Widok
basieniak, dzieki, w miare ok... mecza mnie zapalenia pecherza i grzybki... o plecach nie mowie bo to chyba normalka... nogi napuchniete ale ciesze sie ze juz za 2 miesiace zobacze swoja kluske :)
dzis bylam na zajeciach ze szkoly rodzenia, fajnie bylo i wiem juz czego sie mniej wiecej spodziewac :) jeszcze przede mna 7 zajec :)
bombelkowa za inseminacje ja placilam 700 zl
dzis bylam na zajeciach ze szkoly rodzenia, fajnie bylo i wiem juz czego sie mniej wiecej spodziewac :) jeszcze przede mna 7 zajec :)
bombelkowa za inseminacje ja placilam 700 zl
Koralik, jakie miałaś wyniki moczu przy zapaleniu pęcherza? Ja od porodu mam takie wrażenie jakbym miała obtartą cewkę i zamiast powiedzieć o tym w szpitalu to tak z tym łażę, bo myslałam, że normalne. I dziś zrobiłam badanie moczu no i mam wszystko co tylko mozliwe i tak się zastanawiam czy to już bardzo źle i mam jutro na siłę wbić się do lekarza ( u nas w przychodni jest zatrzęsienie pacjentów po majówce) czy poczekać do czwartku, bo wtedy mam wizytę.
na badaniu mam zawsze napisane liczne bakterie, liczne nablonki plaskie, leukocytu 20-30, posiew robilam raz z szyki, wyszedl gronkowiec a posiewu moczu juz nie mialam zlecanego tylko dostalam od razu antybiotyk, najpierw duomox, potem jakis keflex czy cos podobnego... lacibios femine no i za tydzien mam robic badanie moczu znow ale juz z posiewem...
ja dzis wstalam z bolem glowy... a za 2 h do sadu jade ;/ jako swiadekkkk bo 7 lat temu ukradli mi telefon i zlapali zlodzieja i maja telefon.... czaicie? zeby bylo smieszniej zlapali go juz dawno tylko sprawa sie juz toczy 4 rok...................
ja dzis wstalam z bolem glowy... a za 2 h do sadu jade ;/ jako swiadekkkk bo 7 lat temu ukradli mi telefon i zlapali zlodzieja i maja telefon.... czaicie? zeby bylo smieszniej zlapali go juz dawno tylko sprawa sie juz toczy 4 rok...................
hehe usmialam sie .. chyba obciazylam chlopaka niechcacy bo podalam rysopis domniemanego zlodzieja... oczywiscie nie bylo oskarzonego dzis na sali a okazalo sie ze wyglad bardzo podobny z mojego opisu do chlopaka... nie chcialam go obciaza bo juz siedzial w poprawczaku dlugo podobno wiec sadze ze starczy... a tu takie kwiatki... noz pytali mnie o rozne rzeczy.. rozbawilo mnie jak sie zapytali czy bylam karana.. ja sie smieje i mowie ze nie.. nie wiem czemu mnie ta cala sprawa w ogole rozbawila... no i sedzia pozwolil mi siedziec ze wzgledu na brzusio :)
Koralik przynajmniej nie było stresu, a to najważniejsze:)
ja dziś byłam na kontroli u gina.. który stwierdził, że moje ćmienie i bóle podobne do kolki to jelita, bo żadnych nieprawidłowości w macicy nie widzi.. dzidzia zdrowa, więc odetchnęłam z ulgą.. ale przez to wszystko ciśnienie mi skoczyło.. dostałam coś na zaparcia, żeby jelita odciążyć i jakieś globulki na infekcję.. uff kolejne oględziny za miesiąc:( ale dłuugo..
ja dziś byłam na kontroli u gina.. który stwierdził, że moje ćmienie i bóle podobne do kolki to jelita, bo żadnych nieprawidłowości w macicy nie widzi.. dzidzia zdrowa, więc odetchnęłam z ulgą.. ale przez to wszystko ciśnienie mi skoczyło.. dostałam coś na zaparcia, żeby jelita odciążyć i jakieś globulki na infekcję.. uff kolejne oględziny za miesiąc:( ale dłuugo..