Widok

Bajka "żółwik Sammy 2" - czy odpowiednia dla dziecka w wieku 3 lat?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś był i widział?
Mam w domu 1 część i była super. Ale słyszałam, że druga nie nadaje sie dla tak małych dzieci... Czy ktoś może to potwierdzić? Czy są tam jakies straszne sceny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przyznam uczciwie, że ja byłam z 2-latkiem. Zastanawiałam się jak to będzie z takim maluchem, czy nie jest za mały a bajka za poważna. Postanowiłam sprawdzić i było super. Tak więc myślę że z 3-latkiem też będzie ok. Ja pierwszej części nie widziałam, więc nie mam porównania, ale mi się bajka podobała. Mojemu dziecku także.
Ja byłam z prawie 3 latkiem w kinie i szczerze to zastanawiam się, które momenty były straszne :) Bajka fantastyczna, lekka i przyjemna dla oka, synek wyszedł z kina zachwycony.
Uff... Strasznie się cieszę, że bajka jest spoko. moja mała oszaleje :P
Mi ktoś nagadał, że podobno są tam jakieś straszne momenty... Dlatego wolałam sie upewnić.
Sa straszne momenty(moze nie momenty-raczej sekrndy) moze ze dwa razy dzieci w kinie sie przestraszyly(6latki)ale zaraz potem smialy sie z tego

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry