Widok
Hehe...kasia z fachowcami to tak jest....wiem,bo sama niedawno remont przerabiałam. Na szczęście mam go już za sobą.
Ja dzisiaj jakby tego było mało dostałam mega biegunki, byłam już 7 razy w toalecie. Nawet na zakupy sie boję wyjść z domku. Nie wiem co jest grane;/
Też mam nadzieję,że u Koraliczka wszystko w porządku pomimo tych burz. Pogoda jest nieprzewidywalna.
Ja dzisiaj jakby tego było mało dostałam mega biegunki, byłam już 7 razy w toalecie. Nawet na zakupy sie boję wyjść z domku. Nie wiem co jest grane;/
Też mam nadzieję,że u Koraliczka wszystko w porządku pomimo tych burz. Pogoda jest nieprzewidywalna.
Hej kobietki, ja sie nie odzywalam bo w szpitalu leze, nie mialam glowy na internet... Nie urodzilam. Trafilam tu przez biegunke, wymioty, temperature, niskie cisnienie no i przez to dostalam skurczy.. Jedne na ktg wychodza, inne nie no ale kontrolujemy sprawe, stan zapalny czyli CRP wyszlo 60 wczoraj rano a popoludniem juz 120 i nie wiadomo czemu... Zalozyli dojscie centralne, podaja mi plyny i antybiotyk... Jutro kolejne badania... Czuje sie fatalnie, ale mowia ze 37 tydzien wiec jest git jak by co moge rodzic....
A Ty Aszi sie tam trzymaj i rozdwajaj :) pozdrawiam!
A Ty Aszi sie tam trzymaj i rozdwajaj :) pozdrawiam!
hej :) no więc ja w domku od godziny :) ordynator się zgodził i puścił do domku z antybiotykami... mam sie zgłosic na kontrole crp, bo czuje się juz lepiej a w szpitalu na patologi źle się naoglądać rożnych rzeczy... :) cisnienie mam slabe bo 95 na 45, ale dla dziecka ok.. mam po prostu nic nie robic, brac leki i kontrola po niedzieli przy odebraniu wypisu :)
Aszi jeszcze 2 pak?
powiem Wam, że uśmiałam się trochę, bo jedna pani na mnie wołała "Pani 35 tygodni" inna "Pani 36 tygodni" a ordynator mówił mi "Pani prawie 38 tygodni wg terminu miesiączki" i się śmieję i mówię, że mam na imię Marta... i że juz nie wiem który mam tydzień ciąży... :)
Aszi jeszcze 2 pak?
powiem Wam, że uśmiałam się trochę, bo jedna pani na mnie wołała "Pani 35 tygodni" inna "Pani 36 tygodni" a ordynator mówił mi "Pani prawie 38 tygodni wg terminu miesiączki" i się śmieję i mówię, że mam na imię Marta... i że juz nie wiem który mam tydzień ciąży... :)
Koraliczek cieszę się, że jesteś w domku. Dużo odpoczywaj, pij dużo płynów.
Teraz Twoje zdrowie i twojej niuni najważniejsze.
No widzisz mojemu dziecki się nie spieszy. Boli mnie krocze, czuje jakby mi się "rozciągało". Przy chodzeniu mam czucie napierania na krocze. Także mam nadzieję, że już niedługo.
Teraz Twoje zdrowie i twojej niuni najważniejsze.
No widzisz mojemu dziecki się nie spieszy. Boli mnie krocze, czuje jakby mi się "rozciągało". Przy chodzeniu mam czucie napierania na krocze. Także mam nadzieję, że już niedługo.