Widok

AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dzis bedac u siebie na 7 pietrze pomyslalem wlasnie o tym samym - a o to by z balkonu cos spadlo, naprawde wcale nie jest trudno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W sumie to ciekawe, współczuje mieszkancom, ale z drugiej strony pełną odpowiedzialność ponoszą właściciele przedszkola, raczej oni będą odpowieadać za nie dokładne zabezpieczenie terenu. Lepiej aby pomysleli żeby nie bylo tragedii!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Robią dziś plac zabaw w przedszkolu ptysiowym Super ale jak jakiemuś lokatorowi coś spadnie z balkonu ???? wszystko jest możliwe no wiedzie coś z 8 piętra jak się rozpędzi to może być tragedia ?????? Ciekawe czy wsieli to pod uwagę ????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
musi spłacić im sie lokal, który zapewne kosztował sporo... temu takie ceny... ale fajnie, że jest takie miejsce w redzie.
Miałam na myśli wyroby cukiernicze. Te mają w takich samych cenach jak w centrum Gdyni a to moim zdaniem wygórowana cena. Moim zdaniem powinno być ciut taniej niż w mieście.
Nie, nie wygórowana
Chleb krojony 1,90 faktycznie wygórowana cena ?!?!?!?!
Kupiła i jest pyszny
Widzialam, wystrój maja bardzo fajny, a co do cen to faktycznie, mogloby byc taniej :)
Cukiernia fajna, mają nawet ze dwa stoliki do konsumpcji na miejscu. Tylko ceny "trójmiejskie" moim zdaniem jak na Redę za bardzo się cenią.
I jak tam ciasteczka? smaczne?
jutro (tj. 27 VI) otwarcie cukiernio piekarni Tiramissu i możemy spodziewać się pod budynkiem dużej liczby gości, bo jak widać po reklamach w oknach cukierni, można liczyć na poczęstunek ciastkiem i kawą :)
Zgadza się, wszystko można odebrać w agencji pocztowej przy ul. Obwodowej 31 A , kolego Qwerty jesteś mało zorientowany.Ja odbierałem paczkę właśnie tam .
co ? w jakim urzedzie tylko !!!! W agencji pocztowej jest wszystko i paczki i listy itd.
odbior przesylek, listow, paczek i innych rzeczy tylko i wylacznie w URZEDZIE POCZTOWYM.
Ale np. odbior przesylek poleconych z avizo to w urzedzie pocztowym czy w tej agencji?
Nie chciałbym Cię wprowadzać w błąd, ale w Redzie jest chyba tylko jeden Urząd Pocztowy przy ulicy Gdańskiej 11... ale my swoje sprawy będziemy raczej załatwiać w Agencji Pocztowej na osiedlu Przy Młynie przy ulicy Obwodowej 31a http://placowki.poczta-polska.pl/#komunikat
Z innej beczki to jak widać po szyldach kolejnym lokalem usługowym w Aquasferze będzie cukiernio piekarnia Tiramissu (pomiędzy Aliorem i Garmażem)
Czesc, czy ktos moze mi podac, ktory urzad pocztowy jest dla nas wlasciwy? Z podaniem dokladnego adresu placowki? Z gory dzieki!
Znowu ktoś się uwziął na Aquasferę :) śmieszne to jest dla mnie, bo tak: portier przeszkadza, sklep nocny przeszkadza, niedługo garmaż będzie przeszkadzał no i przedszkole też. Skoro tak to na odludzie lepiej się wyprowadzić-jakąś bezludną wyspę może??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie też nie bardzo rozumiem co się wydarzyło. Bójka pod Aquasferą, dzwoni kasjerka z Biedronki i jeszcze coś o sklepie nocnym... Czy mógłby ktoś opisać co konkretnie się wydarzyło, gdzie i jaki udział w tym ma portier... bo nic nie rozumiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To sokole oko z tej kasjerki skoro z Biedronki zobaczyła bojkę pod klatką w Aquasferze :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

do góry