Widok
Prog roz w mej głowie
Mam czas i Ty go masz
Jak z niego skorzystasz?
Dziwi mnie miesiąc, dziwi mnie maj
Nudo z mego życia spadaj!
Łapiesz słowo w locie
Czy znowu przesiadujesz w samolocie?
Straszne są podróże
A piękne dla niej róże
Nie! Z rymem walczyć? Nie mam odwagi
Ni to kaleczy ni przyjemność sprawia
Może i duszę lekko naprawia
Ale nie! To nie dla mnie
Nawet, jeśli teraz w słowie kłamie.
A niech i mi na głowę trochę rozrywki spadnie
I czasu trochę ukradnie.
Jak z niego skorzystasz?
Dziwi mnie miesiąc, dziwi mnie maj
Nudo z mego życia spadaj!
Łapiesz słowo w locie
Czy znowu przesiadujesz w samolocie?
Straszne są podróże
A piękne dla niej róże
Nie! Z rymem walczyć? Nie mam odwagi
Ni to kaleczy ni przyjemność sprawia
Może i duszę lekko naprawia
Ale nie! To nie dla mnie
Nawet, jeśli teraz w słowie kłamie.
A niech i mi na głowę trochę rozrywki spadnie
I czasu trochę ukradnie.
Rezydent/Krzywy Domek
Krzywy domek okzuje sie bardzo krzywy, rzeklbym przegiety i to w bardzo dziwny sposob.Odnosi sie wrazenie, ze miejsce to jest zyczliwe jedynie dla jakichs ciemnych, dosc podejrzanych interesow, a normalni, uczciwi, przedsiebiorczy ludzie sa tam szykanowani.Czy nikt z wladz Sopotu tego nie widzi?czy wszyscy czerpia z tego zysk i nikomu nie zalezy na uczciwosci?Kto kieruje rezydentem/krzywym domkiem?I dlaczego sa to tak strasznie ograniczeni ludzie?
Elf...
jak zwykle pod koniec maja wraca pytanie, czy warto żyć. I czy Ty - tam, gdzieś, jesteś szczęśliwy. Czy masz tę wolność?
nie chce liczyć, ile lat minęło, gdy wybrałeś skok z okna.
pamiętam mszę i nas wszystkich trzymających się za ręce. Pamiętam świece, milczenie pełne niedowierzania, pytania: dlaczego...
ale najbardziej pamiętam Ciebie kilka dni wcześniej, jak oddawałeś moje notatki, ruch ręki i odwrócenie głowy. Śmieszne, ze rozmywają się Twoje rysy, a ten ruch ciągle widzę wyraźnie...
gdziekolwiek jesteś, mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze, Elfie...
nie chce liczyć, ile lat minęło, gdy wybrałeś skok z okna.
pamiętam mszę i nas wszystkich trzymających się za ręce. Pamiętam świece, milczenie pełne niedowierzania, pytania: dlaczego...
ale najbardziej pamiętam Ciebie kilka dni wcześniej, jak oddawałeś moje notatki, ruch ręki i odwrócenie głowy. Śmieszne, ze rozmywają się Twoje rysy, a ten ruch ciągle widzę wyraźnie...
gdziekolwiek jesteś, mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze, Elfie...
maj
żeby tak nie było nam zbyt wesoło ,
to słyszałam , że w sierpniu ma być ciepło...
już to słyszałam w zeszłym roku ;-\
było ...aż dwa tygodnie ..
a teraz może mi ktoś odpowie :
jak tu się nie spiec na plaży na raka
kiedy trzeba na gwałtu rety lecieć na plażę i opalać się,
bo taka pogoda może się w tym roku nie powtórzyć???
Dobra dobra jest jeszcze solarka- nie ma to jak
odór zlanego potem ciała po 10 minutowej sesji ( w łóżku na którym leżał dwutonowy przystojny 50-latek)...
a gdzie przyjemność patrzenia
na smukłe ciała
Naszych urodziwych ratowników?? ;-)
to słyszałam , że w sierpniu ma być ciepło...
już to słyszałam w zeszłym roku ;-\
było ...aż dwa tygodnie ..
a teraz może mi ktoś odpowie :
jak tu się nie spiec na plaży na raka
kiedy trzeba na gwałtu rety lecieć na plażę i opalać się,
bo taka pogoda może się w tym roku nie powtórzyć???
Dobra dobra jest jeszcze solarka- nie ma to jak
odór zlanego potem ciała po 10 minutowej sesji ( w łóżku na którym leżał dwutonowy przystojny 50-latek)...
a gdzie przyjemność patrzenia
na smukłe ciała
Naszych urodziwych ratowników?? ;-)
Przepraszam,chciałbym coś powiedzieć:
Odnośnie zachowania Zaka Tella z zespołu Clawfinger (Juvenalia 20 05 06).I co ty Zaku Tellu chciałeś od tych biedaków z ochrony, stali sobie spokojnie, pewnie nie z przyjemności tylko po to by zarobić na chleb (3zł na godz), nikogo nie zaczepiali. A pan wokalista chciał się przypodobać publiczności i zaczął kierować inwektywy w stylu: Głupa ochrona itp. A ten fuckin wall składający się ze stojących wyżej ochroniarzy był po to aby zasłaniać widoczność tylko po to by jakis czubek nie trafił szanownego wokalistę butelką w łeb.Zespół walczący z nietolerancją, homofobią, rasizmem, głupota - w rzeczywistości nie popisał się rozumem.A kiedyś byłem (w dawnych czasach) ich fanem.
PZPR W PRAWIE KLONOWANIA STARYCH TOWARZYSZY
PZPR z zalem zawiadamia ze nie jest w stanie kontynuowac planu sklonowania Lenina i innych wybitnych towarzyszy. Pieniadze przekazane na ten cel przez towarzyszy z KPZR zostaly zdefraudowane przez towarzysza Millera. W zwiazku z niewielkim zasobem srodkow wlasnych udalo nam sie sklonowac jedynie Nadiezde Krupska i to tylko od pasa w dol. Towarzyszka Krupska jest wsciekla na towarzysza Millera i zapowiada krwawa zemste!
Politbiuro PZPR
www.pzpr.w.pl
Politbiuro PZPR
www.pzpr.w.pl