Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.28 NA CZEŚĆ MIMII NASZEJ :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oto lista:

18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Wiktor ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk

Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed
20.05 (termin 11.06) -dorcis- Wojtuś 2780, 52 cm i Weronika 2600 54 cm

link do starego: http://forum.trojmiasto.pl/Czerwcowe-mamuski-cz-27-t163607,1,16.html

NO TO O UŚMIECH PROSZĘ I O KOLEJNE ROZPAKOWANIA :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okruszku jesteś kofana:)

Nawet nie liczę na to,że sie w tym wątku rozpakuję....

Ja sie nie denerwuję tylko mam dość :( ale ok już uśmiech wrzucam na ryjek :D:D:D:D
Nie no, skoro Mimii ma wątek na swoją cześć to musimy tak długo go ciągnąć aż się rozpakuje, chociaż byśmy miały przewijać 15 minut ;)

Ale Mimmi, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! Dzięki temu później wrócisz do pracy! Fasolka załatwia Ci więcej wolnego, hehe ;)
Melduję się w nowym wątku. Mimii teraz już obowiązkowo musisz się rozpakować. Ciekawe co u Izy i Poli.
właśnie jak zakładałam ten wątek to zastanawiałam się w jaką kategorię wpisać Izę :)
Dzięki dziewczyny :) obyscie wy nie musiały tak długo czekać.

Daria, niestety nie mam gdzie wrócić do pracy ;> ale mam nadzieję,ze jakąs poźniej znajdę:)

Iza no właśnie nei daje znaku żadnego :( też o niej rozmyślam.

A Wy macie jakiś patent byśmy nie czekały na info o przyjściu Wazych pociech na świat?? Może jakąs gorąco linię otworzym?? :)
Melduję się w nowym wątku, podoba mi się nazwa.
Może drogą mailową poprzesyłać sobie nr telefonów, oczywiście jeśli ktoś ma ochotę?
A i jeszcze co do czopa (urocza nazwa).
U mnie to była taka biała gęsta ciapka z kleksem krwi, nie sposób pomylić z niczym innym.
no to kto mi poda swój numerek telefonu?? ;) w razie czego oczywiście bo na razie się na nic nie zapowiada :P
Ja mam w planie poprosić męża aby się za mnie wpisał jak już będzie po wszystkim :)
hehehe, mój mężuś to by raczej nie wiedział gdzie ma wejść - na który wątek itp :) a nie chce mi sie go szkolić :)

Wiper napisałam Ci na maila mój nr :) więc Ty mozesz poinformować mnie :) chyba ze wylądujemy w tym samym czasie to juz lipa :)
hej Dziewczyny, wiecie może ile kosztuje poród rodzinny w Wejherowie? ja nadal sie zastanawiam czy rodzic w rełowie czy w wejherowie...
slyszalam tylko ze np ktg w wejh. kosztuje 40 zl jesli chce sie sprawdzic tetno dziecka przed porodem...a w redlowie jest za darmo...
baskas to niedorzeczne!!!!! jesli cos Cie niepokoi to zawsze masz mozliwosc podjechania do szpitala i ich z****nym obowiązkiem jest podłączenie Cię pod zapis ktg :/ Co za świństwo! Zdzieracze!!!!!!
Nie wiem jak ja to zrobiłam, ale jechaliśmy do gina i już przed przychodnią patrzę, że mam na sobie 2 różne buty. Śmiać mi się chciało, aż mi się ciśnienie podniosło. Małż też co spojrzał na mnie to w śmiech, bo to nie to że te buty były podobne do siebie, tylko jeden czerwony a drugi niebieski :D A potem jeszcze tak sobie chodziłam po Kauflandzie :)
okruszek...miejmy nadzieję, zę jednak urodze przed Tobą ::P

jolla...nieźle :D
jolla nie mogę :D
właśnie w weekend pytałam sie położnej z wejherowa o ktg...powiedziala mi 40 zl...
kurcze, juz głupieje i nie wiem gdzie jechac jak sie zacznie akcja ..
:)
juz nawet nie czytam opinij na temat tych szpitali bo i o jednym znajdzie sie plusy i minusy...
Jolla...wlasnie przeczytalam Twoj wpis o butach hehe ale sie uśmiałam...
ja też zakręcona jestem...ostatnio wsadzialm pudełko z herbata do lodówki i przypaliłam patelnie...
Jolla niezła jeste hehe :)

a poród rodzinny pewnie jest bezplatny

mnie bedzie widac na nk ja uroze-wysle fotke :)taze ktora bedzie pierwsza na nk niech obwieści tą cudowną nowinę :)ale to pewie nie nastąpi szybko;>
Cześć moje dziewuszki okrąglutkie! :D
Ja właśnie z weekendu wróciłam u rodziców:))
Miałam neta tylko na komórce i jak zaczęłam się logowac na nasze forum i wątek otwierał się i otwierał (po 15 minutach sie nie otworzył cały) to musiałam sobie podarowac choć bardzo chciałam się dowiedziec czy Miimii już... to teraz wszytsko nadczytałam i wiem.

Mimii jeszce się nie kulasz choć tak ci się może wydawać, więc się piękna lansuj na spacerach itede i nie wkurzaj na to, na co nie masz wpływu:)

Ja super spędziłam ostatnie dni. Wynajęliśmy sobie rowerki wodne i pozwiedzałam jeziorka na Kaszubach - skutek uboczny jest taki, że mam do połowy opalone łydki bo sobie kurde legginsy 3/4 ubrałam... No nic jakos moze zejdzie to szybko... a tak to mi się nigdy nogi nie chciały opalać!!!

U mnie własnie po remoncie, mam piękne pokoiki i nic tylko bym się na nie gapiła, jestesmy za to na maksa spłukani, ale szczęsliwie heh

całuję Was wszytskie radośnie:***************

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry