Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dobra obsługa wątek zamknięty Mogę polecić technika, dobra fachowa obsługa .
~klient sopot
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 listopada 2016

Ostrzegam przed skorzystaniem z usług tej firmy. wątek zamknięty Ostrzegam przed skorzystaniem z usług tej firmy. Wizyta z pracownikiem...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 października 2015

Szkoda słów wątek zamknięty Od ponad roku nikt z "firmy" nie raczy się odezwać mimo błędnie wymienionej...
~Klient ostatni raz
-

dodano: 20 stycznia 2015

Nie wiem jakim fachowcem Pan jest, ale terminowość i słowność leży. wątek zamknięty Szkoda iż mimo kilkukrotnego umawiania się nie doszło do wizyty. Jestem...
~Max
1

dodano: 31 października 2014

cierpliwa - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam !!! Umówiona naprawa miała być zrealizowana w...
~cierpliwa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 października 2014

Stały Klient wątek zamknięty Po raz kolejny korzystam z usług tego serwisu i znowu nie mam żadnych...
~Ela
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 lutego 2014

bardzo polecam wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona z usługi . naprawa przebiegła szybko i sprawnie....
~aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2013

szybko i na temat wątek zamknięty Miły człowiek naprawiał mi pralkę dwóch wcześniejszych mechaników stwierdziło...
~Jola
-

dodano: 22 sierpnia 2013

polecam wątek zamknięty Zdecydowanie polecam
~Krystian Meissner
-

dodano: 21 lipca 2013

Będę czekać pod jego domem wątek zamknięty mam wrażenia takie jak Pan Piotrek - myślałam że dwa lata coś zmienią,...
~Anna
-

dodano: 23 czerwca 2013

Polecam wątek zamknięty Naprawa pralki przebiegła szybko, bez problemów i w dogodnym dla obu stron...
~Aneta
-

dodano: 8 maja 2013

Niesolidni.... wątek zamknięty Niestety po naprawie i udzieleniu gwarancji na naprawę. Przy następnym...
~Klient z Porębskiego
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 września 2012

Drogo okłamuje w temacie potrzeby wymiany części ceny za części 209% wątek zamknięty Nie terminowy wymienia na max części proponując je w cenie ponad dwukrotnie...
~Leszek
-

dodano: 3 lutego 2012

Żart a nie serwis wątek zamknięty Zgłaszając pralkę do naprawy zapytałam Pana, czy aby na pewno może przyjechać...
~Irena
1

dodano: 29 lipca 2010

Czekam pod jego domem wątek zamknięty Półtora tygodnia temu ten pan wziął ode mnie części od pralki mojej mówiąc,...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 września 2011

Ciężko ocenić wątek zamknięty Co za człowiek! Wybrałem tego serwisanta, bo teoretycznie jest blisko mnie....
~DarStar
-

dodano: 11 czerwca 2011

tragedia wątek zamknięty Pan przyjechał, wymienił w pralce pompę - tak to zrobił, że zalało mi pół...
~agnieszka
-

dodano: 16 maja 2011

czekamyyyyy... wątek zamknięty W skrócie: 5 tygodnie temu zadzwoniłam i się spytałam, czy sa wstanie...
~Suszarka
-

dodano: 30 marca 2011

nie polecam wątek zamknięty na pana z serwisu czekałam dwa dni, ale niestety nie doczekałam się, nie...
~Dorota
-

dodano: 23 marca 2011

Omijać dużym łukiem wątek zamknięty Szczerze odradzam korzystanie z usług. Osoba jest niepoważna i...
~Grzegorz
-

dodano: 14 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

25

wątków

do góry