Widok
Kuzyn nie chce mi pomoc a to rowniez jego obowiazek!
Ja sama musze sie zajmowac starszymi ludzi bo syn mojej ciotki nie przyjdzie mi pomoc, choc tez jest wnukiem w takiej samej mierze jak ja jestem wnuczka. Syn mojej ciotki ma pretensje o kilka przykrych slow jakich kiedys uslyszal od dziadkow, i nie przekonuja go argumenty ze to byly tylko slowa. Moja ciotka zwiazala sie wtedy z nieodpowiednim dla siebie facetem i zaszla w ciaze, moi dziadkowie zaproponowali jej by usunela ciaze, przez wiele lat nie odzywali sie do niej. Ale o co moj kuzyn ma pretensje? jego matka znalazla nieodpowiedniego partnera to dziadkowie mieli prawo go nie chciec. Teraz pojawily sie problemy, moj ojciec nie ma sily zajomowac sie swoimi rodzicami, ciotka tez nie. Wiec zostaly tylko dwie osoby ja i moj kuzyn. Dziadkowie sami chca nawiazac z nimi kontakt a on powiedzial ze nie chce miec do czynienia nic cytat:z tymi sk**wysynami. Nie wiedzialam nawet wtedy jak sie zachowac, ojciec mojego ciotecznego brata wyladowal w wiezeniu a wszystko jest na mojej glowie. Cala opieka nad dwiema starszymi osobami i wlasnym ojcem. Kuzyn akurat ma pieniadze, wlasciwie utrzymuje swoja matke ktora ma mala rente,wiec poprosilam go kiedys by pozyczyl pieniadze na lekarstwa dla dziadka to mi odmowil.
I wypomnial jak to namawiano jego matke by oddala go do domu dziecka i jak mu kiedys babcia wygarnela ze matka powinna go usunac. Dziadkowie chcieli by go teraz lepiej poznac a on mi mowi ze s****na nich itp.
Chyba zapomnial skad mu nogi wyrosly, teraz ma kase i stracil wszystkie rozumy.
I wypomnial jak to namawiano jego matke by oddala go do domu dziecka i jak mu kiedys babcia wygarnela ze matka powinna go usunac. Dziadkowie chcieli by go teraz lepiej poznac a on mi mowi ze s****na nich itp.
Chyba zapomnial skad mu nogi wyrosly, teraz ma kase i stracil wszystkie rozumy.
"Teraz on powinien to dziadkom wynagrodzic, przeprosic ich za to co zrobila im jego matka a nie wyzywac od skur.....:("
kobieto, śmieszna jesteś. Wynagrodzić? przeprosić ich za co? co jego matka zrobiła jego dziadkom? na złość im urodziła to dziecko? urodziła bo chciała i kochała i dobrze zrobiła. Gdyby moi rodzice kiedykolwiek mówili mi bym usunęła dziecko lub co gorsza jak napisałaś wyżej wygarnęli to mojemu dziecku to też bym ich olała tak jak i twój kuzyn. Przez tyle lat traktowali go jak bękarta a teraz gdy na starość czują że są sami i nie dają rady to proszą o pomoc? to że są na papierze rodziną do niczego twojego kuzyna nie obliguje. Też bym się wypięła na takich ludzi.
kobieto, śmieszna jesteś. Wynagrodzić? przeprosić ich za co? co jego matka zrobiła jego dziadkom? na złość im urodziła to dziecko? urodziła bo chciała i kochała i dobrze zrobiła. Gdyby moi rodzice kiedykolwiek mówili mi bym usunęła dziecko lub co gorsza jak napisałaś wyżej wygarnęli to mojemu dziecku to też bym ich olała tak jak i twój kuzyn. Przez tyle lat traktowali go jak bękarta a teraz gdy na starość czują że są sami i nie dają rady to proszą o pomoc? to że są na papierze rodziną do niczego twojego kuzyna nie obliguje. Też bym się wypięła na takich ludzi.
@Kirsten21
Typowe podejście łakomej na kase kobiety lekkich obyczajów, ma pięniądze to niech płaci na ludzi, którzy chcieli jego śmierci (usunięcie ciąży). Czy Ty masz mózg?! Dlaczego on ma im teraz pomóc? Nie ma żadnych zobowiązań i w sumie to może tobie sprawę wytoczyć o nagabywanie i próbę wyłudzenia! Co za tupet, a Ci starzy ludzie skoro byli takimi potworami, żeby kazać usunąć dziecko lub oddać je to niech teraz zdychają w własnych odchodach na starość, każdy dostaje to na co zapracował!
Typowe podejście łakomej na kase kobiety lekkich obyczajów, ma pięniądze to niech płaci na ludzi, którzy chcieli jego śmierci (usunięcie ciąży). Czy Ty masz mózg?! Dlaczego on ma im teraz pomóc? Nie ma żadnych zobowiązań i w sumie to może tobie sprawę wytoczyć o nagabywanie i próbę wyłudzenia! Co za tupet, a Ci starzy ludzie skoro byli takimi potworami, żeby kazać usunąć dziecko lub oddać je to niech teraz zdychają w własnych odchodach na starość, każdy dostaje to na co zapracował!
Sami są sobie winni. Jak byli zdrowi to nie potrzebowali "bachora" a jak nie domagają to ten bachor coś jest im winien? Nie dziwie się że są w takiej sytuacji i SAMI SĄ SOBIE WINNI. Tylko słowa? Do skrobanki namawiać i jeszcze żądać aby ta niedoszła skrobanka się nimi zajmowała! Nawet nie śnij że Ci kuzyn pomoże. Prędzej mu ręce uschną niż się takimi dziadami zajmie. I ma racje. Na jego miejscu też bym się wypięła na TAKICH "ludzi". To są naprawdę ludzie bez serca i bez sumienia!
hmmm jaki zbieg okolicznośći że dwa wątki :
http://forum.trojmiasto.pl/Jak-sobie-poradzic-z-tym-problemem-Dorosle-dzieci-mojego-konkubenta-t245172,1,45.html
i
http://forum.trojmiasto.pl/Kuzyn-nie-chce-mi-pomoc-a-to-rowniez-jego-obowiazek-t245618,1,45.html
POCHODZĄ Z TEGO SAMEGO IP KOMPUTERA.... !!!
http://forum.trojmiasto.pl/Jak-sobie-poradzic-z-tym-problemem-Dorosle-dzieci-mojego-konkubenta-t245172,1,45.html
i
http://forum.trojmiasto.pl/Kuzyn-nie-chce-mi-pomoc-a-to-rowniez-jego-obowiazek-t245618,1,45.html
POCHODZĄ Z TEGO SAMEGO IP KOMPUTERA.... !!!
hmm... i co teraz mam napisać prowokującego posta na temat jacy ludzie są dziwni...
Swoją wypowiedzią masz zamiar mnie obrazić mówiąc jak" bystra jestem" .... ? a po czym ja mam napisać to samo o Tobie ...?
Po co takie watki?? jak ludzie się nie widzą to łatwiej ich obrażać ?/
ja w tym nie uczestniczę...
Masakra jakaś ...
Swoją wypowiedzią masz zamiar mnie obrazić mówiąc jak" bystra jestem" .... ? a po czym ja mam napisać to samo o Tobie ...?
Po co takie watki?? jak ludzie się nie widzą to łatwiej ich obrażać ?/
ja w tym nie uczestniczę...
Masakra jakaś ...