Widok

***CZERWCOWE MAMUSIE 16 :)***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a co założę nowy, bo się nikt nie kwapi hehe

Maja zapodaj przepisik mi również :D

Alicja przeoczyłam chyba sobotnią imprezę uwieńczoną torcikiem ?! co się kroi ?! no i jak odebrałaś loczki u fryca ?!
a mąż na pewno docenił oszczędność :)

my dziś zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacerek z folią na wózku a Marta ładnie pospała, zostawiłam małża z młodą a sama pognałam robić obiadek :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A super chlebek wyszedł :) Wsypujesz gotową mąkę, dodajesz wodę i drożdże, miksujesz, odstawiasz na godzinę i pieczesz :)
Po ginie napisz co i jak (moż na drugim forum), bo ja mam taką samą chyba dolegliwość-a w każdy razie podobną :) (pisałam na trójmiejskich).

niestety już nie karmie swoim, mała o 1,5 tygodnia jest na Bebilon Pepti, ma skazę białkową, mi zanikał pokarm no i mała jak tylko poczuła moje mleko to pluła i nie chciała jeść męczyłam się trochę ale po 5 dniach w których prawie nic nie zjadła podaliśmy jej Bebilon pożarła dosłownie całą butelkę ale w nocy wszystko zwymiotowała no i przeszliśmy na Pepti

Biedna Kruszynka :( Dobrze, że już jest lepiej!

A czym Wam się skaza objawiła?

krostkami na buzi, skora szorstka taka jakby kaszka no i plamki na szyjki i zgięciach

no właśnie coś się sypie ostatnio ... latka lecą...

e Maja no to fajniejszy sposób na chlebek hehe taki nieskomplikowany całkiem ;)

oj Tygrysku no ta faktycznie mało ciekawie miałaś ale teraz będzie juz wszystko dobrze, zawsze szkoda karmienia piersią, sama przeżywałam bardzo, no ale w końcu pojęłam, że na karmieniu piersią świat się nie kończy !
a po roczku mała bedzie się zajadać przetworami mlecznymi i będzie wszystko grało !!

nie byłam u lekarza..... :/ grrrrr

Hehe! A właśnie zapytałam Cię o to na drugim forum. :) Nie wyrobiłaś się, czy wyzdrowiałaś? :)

hejka,
ale dzis pieknie:))))))))))))))sloneczkooooooooooooooo:))))))))))))))))
az sie chcialo wstac!!!!!!hehe

moja Corcia zaczyna mi dokazywac;) pokazuje rozki, hehe
jakas taka marudna sie zrobila od dwoch dni, zupelnie jak nie Ona...
a juz polozyc ja na drzemke w ciagniu dnia to naprawde wyczyn:) padnieta na maxa a jak ja klade do lozeczka to placz, oczywiscie po kilku minutach zasypia ale z jakim buntem:)

teraz sobie spi, a jak sie obudzi to szybko mleczko i uciekamy na powietrze!!!:))) trzeba korzystac:)))

milego dzionka

oj, widze ze caly dzien nikt tu nie zagladal.........

a nasza Nastusia dostala goraczki;( ma 37,7 dalam jej syropek, zobaczymy czy przejdzie, w koncu zasnela bo prawie calym dniu marudzenia, bidulka sie meczyla
i tak sie zastanawiam czy to zabki sie zaczynaja czy nie daj Boze jakies chorobsko!

heja
o kurcze Alycja, no to może to ząbki jak pisałaś, że od kilku dni jest marudna.. mam nadzieje, że to to !!
mnie z kolei gardło boli.. i mi z noska leci :( mam nadzieje, że mała nie zarazi się ode mnie :(

pogoda faktycznie dziś była ładna, małż porwał MArtę na spacer a jak ogarnęłam troszkę w domku, no i byliśmy w akpolu, kombinezony ładne można dostać za około 100 zł... ale jak na allegro można koło 50 to różnica wielka !

no ja tez mam nadzieje ze to nic powaznego...
wlasnie zmierzylam jej temperature i spadla, uffffff, jest 37,1

a kombinezony faktycznie mozna fajne wyhaczyc na allegro:)
ja czekam teraz na przesylki z jesiennymi:) i na moje kochane martensiki:)))

ja się nie przejmuje, najważniejsze jest dla mnie mała, teraz ona się w końcu najada, uśmiecha się cały czas jest mnie marudna i wogule jakieś bardziej pogodne dziecko.

czy wasze maluchy coś mówią? moja cały czas nadaje a guuu, aaaaaaaaa, a ge itp. śmiejemy się z mężem ze w nocy krzycy maaaaaaa maaaaaaaaaa :D
już niedługo i chyba Pati będzie siedzieć podnosi się non stop a jak już nie ma sił i opada to się denerwuje śmieszne to wygląda a jak u was do wygląda?

hej hej

Nastka juz oki, bez szemrania zasnela teraz , to jest moja Corcia:) a nie jakies marudzenie przy kazdej probie polozenia jej do lozeczka:)

Nastuska tez sobie gada, najchetniej na przewijaku:)hehe, smiejemy sie ze nam podpowiada jak zmienic pieluche, a w lozeczku ada do karuzeli do swoich pszczolek:)))

dzis znowu pieknie na swiecie wiec spacerek bedzie baaaaaaaaardzo przyjemny:)))

milego dzioneczka dziewczyny:)))

no dzień piękny !!

a my chore, ja na pewno, bo leci mi z nosa, gardło zapchane.... ogólnei dętka jestem ... Marta chyba też, idziemy z nią do lekarza na 13,20 ... kurcze bidulka marudna strasznie, z noska jej cieknie, no i oczka łzawią :(

Tygrysku - Marta też jak ja dokarmiłam butelką pogodniejsza i spokojniejsza... jeszcze do niedawna dostawała cycka na deserek, ale teraz to juz nie mam pokarmu, zanikł, zero zapchanych kanalików czy czegoś takiego poprostu ni ma :/

Marta tez gada - najbardziej podoba sie jej z ręką w buzi, no i na brzuszku jak wkłada sobie jakąś zabawkę do buzi albo pieluszkę ;)

podrzucam nas tylko, do juterka

witam,
dzis wczesnie zaczelam dzionek bo i sporo do zrobienia, Anastazja ucina sobie drzemke po porannym posilku:) a ja wstawilam pranko, sprzatnelam lazienke, teraza smigam do kuchni, pozniej sie tylko odkurzy i zmyje podlogi, noi kurze powycierac, ufffffffff
nie wspomne ze musze jeszcze na zakupy smignac, zaplacic rachunki i ugotowac obiad... i jeszcze z dzieckiem na spacer wyjsc;)

"gdzie Ci mezczyzni..................prawdziwi tacy" hehe

milego dzionka

heja
no to wczesnie zaczęłaś Alicja i jaki zapracowany dzionek !

ja mam stan podgorączkowy.... :/ buuuu Marta trze nochala i mam nadzieje, że nic nie pójdzie dalej...

hmm a Maja gdzie się podziewa !?

Jestem, jestem :)
Nie mam coś czasu :( Pogoda ładna, to na spacery chodzimy, a wiadomo, że w domu też trzeba co nieco zrobić. No i wczoraj jeszcze kumpela wpadła-rozgadałyśmy się, że nie wiedziałyśmy, kiedy 4 godziny minęły :) No a dziś :))) Niespodzianka!!! Moja siostra z synkiem przylecieli :))) Nikt o niczym nie wiedział, tylko w ostatniej chwili tata został poinformowany, bo na lotnisko trzeba było pojechać :))) Tak więc sporo się dzieje, ale niech się dzieje, bo to sama radość :)))

o no to super :) Kubuś pewnie bardzo zainteresowany kuzynem :)

mnie katar zszedł na gardło i zaczynam kaszel :/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry