Widok

Świeża kura i jajka??? wiecie gdzie???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy może wiecie gdzie można kupić świeżą i zdrową kurę taką wiejską i dobre jajka, warzywa w okolicach gdyni, kosakowa?
znacie może jakiegoś rolnika, gospodarza?
chce zacząć córeczce gotować sama ale dostępne produkty nie są zbyt fajne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
spróbuj sklep bio na morskiej koło lidla - tam zawsze zamawiałam wiejską kurę (i inne mięsa/wędliny eko) oraz jajka (mają też nabiał i warzywa)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sorha byłam w tym sklepie jak kupowałam olej ze słodkich migdałów do smarowania małej... słyszlam, że są o tym sklepie rożne opinie. a Ty jesteś zadowolona?
nabiał jest świetny ze śnieżki z dostawą do domu!
W gdyni na obłużu koło biedronki na płk.Dąbka jest ryneczek i na tym rynku Panie sprzedają w jednej budzie jajka wiejskie 0,70 gr
image
image
może ktoś jeszcze wie???
jeżeli ktoś byłby zainteresowany: posiadam na sprzedaz jajka od kur zielononóżek z przydomowej hodowli (hodujemy dla siebie, ale obecnie jest 'nadprodukcja'), odbiór osobisty koło pruszcza gd (mozna wowczas zobaczyc kurki w akcji) lub po wczesniejszym uzgdonieniu mogę dowiezc do gd glownego/wrzeszcza, czasem tez bywam w gdyni- koło kontenerowej, cena 0,9 zl/sztuka, jajka oczywiscie swieze, kontakt j-l1@o2.pl

Inne tematy z forum Kulinaria

Gotowanie - niby banalna sprawa .. ale jak sie nauczyc (38 odpowiedzi)

Witam Kuchareczki ... Moim problemem jest to że zupełnie nie potrafię gotować :( Zawsze obiady...

Przedstawiciel Thermomix (70 odpowiedzi)

Szukam przedstawiciela thermomix z Gdańska. Ktoś zna??

Sushi... (11 odpowiedzi)

Gdzie kupujecie rybę, żeby mieć pewność, że świeża? Przepisy też mile widziane, zwłaszcza z...

do góry