Widok

Alchemik

ciesze sie ze list dotarl do adresata, pani na poczcie zapewne dostala palpitacji serca po twoim warknieciu. Ja ladnie pisze? W pracy zalowalam ze nie ukonczylam kursu grafologii bo sporo czasu spedzano na qp bo nie wiadomo bylo "co autor chcial przez to powiedziec", zasypalam cie pytaniami w liscie wiec cierpliwie poczekam na odp, droga skrzynkowa wciaz aktualna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATMA

za bardzo sie tym przejmujesz
bylo minelo... juz nie wazne...
nie jestem nikim waznym, jedynie chwilowym przytulankiem....

anuda

"im bardziej nienawidzisz tym bardziej sie boisz" (LMDLM)
posluchaj bracie KAZIA on spiewa fajne teksty

wicherek

takich osob sie nie ocenia.
przynajmniej ja tego nie robie, chyba ze zaczeli spamowac na moja skrzynke

7sk

co powiesz na temat mojego zachowania wobec niejakiego michala b dziisiaj?

anuda - anuda

inteligencjo och inteligencjo
ilez cie trzeba cenic ten tylko sie dowie
kto cie posiada

nikt nie moze powiedziec o sobie ze jest inteligentny
mensa klamie
wszyscy klamia
nie ma ludzi inteligentnych sa ludzie ktorzy sie za takich uwazaja

szedlem tamtym lasem ktorym ty kroczysz kilka razy w weekend, wieszdlaczego tam poechalem? dlatego zeby uciec, czy ty tez tam chodzisz zeby uciec? zeby uciec od ludzi, zeby uciec od siebie samego? zeby uciec od znajomych?
czy zeby tam ich wlasnie znalezc?
jak dobrze pamietam szedles ktoregos dnia tamtym lasem i nie poznales swojej przyjaciolki palacej peta, kryjacej sie za jakims drzewem, jak sam powiedziales wiedziales kto to byl ale nie odwrociles sie, nie zawrociles, chciales byc sam. jak myslisz czy tamta osoba chciala byc rowniez sama? powiedz czy ludzie chcieliby zebys zostawil ich? zebys sie zabil? (nie licze tutaj skinheadow ani innych ludzi ktorzy probowali cie nie raz nie dwa pobic) chodzi mi o ludzi wartosciowych
takich ktorzy cos w twoim zyciu znacza.
ja uciekam caly czas nie przed ludzmi ale przed soba samym, jak mi wychodzi?

7sk

Być może nie zrozumiałam, o jakie ocenianie chodzi (jeśli istnieją konkretne gatunki?). Zgodzę się z plagiatem, że warto wysłuchać spostrzeżeń bliskich osób, a nawet zastanowić się nad nimi. Nie znaczy to jednak, że muszę coś zmienić, bo tak chce mój chłopak, przyjaciółka, czy rodzice. Poza tym uważam, że jedno słowo potrafi być wartościowsze niż „gadulstwo całego miasta”. A od tego zaczęło się przecież...
Miłego wieczorka

Plagiat

A jak powinnam ocenić osobę, która np. po trzech mailach pyta się mnie, co o niej sądzę?
Kolorowych snów

anuda

moze jestem debilem ale nie skumalem twojego txtu ??
jest w nim opuszczenie, samotnosc, poszukiwanie, ale i oburzenie, zlosc, nienawisc i pragnienie, slabosc...
.... duzo tego, ale to chyba dobrze....

ps.
mam nadzieje ze nie o wszystkich ludziach tach myslisz??

pik-pok

ja tez pisalem do gratki, ale uwazam ze moja tworczasc to gmiot...
owszem jest "nas" tu duzo, ale chyba dopadla cie megalomania...
poztaym chcialbym ci przypomniec ze hp to miejsce publiczne w ktorym kazdy moze pisac co chce... niezaleznie od formy....
utwory sa lepsze i gorsze.... ale generalnie chyba dobrze jest dodac komus otuchy i nadzieji na stworzenie czegos niz dolowac go od samego poczatku ze nic ciekawego nigdy nie napisze???

Nefer

Kiedys yennefer to byla mama... ja juz sie gubie... nefer, yennefer, mama, czy to ta sama osoba, bo watpie.... ???

ale nie za ma co

tylko troche mi glupio ze ci proponowalem cafe wprost a tu sie okazuje ze ty tam bywasz......

ATMA

(Sufizm)

Rozumiem... jednak prosze abys sie zapoznala z ruchem new age i co w tym chodzi... bo to co napisalas ztrasznie mi do tego pasuje...
...aha i masz racje, to nie sekta... ale nie bylbym do tego taki przekonany.... jak cie proboje sekta w cos wciagnac to ci nie pwoei na poczatku ze jest sekta... ale nie wazne... twoj wybor... prosze tylko, badz ostrozna...

bez naglowka i z desperacja!!!!

Siedze na skarpie czasami
I placze... calymi nocami
Ja z bolem na ramionach...
Bolem, ktory nie jest nawet zalem
Zalem, ktory jest jasnym cieniem
Mam tego juz dosc...
Tak sie boje nic nie czuc...
Tak sie boje byc obojetnym...
Tak dobrze potrafie to robic...
Klamac na zewnatrz,
Plakac wewnatrz...
Gdy chce czuc, a nie cuje,
To jest najgorsze, najstraszniejsze...
Gdy ide ulica...
Nikt nie wsadzi mnie nawet w kaftan...
Ide lasem, ide
Ktory to juz raz???
Deszcze niespokojne potargaly swiat
Do domu wroce...bo musze
Bo sie boje...
Ludzie z reguly patrza na mnie z gory
Tylko dlatego, ze ja patrze na nich z dolu
Czy mam zaczac traktowac Ich jak gowno???
Czy tylko wyjac je z ludzkich glow
I wsadzic w swoja...
Tepa a inteligentana...
Wszyscy tu sie gryza, tak jak wsciekle szczury w klatce
Wy! Super inteligentni i super wspaniali
Ludzie, k**** z****ni...
KIedys uda mi sie od Was uciec!!!

zapytanie do NICK

NICKA a czym ty te serca lamiesz ?:)))))

Lenia

Dzieki za pozdrowienia :-). Ja Ciebie rowniez pozdrawiam. Bardzo sie ciesze, ze wpadlas na spotkanie. Dziekuje za poswiecony nam czas. Mam nadzieje, ze bawilas sie dobrze.

sorry?????!!!!!!!!!

Wszech i wobec oglaszam ze zaluje wszystkich zlamanych przezemnie meskich serc........., mam nadzieje ze te wystepki z przeszlosci zostana mi przebaczone
teraz juz sama wiem jakie to uczucie.............. NIKA
P.S.: Jesli czyta to ktos kogo zranilam, prosze o reakcje

Odrzut z KFC

Moje podejrzenia się jednak sprawdziły.HP opanowała grupka gratkowiczów.Stąd nerwowe reakcje na wszelkie uwagi o poziomie radosnej a właściwie żałosnej twórczości.Uderz w stół , a nożyce odezwą się.
P.S.Ale tak już jest , gdy HYDE PARK kojarzy się Wam z parkiem , gdzie na ławce każdy może wyryć kozikiem swoje bzdety.

Alchemik

prosiles o pztanie i oto jest- jak podoba ci sie program Szansa na sukces, ostatnio zrobili na ludowo. Mnie osobiscie kojarzy sie to z pewnym dowcipem "Przychodzi pijana mysz do orkiestry i pyta -jak zaplace to zagracie co powiem? -Tak a co to ma byc? -"Myszerej" rzekla mysz. Orkiestra zdebiala i pyta -no dobrze a jak to idzie? A na to mysz -myszerej pancerniii..." Pozdrowienia

7SK

Yennefer i Nefer to ta sama osoba moge sie przyznac, sorry za klamstwo. A do kawiarenki zajrze za 2 tyg. jak bede miala na popoludnie, pozdrowienia

Atma

to byly niedwuznaczne propozycje skladane w obrzydliwy i bezposredni sposob z podaniem najintymniejszych szczegolow, wiec jak myslisz co z takim fantem zrobic, pozdrowienia, dzieki za SMS

znow

nic nie ma.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

Grajdołki (185 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry