Widok

Bezpieczna podróż dzieci

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Każdy z nas wie jak wielka spoczywa na nas odpowiedzialność w momencie gdy zabieramy swe dziecko w podróż autem. Od pierwszych chwil towarzyszył nam fotelik, który zapewniał bezpieczną podróż dziecku. Wraz ze wzrostem dziecka fotelik wymienialiśmy na kolejny pasujący do jego rozmiaru. Dziś gdy moje dziecko jest jeszcze zbyt małe by jeździć w pasach bezpieczeństwa poszukuję fotelika odpowiedniego dla wzrostu 1,50 m. Możecie coś polecić gdyż szukam już od kilku dni i nie znalazłąm nic sensownego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

SmartKidBelt ma potwierdzone bezpieczenstwo testami. sama mam dla swoich starszych dzieci i polecam bardzo :) wygodne i praktyczne rozwiązanie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

moje mniejsze dzieci jezdza w fotelikach ale 8 letni syn to juz ma pasy smart kid belt :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niedawno wraz z mezem kupilismy Smart Kid Belt. Nasza 5letnia córka jest zadowolona. Pas jest wygodny. A my odetchnęlismy z ulga ze w koncu skonczylo sie przekladanie fotelika z jednego auta do drugiego.

ja ze soba zawsze czy to w swoim aucie, czy taksowce mam smartkidbelt. oczywiscie jezeli chodzi o starsze dziecko. dziecko jest bezpiecznie zapiete w urzadzeniu w czasie drogi samochodem

moje starszaki tez jezdza w pasie smartkidbelt, uwazam ze jest to fajne rozwiazanie dla wielodzietnej rodziny. dzieciaki nie musza sie gniesc w aucie, kazdy ma swoja przestrzen. pas jest bezpieczny, przeszedl wiele testow posiadaja certyfikaty. i na bank jest o wiele tanszy niz kupowanie kazdemu dziecku fotelika.

Smart Kid Belt to dla nas wybawienie jak trójka dzieci i weź tu pomieść taka czeladkę na tylnim siedzeniu, dwoje starszych ma właśnie Smart Kid Belt i niemożliwe stało się możliwym. A dzieci bezpiecznie i wygodnie jeźdza

Ten smart kid belt o którym się tyle wspomina to ciekawa opcja. W ogóle super że to Polak coś takiego wymyślił :) mega fajna sprawa

dla starszego dziecka, ciezko znalezc spoko fotelik, u nas bardzo dobrze sie sprawdza mega fajny wynalazek smart kid belt.
U nas się sprawdza to rozwiązanie. Polecam szczególnie kiedy ktoś posiada dwa samochody.

Moim zdaniem cala ta nagonka na smart Kid Belt to konkurencja, bo im sprzedaż fotelików spadla. Kto używa, zna pas na pewno by tak nie hejtował bo to na prawdę świetny wynalazek, sami używamy i polecam

Pas Smart Kid Belt sprawdza się super, dziś widze że zakup pasa to była dobra decyzja. Bezpieczny, wygodny, alternatywa fotelika

dokladnie tak, w większosci pojazdów dzieci jeżdża od tak bez niczego. a smart kid belt pozwala na dobrze zabezpieczenie starszakow

dokładnie tak, przydaje się bardzo często i fajnie mieć pod ręką szczególnie że to nie duży wydatek

Polecam , mamy od ponad roku smart Kid Belt i polecam. Wygoda, mozna pas ze soba wszędzie zabrać i uzyć. W taxi, busiku, jak ktoś nas podwozi. Z fotelikiem takiego komfortu nie ma. A że jest bezpieczny...testy mówią same za siebie

Widzę dużo osób korzysta z tgo SKB, wcale się nie dziwie, bardzo wygodne. A jak się przysiądzie i poczyta to naprawdę testy wychodzą dobrze

My korzystamy sobie ze SKB dla starszych dzieci - mają jednocześnie wygodnie i bezpiecznie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

My tez kupilismy Smart Kid Belt, zaufalismy testom i jest. Na razie chwale, mam nadzieje tak już zostania bo bardzo wygodna sprawa z tym pasem

Również od jakiegos czasu posiadamy smartkidbelt jako zamiennik do fotelika dla starszego dziecka. bardzo fajnie się u nas sprawdza.

Starsza pociecha ma Smart Kid Belt, uzywamy pasa w sumie rok. Sprawdza się, super zastepuje fotelik. Polecam

Też u nas tak to się sprawdza. Coraz więcej jest testów, które potwierdzają skuteczność tego rozwiązania. Oczywiście należy brać wszystko pod uwagę i dobrze by samochód miał kurtyny. No ale to nawet w kilkulatkach bywało standardem, wiec ten problem z roku na rok się naprawdę zmniejsza.

Widze nie tylko u nas pas dodatkowy używany awaryjnie stał się nr 1. Wozimy już teraz tylko ze Smart Kid Belt nasza Tośkę, pozytywna opinia. Z resztą jak ktoś poczytał, poznał wyniki testów dynamicznych, zderzeniowych pasa wie o czym pisze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry