Widok

***CZERWCOWE CIĘŻARÓWKI 3 ***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NO TO SIĘ SKUSIŁAM :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
NICK TERMIN PŁEĆ
mmadlen 05.06.2008 dziewczynka
tomka 08.06.2008 dziewczynka
Dominika 10.06.2008 chłopczyk
zabka_1983 10.06.2008 chłopczyk
ja23 15.06.2008 chłopczyk
alycja 16.06.2008 dziewczynka
Tygrysek_i_Misiu 19.06.2008 dziewczynka
Asiek1 20.06.2008 chłopczyk
magda23 23.06.2008 chłopczyk

no to uzupełniona lista, którą zapoczątkowała Tygrysek ;) Dominika już bez pytajników ;)
o kurka Alycja to faktycznie udało się Tobie wyhaczyć okazje ! może też zacznę tam szperać !!

pozdrawia serdecznie :))))

ano przewaga chlopaczkow:) o jednego wiecej:)
Hehe!! No to chlopcy przewazaja :)))

hej hej :) widzę listę czerwcóweczek na początku wątku i wielkie znaki zapytania przy mnie ;) już uściślam dane - 10.06 -SYNEK :)))

no:) i wygralam aukcje,hehe
jeansy i bluzeczka, stan idealny z przesylka 16zl:)
no ja w ten weekend chyba też odwiedzę sobie jakiś sklepik, jak pisałam w innym wątku, ten na Gniewskiej w Gdyni i może ten w Redzie :)
już kurcze trzeba się bardziej zabrać do kompletowania wyprawki :)) ja niedługo rozmienię 90 dni !

hej, kobitki co u was?
ja siedze w allegro, co rusz wyszukuje jakies fajniusie rzeczy, narazie obserwuje kilka aukcji, zobaczymy czy sie na cos zdecyduje,hehe:)

eloo
witaj Żabko :))) będzie trzeba dopisać Cię do listy :)) klikaj "ile wlezie" :) ja to już to pisałam... no ale lubię chyba się powtarzać.. no więc ja to jestem prawie uzależniona od forum ;)

dziś miałam test glukozy ...
po skropieniu cytryną przeszło mi to jakoś przez gardło, ale po 25-30 min, to myślałam, że tam padnę.. duszno, ciepło, sennie i niedobrze na maxa... ale przeszło po mniej więcej 10 min... blech !! nie tknę nic słodkiego chyba przez następny tydzień..
wyniki dobre, bo na czczo 71, a po pięćdziesiątce /hehe fajnie brzmi ;)/ 106 !! także kobitki mi powiedziałay, że jest ok ! mogę z listy swych podejrzeń skreślić te cukrzyce .. mam nadzieje, że reszta po badaniach też pójdzie w niepamięć :)

miłęgo dzionka kobitki !!

witaycie kochane czerwcoweczki, zabka:) witamy Cie w naszym gronie!!!

hej, wyglada na to ze mamy remis plci:)))!!! teraz o ile dobrze pamietam nie wiemy tylko co u Dominiki;) i to jej Dzidzia przewazy ktoras plec:)

milego dzionka

czecs dziewczyny :) dawno tutaj nie zagladalam a widze ze was tu duzo wiec sie dolacze :) ja tez oczekuje mojego wymarzonego synka w czerwcu :) dokladnie 10ego :) wiec nie bedzie mi tak smutno jak czasem poklikam z wami :) pozdrwiam

;)))
mój M jak dowiedział się o ciąży to sprawił mi termoforek z pingwinkiem ... bo mu się tak kojarzyło, że kobietki w ciąży mają taki specyficzny krok ;)

kroki pingwina, dobre magda:)hehe
ale ja tez wczoraj tak na cieniu obserwowalam...masz racje jak pingwin, buahahahahaha, zaczyna sie;)

heja

no to leż spokojnie Tygrysku i odpoczywaj !! dobrze, że z mała wszystko gra :)

no to teraz ja23 będziesz Mają :) ja tak niekulturalnie się nie przdstawiłam, no ale MAgda jestem - zresztą w profilu można to zobaczyć ;)))

ja dziś z rana troszkę się nabiegałam po schodach, no i mnie brzucho na dole pobolewał... hehe już kondycja nie ta i zaczynam zauważać u siebie kroki pingwina hi hi hi

cześć,
sorki ze się tak nie odzywam, niestety szyjka się skróciła, ale nie panikuje, mam brać do końca ciąży fenoterol i DUŻO odpoczywać! :) z mała wszystko ok, wazy 751g i lubi pokazywać się rodzicom. SR chyba sobie podaruje, lekarz mówi jak chce to tylko na teorie bo na praktykę nie mogę.

dzien doberek, jak tam czerwcowe mamy?:)

Alycja mialam ten test i wyszlo mi 139, gdzie norma jest 140, tak wiec... dieta cukrzycowa od tygodnia.
A tak w ogole to mam na imie Maja, Mmadlen pytala :)))
Mi sie brzuszek nie napina-bo jakos jeszcze nie kojarze tego uczucia :)))

no to super, że wszystko oki :)

ja23 - jak masz w ogóle na imie ?! łatwiej będzie się komunikować ;)

Wam tyż "staje" brzuszek ? pytałam o to ostatnio ginkę i mówiła, że jakby się mocno napinał i często to brać nospe... mi czasami tak śmiesznie się napina :)

no, jest spoko:)
a Ty, juz robilas probe glukozy czy jeszcze nie?

No to super!!! :)))

wyniki mam dobre, ale poniewaz moja Babcia choruje na cukrzyce i jestem w grupie ryzyka lekarz kazal mi zrobic za 1,5-2 miesiace druga probe 75g, takze znowu czeka mnie ten ''slodziutki drink'';)ale przezyje, najwazniejsze zeby malutkiej nic nie grozilo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry