Widok

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 3 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NO TO SIĘ SKUSIŁAM :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:)

zabieramy naszą listę do nowego wątku ;)

NICK TERMIN PŁEĆ
mmadlen 05.06.2008 dziewczynka
tomka 08.06.2008 dziewczynka
ja23 15.06.2008 chłopczyk
alycja 16.06.2008
Tygrysek_i_Misiu 19.06.2008 dziewczynka
Asiek1 20.06.2008 chłopczyk
magda23 23.06.2008 chłopczyk
Dominika ?? ??

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 4 *** wiec chyba bedzie nalezalo do mnie :)))

nie ma sprawy, zamowilas to tak bedzie:)
ja juz w domku, trzeba jakis obiadek skrecic, chyba zapiekanke zrobie z makaronem, nie mam natchnienia na pichcenie wymyslnych potraw;)

hejka, juz piateczek:)))

hej hej :)
i jak zapiekanka wyszła ?!
nioom piąteczek - juuupi!!

Piateczek cos chyba nie jest zadowolony, ze jest-pochmurno :( ale nie jest zimno :)
Wlasnie wracam od dentysty i nie mam zadnych ubytkow!!!! Jestem zaskoczona!!! Mam przyjsc po urodzeniu, bo podobno wlasnie w czasie karmienia zeby bardzo sie psuja i trzeba je kontrolowac co 3,4 miesiace!!!
Milego dnia czerwcoweczki!!!!
Lece do pracy!!!

no ja jakiś miesiąc temu "zrobiłam 2 dziurki" ;) no i tak jak Tobie zaleciła mi stomatolog bym przyszła tak z 2 miesiące po porodzie ... bo wtedy może coś się zacząć :(
faktycznie - pogoda tandetna !

hejka, jest niedziela ale wskoczylam na chwilke na forum,hehe
dzis tez nie ma u nas sloneczka ale jest cieplo, juz tesknie za wiosna:)

no szkoda, że nie było słońca, ale mimo wiatru to nawet ciepło było :) ja zaliczyłam mały spacer po bulwarze ... uhhh tez już bym chciała troszkę wiosny :)

Dzien dobry w poniedzialek!!!

witam w poniedziałek! mam do Was pytanko - prośbę. poszukuję dobrej lekarz ginekolog - kobiety. moja jest do końca marca na zwolnieniu lekarskim a ja pilnie muszę na kontrolę bo nie byłam jeszcze w lutym i nie mogę czekać aż wróci pod koniec marca. może nawet przeniosę się do nowej lekarz. proszę Was bardzo o jakieś namiary, najlepiej z Gdańska.

eloo :)

no ja akurat w Gdańsku to znam tylko dr Kujawę - przyjmuje w centrum przy ul. Kowalskiej, ale to endokrynolog... no inie wiem czy prowadzi ciąże ..
poszukaj może w starych wątkach... albo w Majówkach i Lipcówkach jest kilka z Gdańska - może będą lepiej rozeznane - > chyba :) bo u nas sennnie w wątku strasznie :)

hmm ale u nas wąteczek spokojny ...
jak tam samopoczucie ?! ja jutro mam studniówkę ;) hehe no i co raz to bliżej rozwiązania :D jak tak czytam wątek styczniowych i lutowych, to już też bym chciała mieć naszą kruszynkę ze sobą :) no ale trzeba poczekać .... co raz to w końcu bliżej :D
a w mym brzuchu dziś dzikie harce ;) tak mniej więcej od 5 rano, jak się przebudziłam.... jakoś dziś wyjątkowo aktywna córeczka :)
ajak Wasze maluszki ?!

Jestem po wizycie u lekarza no i oczywiscie co... dieta cukrzycowa :((( W sumie nie przekroczylam tej normy, ale dla bezpieczenstwa mam ja stosowac. A zeby tego bylo malo-cisnienie 140/90-ciut podwyzszone i mam je kontrolowac i zapisywac codziennie. Chyba wkraczamy w powazniejsza faze ciazy-organizm domaga sie szczegolnego traktowania :)))

no nie ma co ... jesteśmy co raz to bardziej obciążone tymi ciążowymi dolegliwościami - ale z drugiej strony jaki to "słodki ciężar" :)))

czytałam w innym wątku, że masz jeszcze jakieś inne konflikty z krwią ? mam nadzieje, że nie będzie problemów :)

Mamy niezgodnosc krwi z mezem, ale to nie jest nic nadzwyczajnego. Po pierwszym porodzie zostana mi podane przeciwciala i to by bylo na tyle, jesli o to chodzi :)

hejka, juz nie moge doczekac sie piatku:)moze w koncu Szkrabek sie nam ujawni:)

no to dobrze, że to nic poważnego :)
ja dziś idę do lekarza, będzie bez usg - pewnie już o tym pisałam, ale kurcze fajnie byłoby podglądać szkrabika co wizytę ;) ale za to posłuchamy serduszka :))
no Alycja już chyba najwyższy czas by się ten KTOSIEK ujawnił :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry