Widok

A ja dziś odkryłem

dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!!
Otóż najwyraźniej gdzieś w zaroślach tudzież w leśnych kniejach musiał odkryć wiosnę z tydzień wcześniej aniżeli ja. I pewno jeszcze ją zawstydził tak się zaczaić musiał na nią :)
Skubaniec no :) a przez chwilę tak się ucieszyłem, że mam dobrą nowinę i jestem pionier :D
Dopiero jak odpaliłem hyde to się zreflektowałem.
Egoista i samolub newsami się nie podzielił.

Ale poważnie, pierwszy raz w życiu słyszałem srokę trajkoczącą inaczej niż pepesza albo ckm. Dała mi się podejść, ale chciałem za blisko to se poleciała do nieba.

Udanej niedzieli :D

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właśnie wypiłem ostatniego budwiesa.
I co ja mam teraz zrobić C?
Nie żebym nie umiał sobie poradzić, ale nie lubię nie mieć budów w piwniczce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie spałem od jakichś 50godzin.

Okulary tylko noszę. Kumpel powiedział do mnie dziś text: "coś Ty taki elegancki". Serio. Ostatnio lubię łazić w białych koszulach mexx,a i używam perfum. Jakoś tak się porobiło, ale zrozum brat :). Odwieczna sprawa. Ale ja i tak wychowałem się na bagnach i w lesie.

Właśnie wróciłem z grilla, kiedy tylko rozpaliłem wyszło słońce, znowu ryj opaliłem, gospodarzyłem jak należy, czyli z klasą i smacznie drążąc umiejętnie każdy poruszany temat do cna, ale nie nachalnie, ogólnie było przesympatycznie - pachnę dymem z róży, wilków jabłoni i węgla drzewnego. Był dorsz, pieczarki, cebula, kura i frankfurterki. Ogólnie zero wysiłku. Żadne salooony. Ogromna micha świeżej sałaty i dużo wege. Oraz pieczone ziemniaki z solą. Szczerze? Najlepsze pomidory, ogórasy i dorszowate :) No i deep czosnkowy mego ojca. z****iście to robi w ogóle sosy to ma facet w palcu.

Kilka specjali do południa żeby podtrzymać stan ducha. Krzyś naostrzył mi łańcuch do piły. Jutro naostrzy mi drugi. Jest dobrze.

No i krzaki hortensji wypuszczają zielone. Bałem się, że pomarzły. Jednak się sprawdza, że przyroda sobie sama poradzi bez ludzkich zbędnych gwałtownych ruchów.

A co do Twego dylematu. Ja bym uleciał w górę na czymś lotnym. Wysoko hen :) póki co muszę zobaczyć gdzie kot się szwenda on grilla dziś nie miał. Choć być może miał(czau). Zrekompensuję bestii należycie.
Spędziłam dzisiejszy dzień w moim najukochańszym, najpiękniejszym miejscu na ziemi.... Siedziałam i nasycałam się tym miejscem, chłonęłam wszystkimi zmysłami...czerpałam energię :) Starczy mi teraz na długo...
RUN !!!
za długa wypowiedź. pijany jestem. najważniejsze że kasia jest super. pozdr
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
tak se tłumacz, bejbe
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
wszystko się zlało. a to pierwsze było do c a drugie do agi. whatever, już ide spać
Sobie myślę Hobo, że nie tylko Kasie bywają super. Inne imiona też są niesamowite to zależy kto, jak i na kogo patrzy. No wiem truizm taki mój.
Są niesamowite, a wręcz "dla tych niektórych" nieodgadnione :)
I nieodgadnione pozostaną.
Ja to sobie czasem nawet myślę wiesz Hobo - przesiadując naturalnie na ogrodowej werandzie wieczorami - że kobiet nie należy kochać, ale tylko je rozumieć. Ale co ja tam wiem. Tyle ci nic i mało odkrywczy jestem.
pozdr
"Tyle co nic i mało odkrywczy jestem."
sorry literówa
A no i w lesie byłem :)
O 5:50 przekroczyłem bramy lasu.
Mrówki już nie spały.
Piękny chłód był. I kruk.
Cisza i pusto.
Spokojnie bez uniesień. Czasem też tak musi być.
Powiało jesienią i zaczął kropić deszczyk.

A las to lubię za to, że mogę iść z rańca tam nieuczesany. I nikogo tym nie spłoszę, co przy mojej obecnej fryzurze i kręconych włosach przychodzi mi łatwo. Chyba otworzę firmę i będę udzielał sesji dla niegrzecznych dzieci swoim wyglądem ;) hehe ale interes szybko by upadł, wszystkie dzieci byłyby grzeczne.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBa7FfEY-gw&feature=player_embedded
Fakt, to dobra pora na bycie w lesie.
Ja to otworze oczy i juz jestem :)))
A, i wisniowka dobrze paruje z czlowieka.
Ozonem dzisiaj u mnie w lesie pachniało.
Identycznie jak kilka dni wstecz przed bramą oliwskiego parku kiedy ciepłym deszczem chwilkę pokropiło.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
a hovno znajetie o zyznii :))
Arbitralne wyznanie wprost z lasu o piatej nad ranem. Hik
dz Adaś :)))
C łazi po lesie i nie czyta HP. Co on jest Manson?
:)

Wróciłem i zrobiłem placki ziemniaczane z odpowiednią dawką cebuli i majeranku. Oszsz wieki nie jadłem. Smaczne. Czasem człowieka tak najdzie jakiś smak. No mnie placki ziemniaczane naszły dziś.
Po prawdzie to częściowo pod Twą inspiracją do lasu zaglądam i wiesz, las wciąga jeśli w niego łazić systematycznie.
Daję sobie łapę uciąć, że za godzinę znów tam pójdę. Ładnie popołudnie się zrobiło.
O kurna, plasuczki ziemniaczane :))) Zjadłbym :))) Ale chyba zrobię dziś sushi, Szuroczka lubi a ja powinienem już skończyć majowo weekendowe pijaństwo.
Staram się robić je tak jak moja babcia. Ale choćbym stanął na głowie to i tak sobie mogę tylko powspominać ten smak z dzieciństwa. Chociaż nawet nieźle mi one wychodzą. Kruche, chrupiące brzegi, w tle wyraźnie cebulka i majeran. Niby żadna sztuka. Ja tak naprawdę lubię proste dania. Co nie oznacza prostackie :) i czynione bez serca i duszy. Wtedy lepiej napić się wody, albo soku niż cokolwiek jeść. Wiesz Mansonie czasem przyglądam się w knajpach, albo na skwerach co ludzie jedzą i przede wszystkim w jaki sposób. Ech, wtedy wniosek mam taki, że trzeba by się przenieść do lasu. :)
PLASUCZKI?
Dokładnie plasuczki :)))
Ja tam jestem za slow food. A poza tym po co sie spieszyc z czyms co sie lubi? I papu i sex potrzebuja czasu :)))

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry