Widok

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 3 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NO TO SIĘ SKUSIŁAM :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)

zabieramy naszą listę do nowego wątku ;)

NICK TERMIN PŁEĆ
mmadlen 05.06.2008 dziewczynka
tomka 08.06.2008 dziewczynka
ja23 15.06.2008 chłopczyk
alycja 16.06.2008
Tygrysek_i_Misiu 19.06.2008 dziewczynka
Asiek1 20.06.2008 chłopczyk
magda23 23.06.2008 chłopczyk
Dominika ?? ??

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 4 *** wiec chyba bedzie nalezalo do mnie :)))

nie ma sprawy, zamowilas to tak bedzie:)
ja juz w domku, trzeba jakis obiadek skrecic, chyba zapiekanke zrobie z makaronem, nie mam natchnienia na pichcenie wymyslnych potraw;)

hejka, juz piateczek:)))

hej hej :)
i jak zapiekanka wyszła ?!
nioom piąteczek - juuupi!!

Piateczek cos chyba nie jest zadowolony, ze jest-pochmurno :( ale nie jest zimno :)
Wlasnie wracam od dentysty i nie mam zadnych ubytkow!!!! Jestem zaskoczona!!! Mam przyjsc po urodzeniu, bo podobno wlasnie w czasie karmienia zeby bardzo sie psuja i trzeba je kontrolowac co 3,4 miesiace!!!
Milego dnia czerwcoweczki!!!!
Lece do pracy!!!

no ja jakiś miesiąc temu "zrobiłam 2 dziurki" ;) no i tak jak Tobie zaleciła mi stomatolog bym przyszła tak z 2 miesiące po porodzie ... bo wtedy może coś się zacząć :(
faktycznie - pogoda tandetna !

hejka, jest niedziela ale wskoczylam na chwilke na forum,hehe
dzis tez nie ma u nas sloneczka ale jest cieplo, juz tesknie za wiosna:)

no szkoda, że nie było słońca, ale mimo wiatru to nawet ciepło było :) ja zaliczyłam mały spacer po bulwarze ... uhhh tez już bym chciała troszkę wiosny :)

Dzien dobry w poniedzialek!!!

witam w poniedziałek! mam do Was pytanko - prośbę. poszukuję dobrej lekarz ginekolog - kobiety. moja jest do końca marca na zwolnieniu lekarskim a ja pilnie muszę na kontrolę bo nie byłam jeszcze w lutym i nie mogę czekać aż wróci pod koniec marca. może nawet przeniosę się do nowej lekarz. proszę Was bardzo o jakieś namiary, najlepiej z Gdańska.

eloo :)

no ja akurat w Gdańsku to znam tylko dr Kujawę - przyjmuje w centrum przy ul. Kowalskiej, ale to endokrynolog... no inie wiem czy prowadzi ciąże ..
poszukaj może w starych wątkach... albo w Majówkach i Lipcówkach jest kilka z Gdańska - może będą lepiej rozeznane - > chyba :) bo u nas sennnie w wątku strasznie :)

hmm ale u nas wąteczek spokojny ...
jak tam samopoczucie ?! ja jutro mam studniówkę ;) hehe no i co raz to bliżej rozwiązania :D jak tak czytam wątek styczniowych i lutowych, to już też bym chciała mieć naszą kruszynkę ze sobą :) no ale trzeba poczekać .... co raz to w końcu bliżej :D
a w mym brzuchu dziś dzikie harce ;) tak mniej więcej od 5 rano, jak się przebudziłam.... jakoś dziś wyjątkowo aktywna córeczka :)
ajak Wasze maluszki ?!

Jestem po wizycie u lekarza no i oczywiscie co... dieta cukrzycowa :((( W sumie nie przekroczylam tej normy, ale dla bezpieczenstwa mam ja stosowac. A zeby tego bylo malo-cisnienie 140/90-ciut podwyzszone i mam je kontrolowac i zapisywac codziennie. Chyba wkraczamy w powazniejsza faze ciazy-organizm domaga sie szczegolnego traktowania :)))

no nie ma co ... jesteśmy co raz to bardziej obciążone tymi ciążowymi dolegliwościami - ale z drugiej strony jaki to "słodki ciężar" :)))

czytałam w innym wątku, że masz jeszcze jakieś inne konflikty z krwią ? mam nadzieje, że nie będzie problemów :)

Mamy niezgodnosc krwi z mezem, ale to nie jest nic nadzwyczajnego. Po pierwszym porodzie zostana mi podane przeciwciala i to by bylo na tyle, jesli o to chodzi :)

hejka, juz nie moge doczekac sie piatku:)moze w koncu Szkrabek sie nam ujawni:)

no to dobrze, że to nic poważnego :)
ja dziś idę do lekarza, będzie bez usg - pewnie już o tym pisałam, ale kurcze fajnie byłoby podglądać szkrabika co wizytę ;) ale za to posłuchamy serduszka :))
no Alycja już chyba najwyższy czas by się ten KTOSIEK ujawnił :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry