Widok

CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe...kasia z fachowcami to tak jest....wiem,bo sama niedawno remont przerabiałam. Na szczęście mam go już za sobą.
Ja dzisiaj jakby tego było mało dostałam mega biegunki, byłam już 7 razy w toalecie. Nawet na zakupy sie boję wyjść z domku. Nie wiem co jest grane;/
Też mam nadzieję,że u Koraliczka wszystko w porządku pomimo tych burz. Pogoda jest nieprzewidywalna.
Nigdzie nie idź!!!!!!!!!!!!!!! Biegunka może wywołać skurcze jelit a te skurcze macicy. Aszi jak masz rodzić to teraz jest moment:)
kasia czytałam gdzieś, że organizm się oczyszcza w ten sposób przed porodem. Liczę na to, bo już zwariować idzie:)
Aszi ja obstawiam, że jak to czas to skurcze powinnaś dostać w ciągu 2-4 godzin. Oczyszczanie to jedno, ale tak jak pisałam biegunka powoduje skurcze jelit, jelita jako, że są ściśnięte w brzuchu naciskają na macice i też pojawiają się skurcze.
Kasia chciałabym. Jeśli nie dzisiaj to w najbliższych dniach. Tak do poniedziałku byłoby dobrze:) Mam nadzieję, że to będzie to:)
Byłby numer jakbyś z Koralikiem urodziła jednego dnia:)
Byłoby śmiesznie:)
Mam przeczucie, że Koralik jednak ma już poród za sobą. Coś tak czuje:)
Czy ktoś urodził??
Ja jeszcze czekam...nadal bez zmian:)
Ale Koraliczek mnie zastanawia...
Wiesz, jak zwróciłaś na to uwagę to też mi się wydaje, że podejrzanie długo jej nie ma.

A ty mi tego nie rób, byłam pewna, że zaczniesz rodzić;))
Hej kobietki, ja sie nie odzywalam bo w szpitalu leze, nie mialam glowy na internet... Nie urodzilam. Trafilam tu przez biegunke, wymioty, temperature, niskie cisnienie no i przez to dostalam skurczy.. Jedne na ktg wychodza, inne nie no ale kontrolujemy sprawe, stan zapalny czyli CRP wyszlo 60 wczoraj rano a popoludniem juz 120 i nie wiadomo czemu... Zalozyli dojscie centralne, podaja mi plyny i antybiotyk... Jutro kolejne badania... Czuje sie fatalnie, ale mowia ze 37 tydzien wiec jest git jak by co moge rodzic....
A Ty Aszi sie tam trzymaj i rozdwajaj :) pozdrawiam!
koraliczek trzymaj sie !
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Koraliczek ty nam nie rób takich numerów ;)
Koraliczek ślemy dobre fluidy - zdrowotne tym razem;)
Aszi organizm się przygotowuje :)))) trzymam kciuki za Ciebie

Koralik trzymaj się jeszcze w 2paku:)))
Koraliczek wracaj szybciutko do zdrowia, najważniejsze ze jestes pod opieką lekarzy.
Informuj nas na bieżąco o stanie swojego zdrowia.
Kasia uwierz, nie chciałam ci tego robic:) sama się już nakręciłam,że to może już:)
W każdym razie jeszcze jestem w dwupaku:)
Hej dziewuszki!
Dzisiaj z samego rana wybrałam się na krótki spacerek i małe zakupy, żeby uniknąć tego skwaru.
Wróciłam szybciej niż myślałam, bo młody tak ciśnie na krocze, że czuję go z każdym krokiem:)
Dziwne uczucie hehehe....
No dziewczyny to może już niebawem:)
Aszi może faktycznie młody już się wybiera na zewnątrz:) życzę żeby szybko:)
Koralik trzymaj się i zdrowiej!
hej :) no więc ja w domku od godziny :) ordynator się zgodził i puścił do domku z antybiotykami... mam sie zgłosic na kontrole crp, bo czuje się juz lepiej a w szpitalu na patologi źle się naoglądać rożnych rzeczy... :) cisnienie mam slabe bo 95 na 45, ale dla dziecka ok.. mam po prostu nic nie robic, brac leki i kontrola po niedzieli przy odebraniu wypisu :)

Aszi jeszcze 2 pak?

powiem Wam, że uśmiałam się trochę, bo jedna pani na mnie wołała "Pani 35 tygodni" inna "Pani 36 tygodni" a ordynator mówił mi "Pani prawie 38 tygodni wg terminu miesiączki" i się śmieję i mówię, że mam na imię Marta... i że juz nie wiem który mam tydzień ciąży... :)
Koraliczek cieszę się, że jesteś w domku. Dużo odpoczywaj, pij dużo płynów.
Teraz Twoje zdrowie i twojej niuni najważniejsze.
No widzisz mojemu dziecki się nie spieszy. Boli mnie krocze, czuje jakby mi się "rozciągało". Przy chodzeniu mam czucie napierania na krocze. Także mam nadzieję, że już niedługo.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry