Widok

Akademia Małych Skarbów-Ujeścisko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej,czy któraś z Was posyłała tam swojego malucha? jak wrażenia? planuję zapisać mojego od września,ale niewiele opinii jest na ich temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w którym to jest miejscu? mieszkam na ujeścisku i nie widziałam?
w salkach koło kościoła o.Pio (wynajmują chyba 3 sale)
Czy ktoraś już korzystała macie jakieś opinie?
mój chodzi od września, bardzo lubi swoje "przedszkole",więc ja też jestem zadowolona :-) dzieci niedużo (czasami aż zbyt mało! bywa że jest 3 dzieci na 2 panie,jest lepiej "dopilnowany" niż w domu :-) w pn i śr są razem dzieciaki mniejsze i większe (wtedy jest ok10-12 dzieci),a w piątki tylko starszaki (chyba 6); na stałe są 2 bardzo fajne nauczycielki plus dochodzące panie od rytmiki, angielskiego i tańców.
ja trafiłam teraz na oferte przedszkola na citeam wlasnie z ujesciska ale to sie nazywało mali odkrywcy http://citeam.pl/oferty/trojmiasto/klub-przedszkolaka
tak,ale to po pierwsze w innej części ujeściska,a po drugie - regularne przedszkole,a akademia to zajęcia wyłącznie 2lub3 razy w tygodniu po 4h(rano); mali odkrywcy o ile dobrze pamiętam też mają takie dodatkowe zajęcia,ale po południu
moje dziecko chodzilo tam na zajecia 2 lata - wlascicielka p.Agnieszka super ciepla osoba byla tez p.Martyna fajna babeczka ogolnie bylam b zadowolona tera znie wiem jak jest

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry