Widok
Piateczek cos chyba nie jest zadowolony, ze jest-pochmurno :( ale nie jest zimno :)
Wlasnie wracam od dentysty i nie mam zadnych ubytkow!!!! Jestem zaskoczona!!! Mam przyjsc po urodzeniu, bo podobno wlasnie w czasie karmienia zeby bardzo sie psuja i trzeba je kontrolowac co 3,4 miesiace!!!
Milego dnia czerwcoweczki!!!!
Lece do pracy!!!
Wlasnie wracam od dentysty i nie mam zadnych ubytkow!!!! Jestem zaskoczona!!! Mam przyjsc po urodzeniu, bo podobno wlasnie w czasie karmienia zeby bardzo sie psuja i trzeba je kontrolowac co 3,4 miesiace!!!
Milego dnia czerwcoweczki!!!!
Lece do pracy!!!
witam w poniedziałek! mam do Was pytanko - prośbę. poszukuję dobrej lekarz ginekolog - kobiety. moja jest do końca marca na zwolnieniu lekarskim a ja pilnie muszę na kontrolę bo nie byłam jeszcze w lutym i nie mogę czekać aż wróci pod koniec marca. może nawet przeniosę się do nowej lekarz. proszę Was bardzo o jakieś namiary, najlepiej z Gdańska.
eloo :)
no ja akurat w Gdańsku to znam tylko dr Kujawę - przyjmuje w centrum przy ul. Kowalskiej, ale to endokrynolog... no inie wiem czy prowadzi ciąże ..
poszukaj może w starych wątkach... albo w Majówkach i Lipcówkach jest kilka z Gdańska - może będą lepiej rozeznane - > chyba :) bo u nas sennnie w wątku strasznie :)
no ja akurat w Gdańsku to znam tylko dr Kujawę - przyjmuje w centrum przy ul. Kowalskiej, ale to endokrynolog... no inie wiem czy prowadzi ciąże ..
poszukaj może w starych wątkach... albo w Majówkach i Lipcówkach jest kilka z Gdańska - może będą lepiej rozeznane - > chyba :) bo u nas sennnie w wątku strasznie :)
hmm ale u nas wąteczek spokojny ...
jak tam samopoczucie ?! ja jutro mam studniówkę ;) hehe no i co raz to bliżej rozwiązania :D jak tak czytam wątek styczniowych i lutowych, to już też bym chciała mieć naszą kruszynkę ze sobą :) no ale trzeba poczekać .... co raz to w końcu bliżej :D
a w mym brzuchu dziś dzikie harce ;) tak mniej więcej od 5 rano, jak się przebudziłam.... jakoś dziś wyjątkowo aktywna córeczka :)
ajak Wasze maluszki ?!
jak tam samopoczucie ?! ja jutro mam studniówkę ;) hehe no i co raz to bliżej rozwiązania :D jak tak czytam wątek styczniowych i lutowych, to już też bym chciała mieć naszą kruszynkę ze sobą :) no ale trzeba poczekać .... co raz to w końcu bliżej :D
a w mym brzuchu dziś dzikie harce ;) tak mniej więcej od 5 rano, jak się przebudziłam.... jakoś dziś wyjątkowo aktywna córeczka :)
ajak Wasze maluszki ?!
Jestem po wizycie u lekarza no i oczywiscie co... dieta cukrzycowa :((( W sumie nie przekroczylam tej normy, ale dla bezpieczenstwa mam ja stosowac. A zeby tego bylo malo-cisnienie 140/90-ciut podwyzszone i mam je kontrolowac i zapisywac codziennie. Chyba wkraczamy w powazniejsza faze ciazy-organizm domaga sie szczegolnego traktowania :)))