Widok
Dziewczyny, wiecie moze czy do Plywarka mozemy od tak poprostu przyjść w tą niedziele? Chciałabym najpierw jednorazowo spróbować, zanim wykupię karnet. Synek ma dopiero 3 miesiące i boję się, że może być jeszcze za mały. Czy na miejscu można kupić pieluszki basenowe.
Chciałam kupić paczke huggies little swimmers, ale nie wiem ktory rozmiar wybrac. sx jest do 6kg, a s od 7kg. Synek ma 6kg, czy rozmiar s nie bedzie za duzy?
Chciałam kupić paczke huggies little swimmers, ale nie wiem ktory rozmiar wybrac. sx jest do 6kg, a s od 7kg. Synek ma 6kg, czy rozmiar s nie bedzie za duzy?
Bauaganiarko jedno z rodziców pływa a dzieckiem, a drugie może jedynie oglądać sobie ich na telebimie w kafejce, ale wchodzić na basen na trybuny nie może (jedynie wyjątek będzie za tydzień, bo wtedy drugi rodzic będzie mógł wejść na basen aby zrobić zdjęcie ). Można zacząć w każdej chwili, a po zajęciach śpiewamy piosenkę na do widzenia i wychodzimy z wody, bo wchodzi kolejna grupa;)
bauganiarko pierwsze dwa razy można wejść za 28 zł. i nie trzeba kupować od razu karnetu, a po dwóch zajęciach trzeba się zdecydować czy się chce chodzić czy nie, jeśli tak, to trzeba wtedy kupić karnet (karnet 10 wejść kosztuje 280 zł., odliczają oczywiście te zajęcia, które się już odbyły). Zajęcia są w niedzielę na 9:20 (grupa dzieci do roku), a grupa od roku zaczyna zajęcia w niedzielę, ale chyba o 10:45...Być może mają zajęcia jeszcze w inne dni i godziny, ale mnie akurat interesowała niedziela, więc o resztę zajęć nie pytałam. Zapisy są przez tel. (http://www.plywarek.pl Pozdrawiam:)
no my dziś też byliśmy
(my to ci, co się spóźnili ;)
i hmm, mi się baaardzo podobało, ale Martynka się bała, taki ma czas ostatnio... chyba po prostu jeszcze się nie przekonała, ale chcemy chodzić tzn my, rodzice ;)
trochę żałuję, że nie udało nam się wybrać wcześniej - Mantysia była bardziej ufna i otwarta na nowości :]
(my to ci, co się spóźnili ;)
i hmm, mi się baaardzo podobało, ale Martynka się bała, taki ma czas ostatnio... chyba po prostu jeszcze się nie przekonała, ale chcemy chodzić tzn my, rodzice ;)
trochę żałuję, że nie udało nam się wybrać wcześniej - Mantysia była bardziej ufna i otwarta na nowości :]
Moj synek ma rowne 3 miesiące, i bardzo mnie kusi zeby sie wybrac z nim do hotelu gdynia w nastepną niedziele. Boje sie jednak jak taki maluszek poradzi sobie w wodzie; glowki jeszcze nie trzyma i ogolnie malo panuje nad swoimi r******i. Chodzilyscie moze z takimi maluszkami na basen? jak to wyglada?