Widok

Barbara Raczkowska, kontakt:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, czy macie jakieś aktualne namiary na Pania dr? Niestety nie mogę znalesc nic w necie. Prosze o pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z dnia na dzień zamnkąć gabinet? Bez podania przyczyny? Co z pacjentami? Uważam to za bardzo nieodpowiedzialne! Nie spodziewałam się tego po dr, znam ją grubo ponad 10 lat !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moze co sie stało i nie miala czasu na wyjasnienia.... nie chce nikogo tlumaczyc. sama jestem zawiedziona, musze znalezc dobrego alergologa, a to nie jest proste, ale moze rzeczywiscie zachorowala ona sama albo ktos z jej bliskich....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może po prostu zmusiła ją do tego np. rodzinna sytuacja. Może musiała się bardzo pilnie wyprowadzić. Czy Wy w takiej sytuacji zatroszczyłybyście się najpierw o swoją rodzinę czy o obce osoby? Bo ja o najbliższą rodzinę. Nie chce jej tłumaczyć, nawet jej nie znam, nie korzystałam z leczenia, ale Dziewczyny- nie można tak o kimś pisać. Przecież dostałyście informacje,że wizyty odwołane. Nie rozumiem, o co ta afera...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko można zrozumieć, ale ja mam tak ciężką sytuację ze swoim dzieckiem, że zależałoby mi na historii choroby, wszystkie wyniki, opisy wizyt. było tego dużo. Pani doktor pewnie to się nie przyda. Nie rozumiem czemu nie poinformowała mnie o tym na ostatniej wizycie 15.04. i umówiła na następną, a 22.04 napisała pisma.. ciężko to zrozumieć..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Fajny hotel nad polskim morzem - gdzie? (14 odpowiedzi)

Polecicie coś?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Dobry ortodonta (42 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry