Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.28 NA CZEŚĆ MIMII NASZEJ :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oto lista:

18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Wiktor ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk

Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed
20.05 (termin 11.06) -dorcis- Wojtuś 2780, 52 cm i Weronika 2600 54 cm

link do starego: http://forum.trojmiasto.pl/Czerwcowe-mamuski-cz-27-t163607,1,16.html

NO TO O UŚMIECH PROSZĘ I O KOLEJNE ROZPAKOWANIA :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tam se stanik zostawie-taki sportowy mam, a gacie zdejme juz na porodówce, bo po co mi one-co chwile ściągac do badania :)
Mimii-boisz się?
okruszku... jak jasna cholera :(
Mimii dasz radę. Pomyśl jaka nagroda na Ciebie czeka.
to sobie pomysl ze ja się boję dwa razy tyle :) jestem z Tobą kurczę! 3mam kciuki a jutro rano pomyslę o Tobie i Borysku, co by Wam poszło szybko i sprawnie i jak już Malec bedzie na swiecie to napisz ostatkiem sił ze to JUZ :)
Napiszę, napiszę.. do Was wszystkich co dałyście nr tel. A Ty okruszku pomyśl, że sama na detoxie internetowym nie będziesz:D ja tez na nim będę hehe:D

Ja stanik chyba zdejmę gacie na porodówce.... bo cisnie mnie cholera. Nie iwem czemu ale mi cyce urosły :D
z tym stanikiem to ja rozpatrzylam tez opcje cięcia-jakbym byla do tego zmuszona to na cc zostawie sobie staniczek a nie tak o gołych cyckach :)
Uciekam spać Kobitki.
To moja ostatnia "spokojna" noc, choć nie wiem czy z wrażenia zasnę....

Dziękuję za wsparcie i trzymam też za Was kciuki, bo pełnia dziś :D

Dobrej nocy i całuski :*
to 3m się!!!!!
Pewnie nie zaśniesz... ;) a przynajmniej ja bym nie zasnęła :)
Mimii trzymaj się. Teraz do "spotkania" na forum z Boryskiem na rękach. Ja normalnie przez Was obleje egzamin zamiast się uczyć ciągle tutaj zaglądam i czytam.
Mimii wszystkie jesteśmy z Wami. Codziennie odpalając nasz wątek każda myśli w pierwszej kolejności o Tobie, czy to już.
Czekamy na relacje z porodu, będzie dobrze :*

Aksamcio, jestem pełna podziwu dla Ciebie. Miesiąc wcześniej to naprawdę z zaskoczenia Cię Nataszka wzięła, ale na szczęście wszystko się dobrze skończyło i jesteście teraz razem w domciu :))

A z tym stanikiem to nawet nie myślałam, żeby go nakładac, a Wy w większości piszecie, że jednak będziecie go miały.. hmm muszę przemyślec tą sprawę
ja nie zdejmowałam ani stanika ani gaci...bez przesady...gacie poszły weg dopiero jak mi wody odeszły ;) a stanik sciągnęłam razem z koszulą jak brali mnie na salę operacyjną
Mimii trzymaj się kochana. Dasz rade !!!!! Myslami jesteśmy z Tobą :)

Askomcio z wypiekami na twarzy czytałam Twoją wypowiedź :) Niezłą niespodziankę Ci córcia zrobiła :p

Witam kolejną czerwcową mamuśke. Troche późno do nas trafiłaś, ale lepiej późno niz wcale. Ty nas już znasz więc teraz prosimy o kilka słów o sobie :P

Ja też zamierzam rodzić w staniku. Lepiej się czuje jak mam cycki na uwięźi hihihi
O jaaa, tu się dziś trochę działo widzę..

