Widok

Basen z niemowlakiem

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś chodzi na basen z niemowlakiem? Moje chłopaki maja 4 miesiące - można już?
Chciałabym ich jakoś postymulować ruchowo, a uwielbiają kąpiel:)
Gdzie w gdańsku można chodzić z takimi maluchami?
Jak wyglądają takie zajęcia?
Jaki koszt?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tak w zeszłym roku wchodziłam i nie było problemu zawsze możesz do nich maila napisać nawet odpisują (czego nei mogę powiedzieć o innych szkołach pływania) no i w zeszlym roku tez bylo tak ze mozna bylo wejsc w dwie osoby z jednym dzieckiem teraz niestety sie pozmienialo..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pieluchy możesz na próbę kupić na sztuki w kiosku przy basenie. Jest drogo, 4.50 za sztukę, ale zobaczysz czy nie jest za duża "na oko" i porównasz rozmiary. Nie doradzę, niestety, z Pływarkiem.
Dziewczyny, wiecie moze czy do Plywarka mozemy od tak poprostu przyjść w tą niedziele? Chciałabym najpierw jednorazowo spróbować, zanim wykupię karnet. Synek ma dopiero 3 miesiące i boję się, że może być jeszcze za mały. Czy na miejscu można kupić pieluszki basenowe.
Chciałam kupić paczke huggies little swimmers, ale nie wiem ktory rozmiar wybrac. sx jest do 6kg, a s od 7kg. Synek ma 6kg, czy rozmiar s nie bedzie za duzy?
Ja mialam by ale wyladowalam w szpitalu wiec nieudalo nam sie :(
Ja też się wybieram do Hotelu Gdynia, ale mój mały ma wysuszoną skórkę i nie wiem od czego, jakaś alergia czy coś i muszę się wstrzymać. w srodę idę do drematologa i zobaczę co mi powie.
W Pływarku instruktorzy stoją i pomagają wejść do basenu, tj. biorą dziecko na ręce aby rodzic mógł najpierw spokojnie sam wejść, także luuuuzik ;]
no właśnie mi też to się w Hotelu Gdynia podobało, że jeden rodzic stoi na brzegu, na początku dziecko podaje, a później sobie patrzy, robi zdjęcia itd,
no i czas jest w zasadzie nielimitowany, tzn po zajęciach można samemu kawałek dalej pofikać, ale tam już jest głębiej ;)
Wiesz, w sumie w Pływarku też ich sobie oglądasz jak pływają, tyle że na telebimie :)
włąśnie fajnie w Hotelu Gdynia,że oboje możemy wejsć, tzn.mąż pływa a ja obok basenu sobie siedze na ławeczce:)
Bauaganiarko jedno z rodziców pływa a dzieckiem, a drugie może jedynie oglądać sobie ich na telebimie w kafejce, ale wchodzić na basen na trybuny nie może (jedynie wyjątek będzie za tydzień, bo wtedy drugi rodzic będzie mógł wejść na basen aby zrobić zdjęcie ). Można zacząć w każdej chwili, a po zajęciach śpiewamy piosenkę na do widzenia i wychodzimy z wody, bo wchodzi kolejna grupa;)
o, DZIĘKI! na Polibudę to tramwajkiem możemy jeździć, :)
a czy tam też jedno z rodziców może patrzeć, a drugie pływa?
i czy można w każdej chwili zacząć? i czy poz skończeniu zajęć trzeba wyleźć z wody? ;)
A czy ktoś chodził ze swoją pociechą na basen w Pruszczu Gdańskim?
bauganiarko pierwsze dwa razy można wejść za 28 zł. i nie trzeba kupować od razu karnetu, a po dwóch zajęciach trzeba się zdecydować czy się chce chodzić czy nie, jeśli tak, to trzeba wtedy kupić karnet (karnet 10 wejść kosztuje 280 zł., odliczają oczywiście te zajęcia, które się już odbyły). Zajęcia są w niedzielę na 9:20 (grupa dzieci do roku), a grupa od roku zaczyna zajęcia w niedzielę, ale chyba o 10:45...Być może mają zajęcia jeszcze w inne dni i godziny, ale mnie akurat interesowała niedziela, więc o resztę zajęć nie pytałam. Zapisy są przez tel. (http://www.plywarek.pl Pozdrawiam:)
MamoPiotrusia, a można tam jednorazowo wskoczyć i czy są jakieś zapisy? a jakie mają ceny i w jakich godzinach?
bo dla nas do Gdyni to wypraaaawa, auto musimy pożyczać no i wcześnie rano wstać :)
My jednak poszliśmy na basen PG do Pływarka i baaaardzo nam się podobało :) Mały był zachwycony, było dużo fajnych zabaw, instruktorzy byli fantastyczni :) Na pewno będziemy już tam chodzić :)
no my dziś też byliśmy
(my to ci, co się spóźnili ;)
i hmm, mi się baaardzo podobało, ale Martynka się bała, taki ma czas ostatnio... chyba po prostu jeszcze się nie przekonała, ale chcemy chodzić tzn my, rodzice ;)
trochę żałuję, że nie udało nam się wybrać wcześniej - Mantysia była bardziej ufna i otwarta na nowości :]
Ja z moja mala bylam po raz pierwszy gdy miala 2 miasiace i 3 tyg i saobie radzila super. Nie moglysmy wykonywac wszystkich zabaw ale i tak bylo super. Polecam:)

Moj synek ma rowne 3 miesiące, i bardzo mnie kusi zeby sie wybrac z nim do hotelu gdynia w nastepną niedziele. Boje sie jednak jak taki maluszek poradzi sobie w wodzie; glowki jeszcze nie trzyma i ogolnie malo panuje nad swoimi r******i. Chodzilyscie moze z takimi maluszkami na basen? jak to wyglada?
suuuper!! bardzo nam się podobało, a zwłaszcza synkowi, rózne fajne zabawy , z wykorzystaniem zabawek wodnych, co na pewno maluchom się podobało, jesteśmy zdecydowani tam chodzić:)
I jak było w Hotelu Gdynia?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

do góry