Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o wizyte to nalezy sie umawiac bo ta Pani nie zawsze jest w galerii. i należy się przygotować że taka wizyta trochę potrwa :D a i Pani jest duszą artystyczną i doradzi wybije z głowy pewne pomysły itd itp :D
po wstępnym zamówieniu i zaliczce - trzeba przyjechać raz jeszcze na odciśnięcie swojego palca :))))))))) podobno to najlepsza zabawa, mamy wgląd jak tworzymy nasze dzieło :)))
pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi też się one strasznie podobają... ale jeszcze na żywo nie miałam czasu pojechac... w jakich godzinach ta Pani przyjmuje? trzeba się umawiać czy można tak sobie wpaść z nienacka? :P
wybraliśmy te z odciskiem palca :))) dla mnie pomysł trafiony w 10-tkę. uwielbiam dłonie mojego ukochanego i ten odcisk będzie dla mnie cenniejszy niż wszystkie diamenty świata :D
madzikulum - na co się zdecydowaliście?
http://www.bielak.krakow.pl/kontakt/

Przyjmuje w Gdańsku w Galerii ul Długi Targ 20
Pod jakim numerem mozna się skontaktowac w sprawie obrączek.
hej Marta, tak :) ---> byliśmy, zobaczyliśmy, wybraliśmy :) powiem szczerze, że warto pójść i poprzymierzać - mi się zawsze wydawało że tylko złota obrączka a na żywo w złotym mi źle i brzydko, taki mam kolor skóry że chłodne i zimne kolory to mój żywioł :) no nic, mam nadzieję że Pana Bielaka nie zaleje w Krakowie i nasze obrączki dojdą :))))))))
no i jak madzikulum? oglądałaś?
jak oglądniesz napisz, ciekawe czy Ci się spodobają
właśnie nad tymi też się zastanawiam - ale muszę zobaczyć na żywo jak wygląda ten model i ten drugi :)
no nic, czas umówić się telefoniczne :)
z serii fantazja te przecięte z obsadzonym diamentem,
Dzięki Aniu. a z ciekawości - który model wybraliście? mi się bardzo podobają te z odciskiem palca.... coś pięknego - taki odcisk jest dla mnie cenniejszy niż wszystkie diamenty świata
tylko z panią Kasią
wrzućcie jeszcze swoje fotki obrączek P.Bielaka - ja osobiście to jestem zachwycona jego pomysłami i pytanie : czy dalej w gdańsku można je obejrzeć w jakimś salonie czy tylko przez umówioną wizytę z tą Panią?
dziś zamówiłam, odbieram 30 czerwca ;)
na facebooku też są inne, poszukajcie sobie "INNE OBRĄCZKI" - w ogóle to fajnie, że masz też facebooka - można mieć z nim kontakt i podglądać co nowego ten Pan dodaje.
Na facebooku widziałam takie z koniakowym brylantem - pięęęęękne! nawet nie wiedziałam, że takie są. Fajne pomysły ma gość i przede wszystkim jest fachowcem. Ja dopiero na przyszły rok planuje ślub, ale na pewno do niego się wybiore!
ktoś pytał o ceny, znalazłam na stronie p. Bielaka link do facebooka - tam podaje więcej szczegółów, także ceny
ładne rzeczy z brylantami się pokazały - fajne rzeczy gość robi
pytałam - cena nie zależy od pomysłu, tylko od wagi od 1900 - 2600 para, w cenie grawer, i dożywotnia opieka
do góry