Widok

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 3 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NO TO SIĘ SKUSIŁAM :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Alycja i jak wyniki???

wyniki mam dobre, ale poniewaz moja Babcia choruje na cukrzyce i jestem w grupie ryzyka lekarz kazal mi zrobic za 1,5-2 miesiace druga probe 75g, takze znowu czeka mnie ten ''slodziutki drink'';)ale przezyje, najwazniejsze zeby malutkiej nic nie grozilo

No to super!!! :)))

no, jest spoko:)
a Ty, juz robilas probe glukozy czy jeszcze nie?

no to super, że wszystko oki :)

ja23 - jak masz w ogóle na imie ?! łatwiej będzie się komunikować ;)

Wam tyż "staje" brzuszek ? pytałam o to ostatnio ginkę i mówiła, że jakby się mocno napinał i często to brać nospe... mi czasami tak śmiesznie się napina :)

Alycja mialam ten test i wyszlo mi 139, gdzie norma jest 140, tak wiec... dieta cukrzycowa od tygodnia.
A tak w ogole to mam na imie Maja, Mmadlen pytala :)))
Mi sie brzuszek nie napina-bo jakos jeszcze nie kojarze tego uczucia :)))

dzien doberek, jak tam czerwcowe mamy?:)

cześć,
sorki ze się tak nie odzywam, niestety szyjka się skróciła, ale nie panikuje, mam brać do końca ciąży fenoterol i DUŻO odpoczywać! :) z mała wszystko ok, wazy 751g i lubi pokazywać się rodzicom. SR chyba sobie podaruje, lekarz mówi jak chce to tylko na teorie bo na praktykę nie mogę.

heja

no to leż spokojnie Tygrysku i odpoczywaj !! dobrze, że z mała wszystko gra :)

no to teraz ja23 będziesz Mają :) ja tak niekulturalnie się nie przdstawiłam, no ale MAgda jestem - zresztą w profilu można to zobaczyć ;)))

ja dziś z rana troszkę się nabiegałam po schodach, no i mnie brzucho na dole pobolewał... hehe już kondycja nie ta i zaczynam zauważać u siebie kroki pingwina hi hi hi

kroki pingwina, dobre magda:)hehe
ale ja tez wczoraj tak na cieniu obserwowalam...masz racje jak pingwin, buahahahahaha, zaczyna sie;)

;)))
mój M jak dowiedział się o ciąży to sprawił mi termoforek z pingwinkiem ... bo mu się tak kojarzyło, że kobietki w ciąży mają taki specyficzny krok ;)

czecs dziewczyny :) dawno tutaj nie zagladalam a widze ze was tu duzo wiec sie dolacze :) ja tez oczekuje mojego wymarzonego synka w czerwcu :) dokladnie 10ego :) wiec nie bedzie mi tak smutno jak czasem poklikam z wami :) pozdrwiam

witaycie kochane czerwcoweczki, zabka:) witamy Cie w naszym gronie!!!

hej, wyglada na to ze mamy remis plci:)))!!! teraz o ile dobrze pamietam nie wiemy tylko co u Dominiki;) i to jej Dzidzia przewazy ktoras plec:)

milego dzionka

eloo
witaj Żabko :))) będzie trzeba dopisać Cię do listy :)) klikaj "ile wlezie" :) ja to już to pisałam... no ale lubię chyba się powtarzać.. no więc ja to jestem prawie uzależniona od forum ;)

dziś miałam test glukozy ...
po skropieniu cytryną przeszło mi to jakoś przez gardło, ale po 25-30 min, to myślałam, że tam padnę.. duszno, ciepło, sennie i niedobrze na maxa... ale przeszło po mniej więcej 10 min... blech !! nie tknę nic słodkiego chyba przez następny tydzień..
wyniki dobre, bo na czczo 71, a po pięćdziesiątce /hehe fajnie brzmi ;)/ 106 !! także kobitki mi powiedziałay, że jest ok ! mogę z listy swych podejrzeń skreślić te cukrzyce .. mam nadzieje, że reszta po badaniach też pójdzie w niepamięć :)

miłęgo dzionka kobitki !!

hej, kobitki co u was?
ja siedze w allegro, co rusz wyszukuje jakies fajniusie rzeczy, narazie obserwuje kilka aukcji, zobaczymy czy sie na cos zdecyduje,hehe:)

no ja w ten weekend chyba też odwiedzę sobie jakiś sklepik, jak pisałam w innym wątku, ten na Gniewskiej w Gdyni i może ten w Redzie :)
już kurcze trzeba się bardziej zabrać do kompletowania wyprawki :)) ja niedługo rozmienię 90 dni !

no:) i wygralam aukcje,hehe
jeansy i bluzeczka, stan idealny z przesylka 16zl:)
hej hej :) widzę listę czerwcóweczek na początku wątku i wielkie znaki zapytania przy mnie ;) już uściślam dane - 10.06 -SYNEK :)))

Hehe!! No to chlopcy przewazaja :)))

ano przewaga chlopaczkow:) o jednego wiecej:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry