Widok

Bielak - obrączki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czytałam na forum, że w Gdańsku można kupić obrączki Bielaka. Proszę o info, gdzie dokładnie.

Z góry dzięki,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz rację Sonia, mokume trzeba zostawić takie jakie są , na tym polega cała ich uroda, wszelkie dodatkowe upiększenia im szkodzą, naturalnie nie dyskutuję o kształcie, czy proste od góry czy wypukłe, to jak kto lubi
pewnie można , ale to chyba byłoby "dwa grzyby w barszczu" mnie się bardzo podobają same mokume - ta nieprzewidywalność pasków, natomiast moim zdaniem odciski dobrze wyglądają na zwykłych obrączkach
czy na obrączkach mokume można zrobić odciski palców?
odebraliśmy dzisiaj obrączki od p. Bielaka , są dokładnie takie jak sobie wymyśliliśmy, z naszymi odciskami palców, są pięknie zrobione i zapakowane- super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dowiedziałam się że mogą być też z różowego złota i palladu - różowo-szare, to tez ciekawe zestawienie
ja też wolę żółto-szare, poza tym złoto jest szlachetniejsze od srebra, i jednak mają w sobie coś żółtego, jak złote obrączki,
mnie się bardziej podobają żółto-szare, ale one są chyba droższe
które obrączki mokume Waszym zdaniem są ładniejsze , biało-szare, czy żółto-szare ? ( np. D3 czy D5) nie mogę się zdecydować
Właśnie odebraliśmy nasze obrączki i są cudne! Najchętniej już bym ją nosiła :-) Absolutnie polecam Bielaka! O oryginalności wiele było tu mowy ale wykonanie też super.
palladowe są tańsze 400 - 500 zł za parę
to cena złotych ?? A z palladu?
wróciły do poprzednich cen, dokładnie podadzą jak powiesz jakie duże i szerokie, ale coś koło 2000 - 2200 za średnie rozmiary
to ile teraz kosztują ?
dzięki, ja też już wiem, dzwoniłam do p. Marszalec, przy okazji okazało się że dolar spadł i złoto też i obrączki tańsze niż miesiąc temu
sami odbijacie swoje palce na obrączkach
te odcisku palców są standardowe - wszystkie takie same , czy Wasze?
oglądałam obrączki Bielak u p. Marszalec. To zupełnie inna sytuacja niż w sklepach gdzie jest 100 -200 wzorów. Tutaj są tylko fotki już zrobionych i przykładowe pomysły które dająi ogromne możliwości wymyślenia swoich jedynych niepowtarzalnych. To faktycznie inna oferta niż te które do tej pory widziałam - i wybierzemy 'dwa kolory" z odciskami palców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak wybierzecie napisz jaka była decyzja
Dziękuję za odpowiedz! Czeka mnie trudny wybór bo wszystkie są piękne!
to prawda, z jednej strony wiele pomysłów i realizacji na jego stronie jest super, z drugiej strony nie można podać numeru wzoru i takie dokładnie zamówić, trzeba samemu sobie wymyślać obrączki, nie każdemu to odpowiada, ale jak już się zdecydujesz to ma naprawdę unikaty, no ale to są unikaty
do góry