Mimii jakoś czuję, że jesteś podekscytowana jutrzejszym dniem:) Strach to norma, bo w końcu nie wiesz jak bedzie, ale mimo wszystko TO się wreszcie wydarzy :)
Nie wiem, jakoś tak miałam, że jak już jechałam z tymi skurczami na porodówkę to w środku byłam jakaś podjarana i zafascynowana tym co się dzieje właśnie. Skurcze bolały jak cholera ale to głupie uczucie przeczuwanego szczęscia pomieszanego ze strachem i tak chyba przewazało :)

Nasz watej ewidentnie się zmienił i zmieni się jeszce bardziej wraz z dochodzącymi poniżej listy wpisami :)
Teraz tak sobie czytam Wasze posty i sama zapominam, że ja przecież tez czekam...heh Ale tak mi jakoś rażniej, że to Wy rodzicie - ja sobie tymczasem poobserwuję;)
Jak już wszytskie powijecie to sobie spakuję te cholerną torbę i pojadę urodzić własne dziecię :D

Mimii, nei wiem czy tu jeszce zajrzysz dziś, ale i tak wysyłam Ci tyisące dobrych mysli na jutro i kolejne dni! Sciskam!!!
Czesc :)
Wpadłam tu na chwilkę... na pożegnanie, krótkie mam nadzieję :)
Całą noc nie spałam... okruszku miałaś rację.
Wiecie, to czekanie dobija... najlepiej z zaskoczenia chyba udać się na porodówkę, raz,dwa i mieć dzidzię na cycuszkach. A tak noc przed pójsciem do szpitala-myślenie, dedukowanie, co będzie,jak będzie, jak się wszystko zakończy....straszne myśli czasem do głowy przychodzą.

Płakać mi się chce, boję się, ale wiem, ze to wszystko zakończy się najpiękniejszą randką jaką w życiu będę miała- pierwsze spotkanie oko w oko z moim synkiem, małym mężczyzną mojego życia.

Z łezką w oku i nadzieją,że wszystko będzie dobrze piszę Wam papa i przesyłam buziaki:*

Monika
Mimii trzymamy z Fasolkiem kciuki za Was:)"Wodowania" się zaczęły pełną parą;)
Ja za to nie czuję się za dobrze od 2 dni:/za dużo nerwów mam przez męża:/
mimii...trzymam kciuki :)
Mimii powodzenia!! :-)) oj cieszę się że będziesz już mieć swojego synusia przy sobie. Ja nie mam Mimii nru tel, ale mam nadzieję że jakaś miła koleżanka z forum napiszę jak już będzie coś wiedzieć.

Askomcio w momencie kiedy napisałaś o pierwszym pocałunku swojej córeczki aż mi się łza zakręciła i wtedy faktycznie dociera że my też będziemy miały już niedługo nasze szczęścia przy sobie, pięknie!!

a z tym stanikiem to wcale nie głupie pytanie. No majtki na pewno muszą być, już na samej porodówce ściągnąć. Ale po co stanik? a jak dziecko się urodzi to pierwsze co kładą na piersi i on nie będzie przeszkadzać??
Zdecydowałam się na poród na Zaspie

Mimi o jak tobie zazdroszcze tez już bym chciała miec swojego synusia przy sobie , ale kiedy to będzie - najgorsze jest to że nie znamy ani dnia ani godziny kiedy to się wydarzy ( no chyba ze w bardzo małym przybliżeniu )

A te dziewczyny co rodzą na Zaspie wiedzą może czy można jechac do szpitala i że tak powiem " zwiedzić" oddział i wypytac kogoś co trzeba zabrać itp.

No w zasadzie to my mamy cały czas te maleństwa przy sobie ;)
One są tak bliziutko a jednocześnie tak daleko, mamy je calutkie dla siebie a jednocześnie są takie nieosiągalne! Mam dzidzię cały czas przy sobie, a nie mogę jej ani dotknąć ani zobaczyc (dobrze, że chociaż poczuć można jak się rusza). Mieć a jednak nie mieć... Bosze jakie filosoficzne myśli mnie najszły...
W pępku powinien być taki wizjer żeby było można zobaczyć co jest w środku, hehe ;) Tu mój apel do matki natury i ewolucji ;)
Mi się problem stanika sam ostatnio rozwiązał, bo go ostatnio w ogóle nie noszę. Tak mnie razi, że aż przykro. Strasznie piecze mnie skóra nad brzuchem i wlaśnie pod cyckami, smaruje to ze 4 razy dziennie, ale jak założę stanik to mnie tam drapie i gryzie i wytrzymać nie mogę, wiec jadę w ogóle bez stanika. Jak już urodzę i otworzę mleczarnie i bede musiała wkładki zakładać to założę ten stanik, pewnie wtedy już ta skóra nie bedzie tak piekła. Z resztą bede musiała stanik nosić zeby nie mieć później cycków do pępka.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (111 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry