Widok

Ali - na odchudzanie - ktoś stosował?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któras z Was odchudziła się przy pomocy Ali? Jeśli tak, to jak szybko to się udało (ile opakowań trzeba, by schudnąć 5-7 kg) i czy po zaprzestaniu stosowania waga sie trzyma czy wróciła?
Czy daje jakieś przykre objawy lub zmianę samopoczucia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kilka dni temu, w Faktach bodajże, był reportaż o wszystkich "cudownych" tabletkach na odchudzanie. Krótko mówiąc,wniosek był taki,że wszystkie te specyfiki są g.... warte. Poza tym zdaje się,że na wszystkich opakowaniach jest informacja,że dany suplement "działa" w połaczeniu z dietą. Ktoś także się wypowiadał,że jeżeli znajdzie się człowiek,który wynajdzie lek na odchudzanie,to będzie on najbogatszym człowiekiem na świecie. Najlepszy sposób na zbędne kilogramy to ruch i zdrowa dieta i wtedy żadne piguły potrzebne nie są.
Niby racja, ale jak człowiek nie ma możliwości zastosowania racjonalnej diety, choćby ze względu na pracę, to próbuje inaczej. Mam taką pracę, że nie ma mowy o jadaniu co 3-4 godziny, by wyszło 5 posiłków dziennie, jak zalecają dietetycy. A schudnąć muszę, bo mi kolana wysiadają. Chciałam od czegoś zacząć, bo jak będą pierwsze efakty choćby i sztucznie uzyskane, to może i dalej bedzie łatwiej się starać...
Moi znajomi stosuja diete south beach, bez cwiczen, sama dieta...facet schudl 14 kg a laska 7 kg.
ja mam ale jeszcze nie zaczęłam brać, bo przy nich najpierw musisz wprowadzić dietę nisko albo beztłuszczową, i dopiero potem wprowadzasz tabletki, moja koleżanka zaczęła od razu brać i miała przez kilka dni rewolucje żołądkowe i to bardzo nieprzyjemne.
ja biorę od tygodnia coś tam waga ruszyła się w dół
ogólnie czuję się po nich dobrze
myślę że na efekty trzeba poczekać takie jakieś większe po kilku tygodniach - dam znać :_)
moja koleżanka bierze je od 2 miesięcy - schudła 10 kg :-)
Ja równiez planuję ich zakup.
Dieta+ tabletki i może dam radę ;-)
a co jak odstawicie tabletki czy do konca zycia bedziecie brac?
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
nie docinaj nam ;) dla nas najwazniejsze zeby cos zrzucic a później bedzie już z górki ;-)
tak do konca zycia i jeden dzien dluzej:P
Ja brałam Alli i nic...tak chciałam spróbować. Uważam, że najlepsze na schudnięcie to mniej jeść...NIE GŁODZIĆ SIĘ!!! i ruszać się. To najlepszy sposób...wiem bo tak schudłam 15 kilo. Potrafiłam obejść się bez słodyczy i racjonalnie się odżywiać, tymbardziej ,że teraz w lato tyle jest warzyw i owoców. Do tego chodziłam na siłownie i nie dość że kondycja była super to i kilogramów mniej.
Dzięki za już i proszę o jeszcze
ja brałam tabletki linea i schudłam 6 kg bez diety
nie docinam, tylko sie martwie o ludzi ktorzy stosuja chemie, znam kilka przypadkow brania abletek i tego co sie dzialo pozniej
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
ojejku straszne - a wiesz ze lykanie apapu ibupronu i witaminy c tez jest szkodliwe?
chemia w kosmetykach tez moze byc szkodliwa
ostatnio mówili w jakichs wiadomosciach ze te wszystkie preparaty na odchudzanie to sciema, ale fajnie ze ktos pisze ze dzieki ali schudł 6kg bez diety, moze to siła autosugestii ;)
ja jadłam mnostwo róznych tabletek na odchudzanie i na zadnych nie schudłam... linea tez jadłam i nic...

teraz staram sie odzywiac zdrowo i mało kalorycznie i w przeciagu ostatniego tygodnia schudłam 1,2 kg:) zaznaczam ze czesto chodze głodna...

aha i osobiscie uwazam ze woda na odchudzanie nic nie daje :) ja jestem praktycznie uzalezniona od wody niegazowaniej -potrafie wypic do 4-5 l. dziennie i nigdy nie ruszyła mi sie z tego powodu waga :)
Ja już brałam chyba wszystko co jest dostępne na rynku i nic , schudłam dopiero na prawdziwej diecie ale bez głodzenia się i tyle.
Mysle ze to jednak prawda ze wszystkie te cudowne specyfiki to lipa.
Na mnie nawet Zelixa nie działała
Ale Ali nie próbowałam bo słyszałam ze w Stanach wycofują je ze sprzedazy bo się okazało ze sa bardzo szkodliwe blebleble
jessu porownujesz wit c do tabletek ktore przyspieszjaaj bicie serca, podwyzszaja temperature i cisnienie krwi??? sorry ale widac ze nie masz zielonego pojecia o dochudzaniu i chwytasz sie brzystwy bo brak CI silnej woli i motywacji by zyc zdrowo. kilka moich klientek wlasnie bralo i linee i alli a teraz przytyly dwa razy tyle i ciezko nam ruszyc kg z organizmu bo organim sie broni, i tylko o to mi chodzi, efekty uboczne moga wystapic po kilku latach, idz na silke , wejdz na bieżnie rowerek orbitreka, poruszaj sie z 50 min i uwierz mi ze po tyg waga drgnie
hehe no tak walnij jeszcze teraz wspaniala reklame gdzie mam pojsc.. bo chyba sie recepcjonistka z fitnesclubu trafila

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry