Widok

***CZERWCOWE MAMUSIE 16 :)***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a co założę nowy, bo się nikt nie kwapi hehe

Maja zapodaj przepisik mi również :D

Alicja przeoczyłam chyba sobotnią imprezę uwieńczoną torcikiem ?! co się kroi ?! no i jak odebrałaś loczki u fryca ?!
a mąż na pewno docenił oszczędność :)

my dziś zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacerek z folią na wózku a Marta ładnie pospała, zostawiłam małża z młodą a sama pognałam robić obiadek :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Madzia! Wysłałam :)
I znów pada, co? Dawno nie padało! :( My po południu też byliśmy z godzinkę-zawsze coś :)
Coś mi tu szwankuje :(
I niewiele lepiej :( Gdzie są suwaczki? :(
wlasnie........... poginely suwaczki!!!!!!!!!!!!! co to ma znaczyc, takie jakies lyse te nasze wypowiedzi;)

Madzia, robimy chrzciny w sobote stad zamowienie na tort:)))
wlasnie wrocilam z kosciolkowa;) bylam u spowiedzi i zostalam na mszy:) wow, podziwiac podziwiac, hehe w poniedzialek jeszcze mi sie nie zdarzylo, no poza lanym-czasem ide tego dnia na msze:)hehe
sprawdzam tylko czy suwaczek wrocil:)

tak jak myslalam, Majka musisz sie na nowo zalogowac;)
ide wciagnac jakies platki z mlekiem:)

hmmm tak myślałam, że mi się po uszach - oczach obiło z tm chrztem hihi a jakie macie ubranko ?! bo my mamy chrzest 12 pażdziernika i nei mam pojęcia w co wystroić Martę :/

nop pogoda tragiczna !!

wciągnęłam właśnie troszkę mieszanki studenckiej i danio... ależ mi słodko :/

Alycja pisała o sukieneczce, którą dostała. Biała z aniołkiem, że niby z opisu nieciekawa się może wydawać, ale że jest śliczna :)
A ja też chcę coś zjeść i nie wiem sama co by to miało być :(
ja pierdziu ! faktycznie o tym, że niby kiczowata.... mam ostatnio dziury w pamięci... małż coś do mnei mówi a ja nie pamiętam .... chyba musze coś zacząć łykać ...

Hehe! Jak to mówią? Starość nie radość :PPP
Sprawdzam suwaki.

Są :)

Dziś ja pierwsza! :)
I znów pogoda nieciekawa :( DObrze, że przynajmniej nie pada-póki co.
Jutro mamy szczepienie :( To drugie szczepienie też jest w nóżkę, czy w rączkę?

a u nas leje od rana, buuuuuuuuuuuuuuuu:(((((((((((((((((

dzien dobry zapomnialam powiedziec, hehe

siedzimy sobie z Nastusia, Mala gada do zabawek z palaka przy lezaczku a ja dokonuje przelewow;) wygralam drugi jesienny kombinezon dla Anastazji (zupelnie zapomnialam o tej aukcji;))hehe
na szczescie ten byl tani bo tylko 13,50, bo jeden juz kupilam za 30zl...
no coz, bedzie miala dwa:)))

a wracajac do pogody... jak tak dalej pojdzie to tylko na balkon sie wybierzemy...
z utesknieniem czekamy na poprawe pogody, Polska Zlota Jesien-gdzie jestes??????????????????

Jutro mamy szczepienie :( To drugie szczepienie też jest w nóżkę, czy w rączkę?

maja zależy jakie macie szczepienia? my mamy hexa i było drugi raz w nóżkę :)

a tak poza tym witam was,

długo mnie było, mieliśmy trochę przygód z małą potem gości którzy byli tydzień no i brak czasu ze nie mogła pisać :( mam nadzieje ze nadrobię :)

16.09 byliśmy na 2 szczepieniu po którym mała straszne marudna była przez 3 dni :( ile wasze maluchy wazą moja wazy 5.616 kg przytyła niecałe 700 g przez 6 tygodni staje mi się ze to trochę mało?

elo
witaj Tygrysku - no no no za długa nieobecność ;P
mam nadzieje, że perypetie z Młodą nie były straszne ... a co do wagi, skoro pediatra powiedział, że wszystko gra to pewine tak jest :) Marta jak miała 3 miechy i kilka dni ważyła 5550 czy jakoś tak :)
a karmisz piersią czy butlą bo nie pamiętam ?!
ogólnie mam jakieś chyba problemy z pamięcią hihi za co z góry przepraszam !

my też mieliśmy hexe i też drugi raz w nóżkę

pogoda straszna ...

no Alicja kurcze chyba będę musiała u Ciebie zasięgnąć lekcji z allegro ;) poluje teraz na coś na chrzest ....

Witaj Tygrysku! :)
Mam nadziję, ze z córeczką już ok!

Alycja to teraz masz 2 kombinezony za grosze w sumie (porównując ten za 140 zł).

Mamy hexe, więc znów w nóżkę-dzięki :)
Kurcze, a teraz jeszcze zauważyłam, że Kubie łzawią oczka! Coś mi się zdaje, że kanaliki zapchane :( Dobrze, że jutro szczepienie, to od razu lekarka zobaczy.

o kurczę bidny Kubuś ! mam nadzieje, że szybko oczka wróca do normy !

Maja a jak drugi wypiek ? z tej gotowej mąki ?

kurcze a ja dziś idę do lekarza.. nie chce mi się bardzo :/ jeszcze czeka mnie wizyta u okulisty, zrobił mi się na drugi oku jęczmień... ledwo co po gradówce ślad zaginął... no niecałkiem jeszcze coś jest to teraz to g.... grrrrrrrrrrr no i jeszcze gin, bo coś jakoś chyba dobrze tez nie jest ....

oj , duzo zdroweczka dla Kubusia! mam nadzieje ze szybko mu to przejdzie...

mmadlen a Ty co? zachcialo ci sie chorowac, jak nie jakies jeczmienie to teraz jeszcze do gina?... oj oj

jesli chodzi o kombinezony to tak, mamy jeden zimowy-ten rozowy:) i dwa na jesien:) hihi polarkowy brazowy i taki jakis "misiowy" zielony:)

Mala ucina sobie drzemke wiec ja smigam do kuchni, dzis na obiadek robie shepherd pie:)))mniam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry