nic się nie działo chwilkę pomidora parzyłam przecierałam na sitku i dodawałam do zupki -jeśli nawet dziecko (odpukać)miało by uczulenie to poprostu przez jakiś okres nie dostałoby pomidorków i tyle :)
ja uwazam ze trzeba dmuchac na zimne , bo jak sięokaze ze dziecko za wczesnie coś zjadło i potem ma uczulenie to dopiero bedzie duzo zachodu zeby organizm odczulić
ja robiłam na tych z puszki -nie przesadzajcie -masa zupek jest na pomidorach.
A tak na marginesie to Majcia uwielbia pomidorowe dania i takich daje jej najwiecej

czy ja wiem , ja tam dawałam - nie było uczulenia -mozna spróbować może zrób na pomidorach z puszki, te świeże sa drogie i takie sztuczne jeszcze
no co ty........... pomidory to jeden z najczestrzych produktów które uczulają niemowlaki
w zadnym wypadku!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry