Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
p. Bielak zaczął robić obrączki z tytanu, już takie zamówiliśmy, tytan naprawdę świetnie wygląda na palcu, a cena bardzo przyjemna
my też jesteśmy bardzo zadowoleni, p. Bielak ma świetne pomysły i robi piękne obrączki , serdecznie polecamy
agata i tomek
Witajcie,

i my zamówiliśmy obrączki Bielaka.
Współpraca z Panem Bielakiem rewelacyjna. Co do Pani Kasi to brak profesjonalizmu!!!!! Szkoda, że tylko u niej w w Trójmieście można zamówić obrączki.

Mam nadzieję, że z Panią Kasią nigdy więcej nie będę musiała się kontaktować.

Dodatm jeszcze, że obrączki wyszły rewelacyjnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
hej

moja siostra ma dwa kolory - ślub brała ponad rok temu.
Jest bardzo zadowolona, nic się nie rozwarstwiło - zresztą Pan Bielak daje dożywotnią gwarancję i poprawia jakby coś się działo.
Jak się domyślasz, ja też u niego będę zamawiać, ale połączymy chyba pomysł dwóch kolorów i na zewnątrz jeszcze odciski linii papilarnych.

a siostra ma wewnątrz pallad, na zewnątrz białe złoto i są śliczne :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!

Czy ma ktoś z Was może obrączki 'dwa kolory'?? Jak się noszą? Nie pękają? Nic się z nimi nie dzieje?
zamawialiśmy obrączki Bielaka u p. Kasi w Gdańsku, potaniały bardzo palladowe, warto teraz zamawiać
u Bielaka sama decydujesz o kolorze złota, szerokości, fakturze, o wszystkim, sama wybierasz co chcesz
Z jakiego koloru złota wykonane sa te obrączki? i Jakie szerokości?

Pozdrawiam
na stronie Bielaka - http://www.inneobraczki.pl pokazały się obrączki z drewnem, nawet ładne, ale czy to się na obrączki ślubne nadaje?
czy jest ktoś kto ma obrączki od Bielaka? jak długo czekał. i czy w Gdyni można zamawiać?
w Polsce jeszcze tylko Skrocki w Lublinie
kto oprócz Bielaka robi mokume gane? wie ktoś?
który model macie?
Jeden z moich lepszych zakupow, nosimy je juz kilka miesiecy i wygladaja swietnie w porownaniu do mojego pierscionka z bialego zlota, tory kupilam w innym miejscu i wyglada jakby mial z 20 lat:(
niezłe nowości się pojawiły
http://www.inneobraczki.pl
Ja też będę zamawiać u tego artysty. Porównywaliśmy i cenowo jest naprawdę zaskakująco tanio. A są przepiękne i można rzec - z duszą! Ślub w przyszłym roku, ale do zakupu przymierzamy się pod koniec października.
Napiszę na co się zdecydowaliśmy, bo jak na razie to chce już 3 wzory :)
my jeszcze nie odebraliśmy, a mamy już zamówione, potwierdzam - obsługa póki co super
to prawda, ja też mam - już ponad rok, jesteśmy bardzo zadowoleni, a cały kontakt od zamówienia do odbioru, poprzez odciskanie palców był bardzo profesjonalny i miły
JA też mam od Bielaka obrączki i widzę, że ma on sporo fanów!
My nosimy już swoje od czerwca i są super!
fajnie, że jest osobny wątek na jego wyroby, warto! A ja już go poleciłam chyba ze trzem koleżankom!
może i było tańsze - kiedyś, teraz znowu drogie, tyle że Bielak przyjmuje w rozliczeniu złom złota, więc nie trzeba tyle płacić
do góry