Widok
bardzo dobrze się czuje, co do lezenia to tak leze i nie nie leze :) zdaza mi sie iść na spacer jak jest ładna pogoda lub z mezem na zakupy jechać. ciesze sie ze juz nie jestem az tak przywiązana do łózka. ale juz bym chciała zeby był czerwiec nie moge sie doczekać małej, ją przytulic itp. :D jak patrze na styczniowe i lutowe dzieci do sie nie moge napatrzyć takie słodkie one są :)
dzis chyba bedzie ładnie to tez na godzinkę pójdę na świeże powietrze :)
a jak wy sie czujecie?
dzis chyba bedzie ładnie to tez na godzinkę pójdę na świeże powietrze :)
a jak wy sie czujecie?
no to się cieszę, że z Wami lepiej :) a pogodę trzeba wykorzystywać, ja też spacerowałam w sobotkę i niedziele :)
a w czerwcu na pewno będzie ładnie i będziemy jeździć już z naszymi maluszkami i zajmować się nimi :) hehe chyba każda z nas ma już taką wielką chęć by mieć je już przy sobie :)
a mnie dziś mała obudziła z rana, bo szalała w brzuszku :) samopoczucie ogólnie oki :))
a w czerwcu na pewno będzie ładnie i będziemy jeździć już z naszymi maluszkami i zajmować się nimi :) hehe chyba każda z nas ma już taką wielką chęć by mieć je już przy sobie :)
a mnie dziś mała obudziła z rana, bo szalała w brzuszku :) samopoczucie ogólnie oki :))
Wybrałam szkołę rodzenia "Maria". Moja kumpela aktualnie tam chodzi i znam parę osób które uczęszczały i są b.zadowolone. Prowadzi ja p.Maria - położna z 30 albo i więcej letnim doświadczeniem :-). Zajęcia są 2x w tygodniu dla dziewczyn a jak ktoś chce z mężem to dodatkowo specjalne zajęcia w soboty. Mi to odpowiada bo mojego Adama nie ma w tygodniu w domku. Zajęcia trawaja 2 godziny: pierwsza godzina to ćwiczenia a druga to teoriia, nie ma obowiązku uczestnictwa jak toś nie ma ochoty cwiczyć lub słuchać teorii. P.Maria mierzy pluls za kazdym razem matce i dzidziusiowi i ogólnie jest dostępna non stop pod telefonem jak coś jest nie tak lub jak ma się jakieś pytania. Z tego co się orientuję prowadziła również kiedyś poradnię laktacyjną. Kumpeli nawet prywatnie przyjechała do domku i zdejmowała szwy po porodzie. Jestem dobrej myśli, wolę bardziej kameralne zajęcia niż incognito w jakiś molochach. Szkoda tylko, że nikogo tam nie znam i sama będę musiała chodzic. Zreszta zobaczę w środę jak to będzie!
no witam, ja dzis w domku... mialam takie bole w okolicy watroby ze juz nie wytrzymalam i poszlam do lek. pierwszego kontaktu po skierowanie na usg jamy brzusznej...jutro sie okaze co tam sie dzieje........
teraz tez chyba pojde sie polozyc bo bol wraca...koszmar
a do SR wybieram sie, wlasnie pierwsze zajecia zaczynaja sie w poniedzialek, tyle ze ja w pruszczu;)
teraz tez chyba pojde sie polozyc bo bol wraca...koszmar
a do SR wybieram sie, wlasnie pierwsze zajecia zaczynaja sie w poniedzialek, tyle ze ja w pruszczu;)
no, powiem wam ze jest ciezko, nie sadze zeby to mala sie tak ulozyla, za dlugo to trwa, poza tym w miedzyczasie mialam usg i mala lezala inaczej a bol byl...
jutro sie zobaczy...ale dam rade:)
jesli chodzi o zdrobnenie imienia Anastazja to tak, Nastka, Nastusia a pewnie jeszcze nie jedno sie wymysli:)
jutro sie zobaczy...ale dam rade:)
jesli chodzi o zdrobnenie imienia Anastazja to tak, Nastka, Nastusia a pewnie jeszcze nie jedno sie wymysli:)
Szkoła ta znajduje się przy kosciele na Czarnej we Wrzeszczu. Przed sekunda dzwonilam do p.Marii zapytać sie o szczegóły i jest to przeeeesympatyczna osoba.. szok!
Ja się teraz wybieram bo jak pytałam wczesniej czy mogę zacząć po świętach to mi odpisała w meilu, że to już trochę za późno i że mogę na wszystkie zajęcia nie zdążyć. Nie wiem ile to trwa - chyba koło 8 tygodni.
Ja się teraz wybieram bo jak pytałam wczesniej czy mogę zacząć po świętach to mi odpisała w meilu, że to już trochę za późno i że mogę na wszystkie zajęcia nie zdążyć. Nie wiem ile to trwa - chyba koło 8 tygodni.
Jakbym chciała zacząć po świętach to byłby 29 tydzień + napewno (jak nie więcej) 8 tygodni zajęć to daje koniec w 37 tygodniu. W sumie tak na styk, szczególnie jeśli chce się uczęszczać na ćwiczenia. Wydaje mi się, że im później tym ciężej ale może się nie znam. W kazdym razie tak mi powiedziała więc nie wiem, może jakieś zajęcia po drodze wypadają a warto zaliczyć wszystkie tematy.