Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pod jakim numerem mozna się skontaktowac w sprawie obrączek.
http://www.bielak.krakow.pl/kontakt/

Przyjmuje w Gdańsku w Galerii ul Długi Targ 20
madzikulum - na co się zdecydowaliście?
wybraliśmy te z odciskiem palca :))) dla mnie pomysł trafiony w 10-tkę. uwielbiam dłonie mojego ukochanego i ten odcisk będzie dla mnie cenniejszy niż wszystkie diamenty świata :D
mi też się one strasznie podobają... ale jeszcze na żywo nie miałam czasu pojechac... w jakich godzinach ta Pani przyjmuje? trzeba się umawiać czy można tak sobie wpaść z nienacka? :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o wizyte to nalezy sie umawiac bo ta Pani nie zawsze jest w galerii. i należy się przygotować że taka wizyta trochę potrwa :D a i Pani jest duszą artystyczną i doradzi wybije z głowy pewne pomysły itd itp :D
po wstępnym zamówieniu i zaliczce - trzeba przyjechać raz jeszcze na odciśnięcie swojego palca :))))))))) podobno to najlepsza zabawa, mamy wgląd jak tworzymy nasze dzieło :)))
pozdrawiam.
suuuper :)
madzikulum - kiedy odbieracie? może jakąś fotkę dasz?
odbiór mamy w lipcu. póki co czekamy na telefon aby zrobić odciski.
obrączek nie mam więc fotki tym bardziej :)
my też zamówiliśmy u Pana Bielaka, ale odcisk palca będziemy mieli wewnątrz obrączek
Piękne są te obrączki i też marzą mi się linie papilarne, ale obawiam się że obrączki same w sobie są zbyt masywne, a ja mam małe dłonie i palce..no ale zobaczymy:)
szerokość i grubość u p. Bielaka sama sobie wybierasz, także zarys, więc na pewno coś dopasujesz do swoich palców
Tak wiem że można samemu dobrać co i jak, ale na cienkich obrączkach nie będzie widać że to są linie papilarne Mojego męża;)Ot co!:)I nie będzie takiego efektu...
Pozdrawiam serdecznie
nasze obrączki :))) dziś odebrane - dla mnie są idealne:)

image

Uploaded with ImageShack.us

image

Uploaded with ImageShack.us
Piękne:D
Obie są z Palladu (najmniej uczula i stąd decyzja) + u mnie mały brylancik bo mój kochany tak fajnie odcisnął że z boku zrobiła się dziurka którą wypełniliśmy kamykiem :)))
Zapłaciliśmy ok 2 400 za komplet.
Ten brylancik idealnie się wpasował w całość obrączki i odcisk:)
Z białego złota pewno droższe...
Pozdrawiam
aż takiej dużej różnicy w cenie nie było - w białym złocie zapłacilibyśmy około 3 000 - porównywaliśmy, ale ze względu na to że białe złoto ma dużo niklu - dla mnie odpada /uczulenie.
czy jest duża różnica w kolorze białego złota i palladu?
Witajcie,
mam obrączki od Pana Bielaka właśnie z palladu.
Na początku chciałam białe złoto, ale tak naprawdę, to w porównaniu z palladem nie jest już takie białe, tylko ma ciepły, słomkowy kolor. Nam zależało na "chłodnych" białych. A pallad właśnie taki jest! jest naturalnie biały. Wyjaśniono mi, że białe złoto to odbarwiane żółte złoto, w naturze nie ma naturalnego występującego białego złota, a pallad naturalnie jest biały. Zresztą wystarczy sobie zgooglować "pallad" żeby zobaczyć o co chodzi. Świetny materiał na obrączki- nasze są piękne! a przede wszystkim dużo tańszy od złota.
polecam i pallad i obrączki od p. Bielaka :)
do góry